Jump to content

patzko0

Фен
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно patzko0

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 12.09.1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Надявам се да не прозвучи грубо,но първо прочети цялата тема,а даже някой колега преди 7-8 поста беше написал,че въпросния ремонт с турбото струва към 600-700 лв... има много говорено за този проблем.Всъщност като се замисля май 2004 година вече е отстранен дефекта на турбото ,но не съм сигурен трябва другите да потъврдят.Моята е 2003 и вече 2 години карам- около 30 000 и засега нямам оплаквания,само зимата ме остави 2-3 пъти,но защото нафтата в БГ е скапана и замръзва.. А на мен също ми свети само копчето Auto.Колега, да не звуча грубо, прочел сам цялата тема и знам колко струва ремонта. Въпроса ми беше можели да се определи в момента в какво състояние е турбото...
  2. Привет,Мисля да закупя тези дни 7 ген 1.7 CDTi 2004 сивик спорт, и събирам мнения относно този прочут двигател на исузу. Основните ми притеснения са свързани с турбото, което може да е вече дало фира ( колата е обявена на 150.000 километра, а реално колко са само тя си знае), има ли вариянт да се провери в сервиз? Разговарях с майстори, които не се изказват ласкаво за дизеловия двигател, препоръчват бензиновия, но уви в Б-я няма подходяща. В момента се чудя да купувам ли дизела ( не дай си боже да се видя в чудо след това ) или по-добре да търся от чужбина бензин, например 1.6 V-tec ?
  3. здравейте. Колата от както съм я взел много харчи масло. На 500километра най-малко литър.. Смених гумичките на клапаните, но уви същата работа. Някакви идеи??
  4. а тая гарнитура откаде да си я купа за мойта д14а3? От софия съм. Пишете едно на ЛС.
  5. от там се връщам, слаба работа като цяло, на 202ра имаше куки. Само един колега имаше от 4г драг тиима.
  6. ейй колеги, какво стана с ключодържателите?? Кога ще са готовии? Поздрави от свищов
  7. и аз искам 2 ключодържатели, обикновен и ако може с надпис patzk0 (с нула).
  8. та има доста стари теми по въпроса, та затова пиша тук. Някой предлага ли тези неща? От София съм, ама в събота отивам на очни в Свищов.
  9. айдее кажете дали ще има проблеми с мотора след смяната! А и дали 15 коня ще дойдат отгоре?? Кажете да знам дали да я сменям..
  10. да зема да дойда за първи път и тапите куки да дойдат. Сигурно и те следят форума :]
  11. Здравейте, колеги. Прочетох всичко тук, но доста неща са ми неясни. Има ли проблем за двигателя след смяната на дроселовата гарнитура? Някой да знае какво става с разхода? Баща ми е авто монтьор но не знае/чулал за тази операция. Моля тези които са го направили да пишат! А и колата като е регистрина на 75 кс?
  12. patzko0

    сивик

    здравейте, тъй като до края на месеца ще имам книжка, а пък след три месеца ще я взема имам въпрос. Моят сивив 1.4 75кс ми е доста тромав, да не говорим +2-3 човека. В-тек двигател за смяна като цяло колко денги излиза? Или по добре да търся 7 ген? Препоръки? Моята хонда е 6 ген, сри ако има ггешки, през тела пиша, няма комп. Мерси
×
×
  • Създай нов...