georgivanov1 23 #1 Публикувано 21 Януари, 2010 Здравейте колеги,никъде досега не съм срещал из форума,та се питам има ли Клуба Девиз? Днес видях на SKYPEа на един приятел доста заинтригуващо изречение... „Любовта към колата е преходна,а към Хондата Вечна“. И от там ми хрумна идеята да пусна тази тема.Все пак ако съществува актуален Девиз, нека темата бъде изтрита,ако не пускайте други предложения за Девиз на Клуба Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 21 Януари, 2010 хаха,в един филм с коли пишеше следния девиз на бронята на пича:Моето куче-да!Моята жена-може би!Моят Чалънджър-никога!Ако смениш марката с Хонда също става ама има много женени в тоя форум и ще пискат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRC 8 #3 Отговорено 21 Януари, 2010 Ако от "HONDA" правеха хора, никой нямаше да умира! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #4 Отговорено 21 Януари, 2010 "виж к'во нещо е" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #5 Отговорено 21 Януари, 2010 "Не щем ний Европа, не щем ний пари, а искаме ракията на старите цени!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 21 Януари, 2010 Мисля че вече имаше такава тема за мото на фенклуба или нещо такова. Моето предложение е цитат. Мисля че беше на самия С. Хонда, но не съм сигурен: No Honda, no race! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #7 Отговорено 21 Януари, 2010 По скоро беше: "Without racing, there is no Honda." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #8 Отговорено 21 Януари, 2010 (Редактирано) Аз съм го писал и преди, но ще го постна пак за по-новите участници: Hold On Not Done Accelerating Редактирано 21 Януари, 2010 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oslepius 4 #9 Отговорено 21 Януари, 2010 По скоро беше: "Without racing, there is no Honda." Аз бих си написал това на колата, въпреки че карам Мазда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #10 Отговорено 21 Януари, 2010 Ми то си има девиз колеги: The power of dreams! И миналата тема май завърши с тоя девиз! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Voyager 26 #11 Отговорено 21 Януари, 2010 Да, хората са го измислили съвършено точно. Няма какво повече да се каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #12 Отговорено 21 Януари, 2010 (Редактирано) Ми то си има девиз колеги: The power of dreams! И миналата тема май завърши с тоя девиз! Еййй, извадил си ми думите от клавиатурата начи! Мога единствено да добавя една мисъл на Сойчиро, която аз лично много харесвам ... "Success is 99% failiure." Редактирано 21 Януари, 2010 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #13 Отговорено 21 Януари, 2010 "Не щем ний Европа, не щем ний пари, а искаме ракията на старите цени!"и аз съм за това - хондата е непреходна като ракийката ари наздраве по една тънка ракийка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #14 Отговорено 21 Януари, 2010 Ми то си има девиз колеги: The power of dreams! И миналата тема май завърши с тоя девиз! То е ясно че от този няма по оригинален,но става въпрос за девиз на БГ Клуба,нещо на български,не мислите ли че в БГ почнахме да вкарваме много английски думи ,защо не питате някой англичанин коя БГ дума е влезнала в тяхния речник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #15 Отговорено 21 Януари, 2010 "Само нинджа може да убие нинджа" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #16 Отговорено 21 Януари, 2010 "Само нинджа може да убие нинджа" Малко перефразирано: "Само Хонда може да задмине Хонда" Веднъж бях прочела някъде това и много ми хареса: "Мъждукат колички разни, мъждукат, но Хонда блести. Искат те с нея да бягат, те бягат , а Хонда лети!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #17 Отговорено 21 Януари, 2010 "Не си побългарявайте Хондите...",става ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #18 Отговорено 22 Януари, 2010 "Мъждукат колички разни, мъждукат, но Хонда блести. Искат те с нея да бягат, те бягат , а Хонда лети!" :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #19 Отговорено 23 Януари, 2010 "Само нинджа може да убие нинджа" Малко перефразирано: "Само Хонда може да задмине Хонда" Веднъж бях прочела някъде това и много ми хареса: "Мъждукат колички разни, мъждукат, но Хонда блести. Искат те с нея да бягат, те бягат , а Хонда лети!" Не е лошо като се има в предвид че оригинала е "мъждукат и други тимчета разни мъждукат , но ЛЕВСКИ блести.Опитват се с ЛЕВСКИ крачат и крачат ала ЛЕВСКИ лети" ! Аз съм ЗА девиза на колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #20 Отговорено 23 Януари, 2010 От тук : "А ти провери ли си клапаните???" тва трябва да е мотото на задното стъкло на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #21 Отговорено 23 Януари, 2010 Аз съм за девиза на Омбре или незнам на кой е точно този израз: "Гледай к`Фо нещо е"Кратко, точно и ястно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #22 Отговорено 23 Януари, 2010 Рок в кръвта, Хонда в душата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihou 1 #23 Отговорено 23 Януари, 2010 "Бързият кашкавал" "А ти провери ли си клапаните???" ми допада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #24 Отговорено 23 Януари, 2010 Аз съм за девиза на Омбре или незнам на кой е точно този израз: "Гледай к`Фо нещо е" Кратко, точно и ястно. ВИШ К'ФО НЕШТО Е....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове