cSp 0 #1 Публикувано 26 Декември, 2009 мога ли да помоля по знещите да ми кажат струва ли си да направя бартер сивик 6 генерация за дел сол. сивика е с пален ел пакет + климатик . цената на дел сол е 3200 :? човека ми каза пален бартер :? според вас струва ли си :? 1.4 90 коня е моята а дел сола е 1.6 125 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 26 Декември, 2009 Принципно всичко зависи Ти какво искаш Ако ти се кара двуместна машина по-известна като dеl slow сменяй. Ти си знаеш най-добре какво искаш и те устройва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #3 Отговорено 26 Декември, 2009 Колега много правилно ти каза, ако двуместна кола ти върши работа ... гепи дел сола , но забравяш за място ... дори и ако домашния ти любимец е котка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #4 Отговорено 26 Декември, 2009 мога ли да помоля по знещите да ми кажат струва ли си да направя бартер сивик 6 генерация за дел сол. сивика е с пален ел пакет + климатик . цената на дел сол е 3200 :? човека ми каза пален бартер :? според вас струва ли си :? 1.4 90 коня е моята а дел сола е 1.6 125 конянякак си по ми е на сърцето ако има някой от пловдив да пише хондичката е от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #5 Отговорено 26 Декември, 2009 мога ли да помоля по знещите да ми кажат струва ли си да направя бартер сивик 6 генерация за дел сол. сивика е с пален ел пакет + климатик . цената на дел сол е 3200 :? човека ми каза пален бартер :? според вас струва ли си :? 1.4 90 коня е моята а дел сола е 1.6 125 коняКолега, сивика е обикновена кола ДЕЛ СОЛа е кола в която седнеш ли 1 път любов за цял живот МОЕ МНЕНИЕ не се чуди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 26 Декември, 2009 (Редактирано) Тя твоята кола също се казва "Сивик" - не се чуди Ако някой напише, че пък ДЕЛ СОЛ е "обикновенна" кола също не се чуди - той просто ще изрази мнение Накрая колега послушай повече себе си за избора. Тук почти си го направил - ..."някак си по ми е на сърцето" Остава и състоянието и да е добро, и щом те радва модела се сдобий с такъв Редактирано 26 Декември, 2009 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #7 Отговорено 26 Декември, 2009 Колега послушай сърцето си, а не наз така че. Ако сърцето ти казва малийй, кво ще е яко да си возя дупету на дел солче малиии, или обратното ти си решаваш тъй че послушай сърцето, а не разума :dry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #8 Отговорено 26 Декември, 2009 Все пак не всичко зависи до модела, ами и до техническото състояние на двата автомобила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #9 Отговорено 26 Декември, 2009 Все пак не всичко зависи до модела, ами и до техническото състояние на двата автомобила ..a и годината и цената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #10 Отговорено 26 Декември, 2009 човека ми каза пълен бартер :?Състоянието - по решаващ фактор! Пък личното впечатление - незаменимо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #11 Отговорено 27 Декември, 2009 Аз бих те посъветвал да предпочетеш тази кола, която е в по-добро техническо състояние, за да не съжаляваш в последствие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #12 Отговорено 27 Декември, 2009 (Редактирано) cSp, това ли е Дел Сол-а от тази обява --->http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details Редактирано 27 Декември, 2009 от Георги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #13 Отговорено 27 Декември, 2009 (Редактирано) cSp, това ли е Дел Сол-а от тази обява --->http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=detailsДа това е колата не е първа хубост , но пак казвам , че искам като се кача в колата си да ми е кеф няма ли някой от пловдив който може да ми направи услуга да види колата дали си струва и да сподели мнение , а аз ще почерпя ако се окаже че количката си заслужава Благодаря на всички които ми обърнаха внимание и се включиха в този конверсейшан Редактирано 27 Декември, 2009 от cSp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #14 Отговорено 27 Декември, 2009 Аз мисля че си струва,количката изглежда много запазена,твоята коя година е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #15 Отговорено 27 Декември, 2009 Аз мисля че си струва,количката изглежда много запазена,твоята коя година епривет колега моята е 98 година : пален ел пакет + климатик и съм сменил бая работи по нея , и пак се повтарям за 100 път не ми прави удоволствие да я карам тази кола иначе е перфектна сменил съм кормиклни накрайници тампони маншони масла филтри ремъмици ролки тя ми е от скоро но не и се радвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #16 Отговорено 27 Декември, 2009 щом не те кефи сменяй тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #17 Отговорено 27 Декември, 2009 щом не те кефи сменяй тогаваще го направя , но искам да се уверя , че колата е читава пък и ще се прибирам с нея от там и да не ме остави някаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #18 Отговорено 27 Декември, 2009 Много пъти съм я гледал тази обява и ми се вижда много запазен Дел Сол-а пък и цената си я бива, дано е читав Колега, попълни си профила, кажи от кой град си, за да знаем може да има някой от твоя град с Дел Сол и да дойде с теб да го огледате ако никой от Пловдив не се заангажира евентуално. Успех с Дел Сол-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #19 Отговорено 27 Декември, 2009 мога ли да помоля по знещите да ми кажат струва ли си да направя бартер сивик 6 генерация за дел сол. сивика е с пален ел пакет + климатик . цената на дел сол е 3200 :? човека ми каза пален бартер :? според вас струва ли си :? 1.4 90 коня е моята а дел сола е 1.6 125 коня Здрасти колега, качиш ли се веднъж в дел сола ще се изкефиш максимално (зависи какво търсиш), лятото караш без таван, зимата ако уплътненията на тавана са старички попрокапва вода, това се случва и лятото при проливен дъжд, но това е дребен кахър опавя се лесно. По-проблемно за ниската цена са мотора и купето 1 за мотора е добре да качите колата на дино, то е доста показателно за износването на двигателя(D16Z6) , който е много приятен за шофиране( като караш кола с този двигател имаш усещането че върви доста леко) 2 за купето, както за всяка по старичка хонда появи ли се ръжда след зимата става ДУПКА просто веднъж тръгне ли да гние, гние като хартия и започва непрекъснато прекърпване което е доста досадна работа Като цяло ако двигателя и купето са в прилично състояние няма да искаш да се разделиш с таз колица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #20 Отговорено 27 Декември, 2009 Също и според мен,ако колата е читава не се чуди.Това лято,ако бях си продал колата,щях да си взема точно такъв модел "Дел Сол",но не си продадох колата и не си взех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #21 Отговорено 27 Декември, 2009 Здрасти,виж Тук този колега от Варна търси такава като твойта,може да успееш да я продадеш на по висока цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Белов 0 #22 Отговорено 29 Декември, 2009 Ако имаш оште една кола която е 4+1 взимаи дел сола но иначе няма никакъв смисъл,като ти се кара нещо по-мощно по добре си потърси нещо друго,а ако ти се кара двумесно по добре ци вземи мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #23 Отговорено 30 Декември, 2009 Ако имаш оште една кола която е 4+1 взимаи дел сола но иначе няма никакъв смисъл,като ти се кара нещо по-мощно по добре си потърси нещо друго,а ако ти се кара двумесно по добре ци вземи моторимам др кола пак японска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #24 Отговорено 30 Декември, 2009 добре кой може да ми каже почти точно какво ще ми струва тоя дел сол както е сега без номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #25 Отговорено 30 Декември, 2009 Ако още малко се почудиш колата ще изчезне,цената е много добра,единствения недостатък е ,че е 5 години по стара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #26 Отговорено 30 Декември, 2009 (Редактирано) мога ли да помоля по знещите да ми кажат струва ли си да направя бартер сивик 6 генерация за дел сол. сивика е с пален ел пакет + климатик . цената на дел сол е 3200 :? човека ми каза пален бартер :? според вас струва ли си :? 1.4 90 коня е моята а дел сола е 1.6 125 коняколко му искаш на твоя сивик по принцип? ако го даваш за 3200 аз го взимам Редактирано 30 Декември, 2009 от sa6o46 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #27 Отговорено 30 Декември, 2009 мога ли да помоля по знещите да ми кажат струва ли си да направя бартер сивик 6 генерация за дел сол. сивика е с пален ел пакет + климатик . цената на дел сол е 3200 :? човека ми каза пален бартер :? според вас струва ли си :? 1.4 90 коня е моята а дел сола е 1.6 125 коняколко му искаш на твоя сивик по принцип? ако го даваш за 3200 аз го взимамгазе аз съм го взел за 4000 има и доста сменени работи по него и да не го хваля ама е перфектен не му търся печалба ама единствено на бартер за ЦРХ иначе няма да е за 3200 по добре да си го карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове