dex2ex 5 #1 Публикувано 13 Декември, 2009 Здравеите.Във четвъртък си ударих гумата във един бордюр по нашите"прекрасни"Варненски улици.Петък по обед забелязах огромен балон по целия борд и лека полека отидох взех си другата гума и замених тази.Въпроса ми конкретно е дали това поражение може да се ремонтира трайно и дали гумата ще е безопасна за каране ако а оставя за задна.Проблема ми е че имах четири читави летни Dunlop Sport SP 01 а сега съм с три което означава че напролет трябва да купя две нови.Моля за мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 13 Декември, 2009 Хвърляй я смело тази гума и не си прави експерименти с живота... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 13 Декември, 2009 Kолегата ти е казал кво да правиш послушаи го аз сам на сащото мнение,хварли я по добре да не стане после защо грамна изведнаш и главоболия,които не ти пожелавам.Щом има балон там е слабото и място и както да я направи вулканизатора след време пак ще се издуе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #4 Отговорено 13 Декември, 2009 Здравеите.Във четвъртък си ударих гумата във един бордюр по нашите"прекрасни"Варненски улици.Петък по обед забелязах огромен балон по целия борд и лека полека отидох взех си другата гума и замених тази.Въпроса ми конкретно е дали това поражение може да се ремонтира трайно и дали гумата ще е безопасна за каране ако а оставя за задна.Проблема ми е че имах четири читави летни Dunlop Sport SP 01 а сега съм с три което означава че напролет трябва да купя две нови.Моля за мнения.Хвърляй гумата с балона веднага, не си играй с огъня.Колко струва този дънлоп и къв размер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #5 Отговорено 13 Декември, 2009 При вулканизацията (колкото и да е сполучлива) ще се получи изкривяване на гумата, затова послушай колегите по-горе и я изхвърли ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #6 Отговорено 13 Декември, 2009 Ок.Благодаря на всички за отговорите,явно трябва да послушам разума вместо желанието си да мина"тънко"и да изкарам и другото лято с този комплект.Напролет ща не ща ще купувам две гуми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #7 Отговорено 13 Декември, 2009 "Където е текло, пак ще тече" едва ли има смисъл да се поправя. Компромиси с гуми НИКОГА не трябва да се правят, поне според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i4o 0 #8 Отговорено 13 Декември, 2009 колега даже и да ти направят гумата добре е доста опасно , ще имаш едно на ум и ще караш. ще мине време ще забравиш че тази гума е правена , представи си изпреварваш камион и въпросната гума гръмва.......... така че изхвърли я да си спестиш главоболия. по добре караи с някоя стара и здрава отколкото с нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #9 Отговорено 13 Декември, 2009 остави си я за резервна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове