Jump to content
dex2ex

Има ли смисъл да се ремонтира гума

Recommended Posts

Здравеите.Във четвъртък си ударих гумата във един бордюр по нашите"прекрасни"Варненски улици.Петък по обед забелязах огромен балон по целия борд и лека полека отидох взех си другата гума и замених тази.Въпроса ми конкретно е дали това поражение може да се ремонтира трайно и дали гумата ще е безопасна за каране ако а оставя за задна.Проблема ми е че имах четири читави летни Dunlop Sport SP 01 а сега съм с три което означава че напролет трябва да купя две нови.Моля за мнения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хвърляй я смело тази гума :devil: и не си прави експерименти с живота... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kолегата ти е казал кво да правиш послушаи го аз сам на сащото мнение,хварли я по добре да не стане после защо грамна изведнаш и главоболия,които не ти пожелавам.Щом има балон там е слабото и място и както да я направи вулканизатора след време пак ще се издуе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите.Във четвъртък си ударих гумата във един бордюр по нашите"прекрасни"Варненски улици.Петък по обед забелязах огромен балон по целия борд и лека полека отидох взех си другата гума и замених тази.Въпроса ми конкретно е дали това поражение може да се ремонтира трайно и дали гумата ще е безопасна за каране ако а оставя за задна.Проблема ми е че имах четири читави летни Dunlop Sport SP 01 а сега съм с три което означава че напролет трябва да купя две нови.Моля за мнения.

Хвърляй гумата с балона веднага, не си играй с огъня.Колко струва този дънлоп и къв размер?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При вулканизацията (колкото и да е сполучлива) ще се получи изкривяване на гумата, затова послушай колегите по-горе и я изхвърли !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок.Благодаря на всички за отговорите,явно трябва да послушам разума вместо желанието си да мина"тънко"и да изкарам и другото лято с този комплект.Напролет ща не ща ще купувам две гуми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Където е текло, пак ще тече" едва ли има смисъл да се поправя. :lol: Компромиси с гуми НИКОГА не трябва да се правят, поне според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега даже и да ти направят гумата добре е доста опасно , ще имаш едно на ум и ще караш. ще мине време ще забравиш че тази гума е правена , представи си изпреварваш камион и въпросната гума гръмва.......... така че изхвърли я да си спестиш главоболия. по добре караи с някоя стара и здрава отколкото с нея!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...