masterman 0 #1 Публикувано 25 Октомври, 2009 Спомняте ли си картинките от дъвки турбо.Аз сън голям фен на тях и си пазя всичките.5-ти номер на най-старото турбо е Honda accord която в България да има 10-тина такива,по-натам има още интересни хонди.Ако някой има от тези картинки особенно най-старото турбо от 1-ви до 50-ти номер да драсне 1 мейл,аз ги купувам.atomic1@abv.bg ми е майла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 26 Октомври, 2009 Колега би ли ги сканирал да си припомня старите времена, когато ги разменяхме по между си. Може на лично да не променяме стила на темата в друга посока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #3 Отговорено 26 Октомври, 2009 Имам една от най-старите със 1 ген. Хонда CRX! 95-номер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #4 Отговорено 26 Октомври, 2009 Ей аз също имам доста голяма колекция само трябва да си я намеря... навремето всичките си пари ги давах само за такива дъвки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #5 Отговорено 26 Октомври, 2009 Хаха , ние едно време играехме с тях в даскало "на картинки" . Залагаш и после "камък ножица хартия" и после удряш . Та каквото го обърнеш за теб си е .... голяма мания беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #6 Отговорено 26 Октомври, 2009 Ехееее,имах пълните серии на всичките дъвки едно време и така и незнам къде ми изчезнаха,и още ме е яд, нека наистина ако някой ги пази ,да ги покаже, да се подсетим.Иначе Turbo,Oto-Moto,Final,Оtokit,Power и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uBocook 7 #7 Отговорено 26 Октомври, 2009 Заповядайте колеги, мисля че са всичките картинки от дъвките Turbo . http://www.mediafire.com/download.php?mrnjyoi2ayn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alpinab 0 #8 Отговорено 26 Октомври, 2009 Ей спомени спомени.......много се кефех на тройното Ферари , май 51 номер беше - червена Тестароса снимана отстрани/отпед и отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #9 Отговорено 26 Октомври, 2009 ето и тук ги има сканирани http://wrappers.ru/?act=coll&category=5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
masterman 0 #10 Отговорено 26 Октомври, 2009 (Редактирано) http://praseta.com/view/4433.htmlтука ги има.Ей тая honda 5-ти номер ако някой я има на картинка да я дава .Луд съм на тема honda само нея я нямам.Абе като цяло който има картинки и не му трябват,а е решил да ги изхвърля да пише защото това си е реликва за мен турбо картинките показват едно време какви коли сме едни колекционирали други карали Редактирано 26 Октомври, 2009 от masterman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #11 Отговорено 26 Октомври, 2009 (Редактирано) Хе хе, от къде се сетихте за тея картинки, и аз имам една пачка някъде! Редактирано 26 Октомври, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #12 Отговорено 26 Октомври, 2009 Turbo картинките са култ! Кофтито е, че малките китайчета са объркали доста от данните на колите, както и някой имена...Honda Legent примерно !!! Иначе браво за темата, върна ме в детството Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #13 Отговорено 27 Октомври, 2009 Или Toyota Subra Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #14 Отговорено 27 Октомври, 2009 Спомени спомени Трябва да изровя и моите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 27 Октомври, 2009 Като се сетя колко ги събирахме и менкахме, като малки имах повече от 1000 бройки още седят някаде в някой кашон на село в къщата на тавана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #16 Отговорено 27 Октомври, 2009 Ех...спомени наистина....лепях ги на вратата на детската ми стая.....там стоят и до днес! Бях я запълнила почти до долу! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #17 Отговорено 27 Октомври, 2009 ...........а бехме млади.......... Браво за темата!Може да не намерим прочутия №5, но се усмихнах! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #18 Отговорено 27 Октомври, 2009 В този дух, може да поразгледате http://www.detstvoto.com/ и да се върнете в безгрижното детство от онези години !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #19 Отговорено 27 Октомври, 2009 аз се разрових и си намерих цялата серия, обаче само от 51 до 120относно #5, подвизава се в двора ми от 93 год досега, в прекрасно здраве е, само че Седан - някой ако иска, разменям го за нещо от по-новите серии !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #20 Отговорено 28 Октомври, 2009 Еййй наистина много отдавна беше. Бяхме млади тогава Поразрових се малко и открих само тез Хондавелки. Радвам се, че съм си ги пазил http://barona777.snimka.bg/automobiles/turbo-hondi.437012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #21 Отговорено 28 Октомври, 2009 В този дух, може да поразгледате http://www.detstvoto.com/ и да се върнете в безгрижното детство от онези години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #22 Отговорено 16 Ноември, 2009 тези дъвки бяха голяма мания, всички в моя клас събираха такива и си ги разменяхме, ехх хубави времена бяха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #23 Отговорено 5 Декември, 2009 (Редактирано) аз се разрових и си намерих цялата серия, обаче само от 51 до 120 относно #5, подвизава се в двора ми от 93 год досега, в прекрасно здраве е, само че Седан - някой ако иска, разменям го за нещо от по-новите серии http://wrappers.ru/?act=coll&category=5 Пети номер е 86 година Акорд купе и беше с EZ мотор ,първата ми хонда Знаех че от някаде ми е позната а то ето от каде. Хора върнахте ме 20 години на зад ,мерси любима ми беше 117 номер . [/ url] Редактирано 5 Декември, 2009 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #24 Отговорено 5 Декември, 2009 Ха, винаги съм се чудел дали и някой друг освен мен събира картинки от дъвки "ТУРБО"!?! Аз не ги събирам, просто си ги пазя! Имам около 1000 бройки от всички разновидности на "Турбото": Супер / Спорт / Класик / 2000, като и "БОМБИБОМ" Обаче не са под номера, ами просто така събрани! Някога си ги разстилах всички на пода и на леглата, и мога да кажа, че не оставаше празно място в стаята! Обаче за тая номер 5, май не съм я виждал!Еееех едно вреемеее...... ....преди няколко години! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #25 Отговорено 5 Декември, 2009 Имам спомен, че тези от 100 до 120 на турбото бяха по-трудни да ти се "паднат" Иначе в нашата махала събирахме и стикери "Ауто 2000" на Панини. Ей така, без албум. Продаваха се в блистер по 6 (пет картинки на коли и една емблема), който изглеждаше ето така: Накой друг знае ли ги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове