Jump to content
teror1sta

" Благодарности" към "колегата" Conev

Recommended Posts

С тази тема нямам за цел да се саморазправям с колегата, просто искам хората за видят колко е "коректен" "колегата" . На думи всеки е супер точен ама в действителност все гледат да те е*ат отзаде.

 

Разлиствам аз "купува-продава" и се натъквам на една обява на колегата CONEV, в която продава двигател д16а9 и отдолу пише че подарява една кутия бонус към двигателя. Пиша му аз за въпросната кутия и ми казва че е със спукан лагер. Отваряна е "само" да види да ли е здрава и при затварянето са спукали лагера. Викам си аз тоя лагер не ми трябва-ще си сложа друг. Да вметна за какво ми трябва кутията: имам една кутия от д15б2 и исках една от а9 за да си сменя предавките (един вид да си наредя по-къса кутия). Спазарихме се за кутията, прати мия "уж" всичко точно. Понеже бях си дал последните пари за тази кутия я оставих на тавана да чака там докато събера пари да сменям лагери, семеринги , абе каквото се наложи в процеса на работа. И миналата неделя (03.10.2009) вече имах всичко необходимо, с усмивка на лицето ми се запътвам към гаража, в който щях да направя интервенцията. Разглабям скоростната кутия закупена от Цонев, вътре всички лагери заминали ама викам си все тая, нали има и друга кутия ще си ги прехвърля. Разглабям моята кутия и на прив поглед с моите криви очи забелязвам че зъбните колела на предавките ми изглеждат едни и същи, само 5-та предавка е друга. Викам си нещо недовиждам , вадя шублера , меря , броя зъбчатките и се оказва че наистина са едни и същи :shifty: Разликата беше само в 5-та предавка, която явно е останала от истинските предавки на кутията (все пак тоя дето я е обезкостил не му е трябвала къса 5-та). Всичко това става пред очите на колегата Hondю, той ми помогна в броенето на зъбчатките. След вече установения проблем звъня на "колегата" викам му така и така на тая кутия предавките са сменени. При което ми излиза с номера че АЗ СЪМ ГИ БИЛ СМЕНИЛ . Съответно нащраках снимки на разглобените кутии (ще ги постна малко по надолу) и му ги пратих по скайп. В карайна сметка се съгласява че предавките не са тея дето трябва и ми казва: "уте (неделя) ще потърся един приятел, който имаше такава кутия да го видя да я даде да ти я пратя. АКО НЕ Я НАМЕРИ ЩЕ ТИ ВЪРНА ПАРИТЕ!". Става неделя вечерта писах му едно скайпче обаче отговор никакъв. Викам си хубаво всичко се случва ще го изчакам до понеделник. Става понеделник пак никаква вест от него. Звъннах му по телефона обаче отговор никакъв. Писах му във форума (понеже видях че е влизал) обаче пак никакъв отговор. Стана вторник (днес) при което отново му звъня по телефона и малко нагло ми затваря :beer: :beer: При което вече ми писна да се занимавам с него. Явно вече съм изгорял с парите ами поне някой друг да не се нахендри така като мен.

 

ето и снимките :

ето двете кутии (тази в найлона е неговата)

Публикувано изображение

 

след 15 минути след като съм ги отворил вече :

Публикувано изображение

 

тука много ясно се вижда че предавките са едни и същи с изключение на 5-та предавка (зъбака до 2-та лагера)

Публикувано изображение

 

 

ето и моя вал (забележете ка е законтрена гайката!):

Публикувано изображение

 

ето и "неразглобявания" вал от неговата кутия (тука пак забележете къде е ударена гайката) ясно си личи че тая гайка е сваляна !!! (отделно се вижда и спукания лагер)

Публикувано изображение

 

 

Смятам че винаги съм бил коректен към хората, с които контактувам тук във форума или извън него. И такива (с извинение към по-малките деца във форума) ПУТКЕНСКИ истории няма да търпя !!! АКО ИСКАШ МИ връщай парите .... то всичко се връща един ден. Много поздрави и да си жив и здрав !

 

п.п. само дано някой не си купи двигател от него че може да му прати д15 уж за б16 и да му каже накрая че му е пренабил номерата ...... :dry: :dry: :dry::angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата се е изложил като кифладжия...и ако има топки т.е нещо мъжко в него ,редно е да си оправи мизерията :shifty:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре нали този форум ни обединява около идеята ,мисьлта вьлнението за тази марка ,и накрая всеки гледа да прецака другия .Дано се оправят нещата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Терористе, мамицата им на тия шанаджии ... уж много коректни, накрая като вземат парите и "а извинявай"

На мене ми се иска да се предприемат някакви радикални мерки срещу такива "продавачи". Примерно бан ако ситуацията не се разреши. Аз още от първите ми стъпки във форума бях излъган от "колегата" MVM с който говорехме за окомплектован смукателен колектор от д16а6, а ми го прати на части с липсваща горивна рейка ... после беше "забравил съм я" "колегата ми я е запилял някъде" "няма ме в Русия съм" и т.н. ... той отдавна не е влизал и за това съм се примирил. Не съм за една рейка ама да те лъжат е много неприятно. Много е вероятно обаче този да е сменил ника и пак да се подвизава тука, и то предимно в продаваниците.

ХЕЙ ТИ, АКО ЧЕТЕШ ТОВА, НЕ СЪМ ТЕ ЗАБРАВИЛ :shifty: Изкара пари тогава, ама данните ти ги пазя, ще се радвам пак да ми изпратиш нещо случайно някой ден ...

Пожелавам на всички некоректни мишки да си спестят за погребение с парите изкарани по този начин.

 

Peace :beer:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в разговорния език именно “калпаво, лощо”, а не “гейовете са лоши”. Така че тия тарикати са си педалска работа, търсене на полза на чужд гръб.п.п.: Никой няма нужда от лъжата. Нормално е да вярваш. И не е страшно, ако някой те е излъгал. Винаги лъжецът губи, но просто е по-глупав и не го знае!Залагам името си, че тук съм прав. Всичко е проверено.Затова и не се страхувам да вярвам. Разбира се, никога не се доверявам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано и аз имам негативни спомени от колегата CONEV обаче са дреболии на фона на твоя проблем. За тези, които не познават Terror1sta искам да кажа, че е точен и на думи и на дела и се съмнявам да лъже и да сменя кутии, за да създава интриги във форума. Та по темта, може момчето да е в чужбина и затова да не вдига ( което не значи, че не може да пусне 1 смс ) или пък да търси вариант да си поправи бакиите, което ще е напредък. Ако обаче остави нещата така ( все пак 2-3 дни е малко време да се намери кутия от CRX - аз съм търсил с месеци ) ще е много, много селско и тъпо! Кажи тук пред всички колко си дал за кутията, мисля че ще е интересно.

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да потвърдя на 100% думите на Teror1sta. Бях там и заедно ги сравнявахме и мерехме зъбчатките.Не мога да разбера що за човек трябва да си като лъжеш и се опитваш да правиш някаква евтина измама тук във форума.Явно колегата доста ни е подценил, ако си е помислил че просто ще вземем кутията и няма да разберем за какво става дума.Тук е мястото да подканя форумната администрация да взема адекватни мерки срещу такива "търговци", за да няма и други "печеливши" от колегата CONEV. Такива случки сриват доверието между потребителите на форума. А от това никой не печели....Ако това момче има поне малко достойнство да не се крие като мишка, ами да си признае грешката и да върне парите на Терориста.

Редактирано от hondю

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че е нужно да се направи нещо от сорта на коментар на даден продавач и купувач. Едните и другите ще пишат коментари за това колко е коректна другата страна. Така някой ако е бил прецакан с нещо ще му седи в профила на купувача/продавача и всеки ще вижда даден участник в "купува-продава" що за стока е . Гледам има и други пострадали от CONEV (има хора дето ми писаха на ЛС) и ако имаше нещо от сорта щях да видя че има хора, които са ощетени от негова страна и щях да се замисля да ли да купувам нещо от него.

 

 

п.п. няма как да е в чужбина след като каза че щял да търси кутия. Еми като не си намерил или там каквото е станало не е ли редно да кажеш какво е станало , а не да ме мота още ? Винаги може да се случи нещо, което не зависи от теб ама се свържи с човека и му кажи така и така, това и това. Човек съм и ще го разбера, ама да ми прави такива номера не е редно ....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли е в чужбина . Човека от самото начало е знаел че те врътка зима парата .Останалото е илюзия друга кутия чакаи ама друк път.Тате каза че ше ми купи колело ама друк път. От мен успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

teror1sta , брат влизам ти в положението наистина ситуацията е кофти, но познавам CONEV ( повечето колеги от Варна го познават ) поне с мен и с хората около мен се е отнасял винаги коректно. Сигурен съм ,че ще оправите нещата.

Редактирано от chirenski

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти ситуация надявам се това да е грешка от страна на колегата CONEV която ще си я оправи, дано всичко се оправи в положителна страна :)

Редактирано от west bam

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не засегна някой, но си спомням, че преди време имаше и друга такава тема за колегата CONEV.Дано да греша :) .П.П.Имах вземане-даване с колегата teror1sta и мога да кажа, че е супер точен човек :) .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ламунгер, съжалявам че си си испатил.дано тоя шанаджия си оправи грешкатаПознавам Терориста и мога да кажа че е супер точен пич и колата му грам не върви :) :) ;) п.с.Това е щото само ме ебаваш как си патя от майстори ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм чел нагоре но ще кажа само едно продадох дадената кутия преди 2 седмици и тои ми пише преди 3 дена че скорости те не са такива я ми кажете на мое място какво ще си помислите повече няма какво да коментирам ако трябва да ми блокират профила каквото иска да направят за мен аз съм си прав купувам нещо и го гледам веднага а не след месец и после да го връщам с две думи ТЕРО спасявай се !!! Поздрави и мен са ме преебавали както ти казах но не се оплаквам като момиченце

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей, бухал.нека да кажем че си прав за времето за което ти е съобщен проблем.Тогава:1.вдигай си телефона2.не се крий3.недей казва че ще оправиш проблема4.Ти си вулваранчото, а не терористаИ виж сам как се дъниш:

Поздрави и мен са ме преебавали както ти казах но не се оплаквам като момиченце!!!

ти сам си каза че си го преебал! Редактирано от uBaHoB

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Теб само като те видят майсторите и няма как да не те изоблят. С тая глупава глава дето я носиш :)

 

Та по темата:

Днеска получавам няколко съобщения в скайп, че кутията в същност я няма (тази на приятеля му). Уж на 15-ти да ми върне парите АМА АКО съм го бил заплашвал да не се занимавал с мен :)

 

към Цонев: Както ти написах и в скайп АКО искаш ми връщай парите ! Имаш ми данните няма какво да разговарям с теб нито ще ти се моля. Да цитирам едмундо : ако имаш нещо м/у краката (и това нещо не е П*тка) и си човек на място "уж" за какъвто се имаш ще свалиш кутията от двигателя дето го продаваш и ще ми я пратиш , а не да ми викаш че кутия няма.

 

Тук разговора ми с теб приключва окончателно! Като не ми върнеш парите здраве да е , няма да си тровя нервите с теб. Може да си заделиш от тези пари да си купиш свещи .... ( това че ползваш Прима карта не означава че няма да разбера къде си и кой си и някой ден няма да се срещнем лично). както ти казах ще си сърбаш попарата дето си дробиш. Само от теб зависи колко голяма ще я забъркаш.

 

uBaHoB, го е написал :

"И виж сам как се дъниш:

Цитат

Поздрави и мен са ме преебавали както ти казах но не се оплаквам като момиченцеexcl.gif

 

ти сам си каза че си го преебал!" няма какво да се коментира повече

 

chirenski, ако бях те натоварил с чипа и да ти пратя накрая празна кибритена кутия и да ти кажа че си го скрил нямаше да ме имаш за коректен . Ама както видя един лев не съм ти взел за тоя чип от колкото ми е струвал......

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само ще си мечтаеш за тази кутия от този двигател пък бухали много на колана

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си просто един палячо ! И с твоите думи изкара не само мен ЛЪЖЕЦ ами и колегата Хондю и всички останали, които ще потвърдят истината. Не се оплаквам, целта на тая тема е други хора да непререват от теб . Видях те що за стока си .... а и хората сега те виждат що за путю минкин си. Оборотен си ама се радвай че не си ми по - близко.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само ще си мечтаеш за тази кутия от този двигател пък бухали много на колана

Трябва да си много прост и нагъл, за да си признаеш че си измамил някого, че и да се хвалиш с това.Чалгата не прощава. Редактирано от Restless

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....значи ако следваме логиката щом ''колегата'' Конев са го прецаквали и той гледа да си върне на някой друг невинен,занчи всеки прецакван от Форума трябва да направи така примерно Терориста трябва да прецака някой друг и оня да не плаче като малко момченце!!!Постъпката е подла а обяснението му жалко явно се гордее с че е успял да прекара някой макар и разкрит щото можеше да е някой друг който не разбира толкова и да не забележи разликата.Вече си обяснявам защо толкова хора с доста голяма доза притеснение пазаруват от Форума

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави и мен са ме преебавали както ти казах но не се оплаквам като момиченце

Колегата май не съзнава, че със собствените си постъпки/изказвания, които прави публично, излага не само себе си, а и целия форум и хонда клуб! Редактирано от UniCorn

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CONEV, Варна не е на края на света !!! Чудя се само защо има достъп до форума "нашия колега"..?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До сега съм търгувал само с коректни хора от форума но явно съм имал късмет. Нямам думи......... :) И най-грозното е че тва не е недоразумение а си е жива измама, щом колегата CONEV даже се хвали.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случват се такива неща. За съжаление в хонда обществото /и като цяло автомобилните среди/ не рядко се срещат хора дето искат да изкарат някой лев не съвсем почтено.Би било хубаво иначе да има рейтинг в купува/продава , както в ибей. Защото не може да се следи кой от кого винаги си изпатил и така.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случват се такива неща. За съжаление в хонда обществото /и като цяло автомобилните среди/ не рядко се срещат хора дето искат да изкарат някой лев не съвсем почтено.Би било хубаво иначе да има рейтинг в купува/продава , както в ибей. Защото не може да се следи кой от кого винаги си изпатил и така.

Абсолютно съм съгласен с горното мнение. Трябва да има някакъв рейтинг и хората купили от някого нещо да го "оценяват". Така всички ще знаят ако някой преди тях си е изпатил по горния или много други подобни начини. Така и продавачите и купувачите ще имат още един стимул да се отнасят коректно с отсрещната страна.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CONEV немога да си обесня постъпката ти... ТОлкова се излагаш, че незнам накъде повече. Ето заради индивиди като теб се стига до тези САМОРАЗПРАВИ познати ни до ужас :) и после уж спокойни хора правят бели, макар, че не бих сметнал за беля някой да те заведе при анадолските ма**фи !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И представа нямам колко струва въпросната кутия, дано да е милиони, че поне да си струва целия този цирк. Пич, забогатя ли от нея?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

леле мале не вярвам на очитеси как колегата се хвали със тази гадна постъпка не е корекно Конев хич даже, навит съм и аз за рейтин съм навит

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случки като тази (ако не тази) ще направят форума по-благоприятен за търговия и съответно по-популярен.Затова, благодарности към терориста, че споделя тази неприятна случка и към conev за некоректното отношение.Идеята за рейтинг е чудесна и ако е трудна за реализиране може да се започне с нещо по-просто като black list (с предложения и одобрение от модератор).

Редактирано от swift

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На колегата Цонев ми се струва, че някаде ще му смажат лагерите на кутията, която носи на шията си. Едно предложение - всички колеги от форума спират да купуват от него каквото и да е. Глад и мизерия ще настъпят за него и после ще се покайва :)П.С. Възмутен съм от наглостта му!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дано да е милиони, че поне да си струва целия този цирк.

Значи според теб трябва да дам "милиони" за да мога да искам справедливост ??? Не разполагам с много пари. Аз съм от хората дето и 5 лева са "милиони", особено ако са ми последни в джоба и ги дам за кутия , която леко е изкормена вече. Да не говорим за ядовете дето бера и че тоя палячо ме изкарва лъжец. п.п. Ще съм много благодарен на хората, които ми дадат някаква по-точна информация за "колегата" Цонев. Адреса му ще ми свърши повече от добра работа . Пишете ми на лични, няма да се разбере кой ми е казал !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.п. Ще съм много благодарен на хората, които ми дадат някаква по-точна информация за "колегата" Цонев. Адреса му ще ми свърши повече от добра работа . Пишете ми на лични, няма да се разбере кой ми е казал !!!

Разбирам разочарованието и гнева ти, напълно са оправдани, но не слизай до неговото ниво и не търси някаква форма на отмъщение.По правилното, макар и по-трудното е да успееш да превъзмогнеш яда си, а това, че стартира тази тема е достатъчно положително само по себе си.То ще донесе много положителни неща за форума и търговията в него (като рейтинг и black list на продавачите), а също така и доста отрицателни за Conev, който показа колко струва.Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги кажете каде живея аз му пратих ко Терото инфото но ще го кажа и на вас Варна Каменар улица 6 №15 достатачно е да попитате във самото село за братята с хондите и ще ви кажат каде се намира,ако имъш нещо да питаш питай мен не съм някои та*ак нито се крия нито нищо казах ти че ще си получиш 100лв нито ме засегна нито нищп само празни прикаски ако си мислиш че си ме засегнъл по тозо начин ми НЕ СИ утре можеш да си вземеш сумата

Редактирано от CONEV

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това за сумата го беше казал още преди да се пусне тази тема, нямаше да имаш проблеми. Ама ти избра по-трудния начин. Нали не мислиш, че ще тръгнем до Варна да ти трошим главата за 100 лв. Няма да го направим и за 1000 лв. дори. Ма що така се осра, не мога да разбера. За 100 лв. ....

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, добре...изпросено, но все пак мъжко!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то не изпросено аз и тогава му казах на ТЕРО че ако ненамеря кутия ще му дам лева но ТАЗ незнам на теб какво дребно съм те набутъл аз повече няма да коментиръм др сряда ще съм на среща във Варна да видим кви мъжкари има дето тука пишът пък инък си мълчътМатео ти ела да ми натрошиш главата аз съм жив даже и лев ще сложа както казъх не сем някой та*ак заповядайте нагости при ЦОНЕВ а не КОНЕВ

Редактирано от CONEV

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчетох цялата тема, познавам се с колегата, вършил ми е няколко услуги, идвал е да ми помогне като съм в нужда и мнението ми за него е че е точен пич.Немога да си обесня постъпката и целия панаир около това. Можеби в самото начало е трябвало да се подходи с разбиране и нормален тон и малко повече изчакване от съседната страна за да се разреши проблема.Наистина немога да си го обесня :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна съм на мнение, че трябва да има рейтинг както има в някой от чуждите форуми и рейтинга стои под аватара. Като щтракнеш на него и виждаш подробна информация за всички продажби на човека.Относно случката - много НЕкоректна!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дано да е милиони, че поне да си струва целия този цирк.

Значи според теб трябва да дам "милиони" за да мога да искам справедливост ???
Готин, сори, не си ме разбрал правилно - имах предвид, че тези 100 (както се разбра току-що) лв, дето ги е взело момчето едва ли са си стрували да обяснява сега така. С теб съм солидарен, щом се чувстваш прецакан си длъжен да си потърсиш възмездие. Дори и за 5 лева.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...