BatV 1 #1 Публикувано 6 Септември, 2009 Ако има зарибени да пишат тук.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #2 Отговорено 6 Септември, 2009 Какво да пишем колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #3 Отговорено 13 Септември, 2009 Да аз съм зарибен! Ти кой левел си? Аз съм 75! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 13 Септември, 2009 Аз съм новобранец 13-ти левъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #5 Отговорено 13 Септември, 2009 Аз съм 36-ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 13 Септември, 2009 Аз пък си играя на street raceing-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #7 Отговорено 13 Септември, 2009 Колеги! Дайте да станем приятели и да си увеличим бригадите! Можете да ме намерите под името Антоний Pantev! Пишете и едно съобщение кои сте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #8 Отговорено 13 Септември, 2009 115 левел съм ,много ми харесва играта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #9 Отговорено 14 Септември, 2009 и аз играя .. ~270 lvl съм .. който иска да се обажда .. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #10 Отговорено 14 Септември, 2009 Аз също играя. Нека всеки си даде ник-а във фейсбук за да се свържем и да си увеличим мафиите. Аз съм си Димитър Коев (на кирилица) и там. За съжаление играя само от 5-6 дни и все още съм 30-и левъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #11 Отговорено 14 Септември, 2009 45lvl с мафия от 62-ма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #12 Отговорено 14 Септември, 2009 Днес се свързах с един колега! Сега ще добавя и колегата Димитър Коев! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #13 Отговорено 14 Септември, 2009 и аз играя .. ~270 lvl съм .. който иска да се обажда .. Във фейсбук има поне 10 Атанас Чучев. Кой си ти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #14 Отговорено 14 Септември, 2009 (Редактирано) emanuil jordanov 111 ниво и качваме бързо Редактирано 14 Септември, 2009 от FROSTY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladi_D 2 #15 Отговорено 17 Септември, 2009 Извинявам се на колегата за цапането на темата,но в този ред на мисли ако има зарибени в www.hanovete.com даваите да се съберем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #16 Отговорено 17 Септември, 2009 уууу слабациии аз съм ~360ти левъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #17 Отговорено 17 Септември, 2009 За четри дена толкоз Давай да те адваме кат' си толкоз здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #18 Отговорено 18 Септември, 2009 (Редактирано) За четри дена толкоз Давай да те адваме кат' си толкоз здрав Готоо, ама не казвайте на никой - жената ми е забранила Chavdar Kumchev Редактирано 18 Септември, 2009 от chavdu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #19 Отговорено 18 Септември, 2009 Опа аз съм 95 левилако някой иска да ме адва Ivaylo Nikolov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #20 Отговорено 18 Септември, 2009 Адвайте и мен, Jordan Kolchev във Facebook, само напишете едно MW в рекуеста, 419 левел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #21 Отговорено 18 Септември, 2009 Ми все по четрима петима излизате Давайте някакъв по лесен начин да измислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #22 Отговорено 18 Септември, 2009 По лесния начин е да се направи група - Хонда мафиоти (или нещо от сорта), всеки който влезе в групата адд-ва останалите и така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #23 Отговорено 18 Септември, 2009 ААА така не става! Има 3-ма Chavdar Kumchev и 67 Ivailo Nikolov Иначе другите се откриват.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtpetrov 43 #24 Отговорено 18 Септември, 2009 Здравейте колеги!Значи, най-лесно се търси някой във Фейсбук, по email (този с който се логвате).Така, че всеки да си дава мейла, така грешки няма да има.Моя мейл е vtp@mail.bg, който играе мафията да ме добави и да пише, че е от hondabg.comПоздрави и успех на всички,ВескоP.S. Аз съм 34 ниво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAPTO 0 #25 Отговорено 19 Септември, 2009 Martin Georgiev който може да ме намери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #26 Отговорено 19 Септември, 2009 (Редактирано) И аз играя там 24 левъл съм Мартин Гешев който иска да ме намери buldogs@abv.bg Редактирано 19 Септември, 2009 от VoDo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #27 Отговорено 20 Септември, 2009 Milen Stoyanov ,на аватара във фейсбуук-а съм пред Форд ГТ,давайте да правим голямата Хонда мафия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #28 Отговорено 20 Септември, 2009 (Редактирано) 127 левел Martin Nikolovпишете и да си направим Хонда Мафия Редактирано 20 Септември, 2009 от MaLcHo^HoNdAtA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #29 Отговорено 20 Септември, 2009 Мии много Мартин Николовци има Давай да правим хонда мафия и да е по лесно намирането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #30 Отговорено 20 Септември, 2009 Миии единия ако наистина както колегата каза по-горе по е-мейл е по-лесно..Е-мейла ми е at_chuchev@mail.bg ... и ако може само като ме добавяте да пишете mafiawars или hondabg, че да знам да не ви откажа и аз играя .. ~270 lvl съм .. който иска да се обажда .. Във фейсбук има поне 10 Атанас Чучев. Кой си ти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #31 Отговорено 21 Септември, 2009 Jordan Damianov email: j_damianov@abv.bg123 level Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #32 Отговорено 22 Септември, 2009 Ivaylo Nikolove-mail: reddek.sound@gmail.comlevel 96 Малко повече инфо дано така поне стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladi_D 2 #33 Отговорено 24 Септември, 2009 Vladimir DarakchievLevel 10 vladi88@abv.bgВкарвайте ме в схемата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #34 Отговорено 24 Септември, 2009 Набираме скорост, браво!Вече имам 108 мафия и 78лвл.Още да идват , да не се търсиме по домовете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #35 Отговорено 24 Септември, 2009 morphius@abv.bg слаб съм още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #36 Отговорено 27 Септември, 2009 (Редактирано) Хаха тая мафия ми писна вече, но поне вкарват нови неща от време на време. 381 лвл / 933 мафиоти inflames@abv.bg ако някой иска да го адна Редактирано 27 Септември, 2009 от Jimmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jooo 0 #37 Отговорено 27 Септември, 2009 Georgi Aleksandrovjorro_albg@yahoo.comLevel 180 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #38 Отговорено 28 Септември, 2009 Айде и аз в мафията:)Kiril DimovKDimov_bg@yahoo.comС левелите напредвам бавно но славно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #39 Отговорено 12 Октомври, 2009 Stanislav Nedkovbrutalism_@abv.bg Някой да ме вкарва ли незнам,ама с тия моите 17 мафиоти ме трепат повечко и ми писна...Искам хонда мафия и да ги очукам здраво.. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #40 Отговорено 12 Октомври, 2009 Stanislav Genchev stanislav_genchev@abv.bg айде да ме вземете и мене на морето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове