Fido Dido 4 #41 Отговорено 16 Август, 2009 Лошо в блондинките няма, но къде оставихте Анджелина Джоли, Джесика Алба, Моника Белучи, Меган Фокс, Ванеса Уилямс и т.н. - все брюнетки.Ако не се лъжа, тук говорим за естествено руси, не за изрусени. А от естествено русите - Виктория Силвстед.Ама чернокосите са ми по-на сърце...Много са палави, душичките, как да не ги обичаш?!П.П. А нали се сещате, че брюнетките са измислили всички вицове за блондинки - през дългите, самотни нощи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #42 Отговорено 17 Август, 2009 Определени чернокоси ама като цяло цвета на косата не е определящ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #43 Отговорено 17 Август, 2009 "Хубавият кон и под скъсан чул се познава" ДА! @Fido Dido: Джесика Алба като блондинка: Мисля че може да ме накара да я зяпам доста дълго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #44 Отговорено 17 Август, 2009 Е гледам, че се размечтахте нещо , тогава да ви покажа моя идеал за секси брюнетка Катрин Зита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #45 Отговорено 17 Август, 2009 Циганки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #46 Отговорено 17 Август, 2009 И след това - корекция с фотошопа ... Иначе - очи пълни - ръце празни ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #47 Отговорено 17 Август, 2009 Той подписа ми говори сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #48 Отговорено 17 Август, 2009 куцо, кьораво сакато ...всичко е на кораба. Тва го чух в Перник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #49 Отговорено 17 Август, 2009 Черни за предпочитане , слаби ,високи с нормални гърди и чар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #50 Отговорено 17 Август, 2009 Чернокоси. А и като се замисля аз не познавам нито една руса. Повечето са кестеняви и една червена. Но определено предпочитам тъмните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #51 Отговорено 17 Август, 2009 Един глас за чернокосите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #52 Отговорено 17 Август, 2009 брионетки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Totti 0 #53 Отговорено 17 Август, 2009 4ернокоси и то по много....един Икарус Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #54 Отговорено 18 Август, 2009 И аз ще кажа "да"! Макар да залитам повече към тъмнокоси с големи кафяви очи... или зелени... или сини... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #55 Отговорено 18 Август, 2009 Абе и руси, и черни - според зависи от кефа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
u_3_u 0 #56 Отговорено 18 Август, 2009 защо само за мажката част от форума?Моето мнение е,че русото си е русо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #57 Отговорено 18 Август, 2009 Въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката добре де колежке сподели жените какви мъже харесват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #58 Отговорено 18 Август, 2009 Въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката добре де колежке сподели жените какви мъже харесват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #59 Отговорено 18 Август, 2009 Блондинки за предпочитане естествени Ако ще питаме нежната част на форума по-добре според мен е да бъдат уважени с нова тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #60 Отговорено 18 Август, 2009 по принцип русото ама и чернокосото няма го испуснем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan7519 0 #61 Отговорено 19 Август, 2009 И двете дядо попе и двете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #62 Отговорено 19 Август, 2009 Квот дойде стига да е перверзно !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mikroni 1 #63 Отговорено 24 Август, 2009 а, стига бе!вие вярно ли сте отворили такава тема?ами аз като съм руса, но се боядивам черна, това кво ме прави в крайна сметка, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #64 Отговорено 24 Август, 2009 Кестенява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mikroni 1 #65 Отговорено 24 Август, 2009 Кестенява !!! ми то значи аз изпадам от анкетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #66 Отговорено 24 Август, 2009 Не просто приспадаш към тъмнокосите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #67 Отговорено 24 Август, 2009 Малеее, момчета, честно ме разбихте с тая тема...резултата е сигурно 10 на 1 в полза на брюнетките...срам, срам...къде отиде култа към русите мацки...при тая статистика ние изрусенките сме станали направо за оплакване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #68 Отговорено 24 Август, 2009 Нека да е рошава ... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #69 Отговорено 24 Август, 2009 Въпрос с повишена трудност е това Най-си падам по мадами с тъмно-кестеняви коси, но за предпочитане е начупената ( ама и права и къдрава да е няма да я върна ) със зелени или пъстри очи !!! ( в краен случай кафяви ) Тъмнокосите също влизат в тоя списък За блондинките мога да кажа ( понеже аз съм с руса коса и сини очи ) , че истинската блондинка е тази, която има естествена руса коса наподобяваща цвета на слама! В такава наистина бих се влюбил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #70 Отговорено 25 Август, 2009 Абе важното е --- ПИЛЕТО ДА Е В ФУРНАТА МРЪВКАТА ДА Е НА ТОПЛО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mikroni 1 #71 Отговорено 25 Август, 2009 Малеее, момчета, честно ме разбихте с тая тема...резултата е сигурно 10 на 1 в полза на брюнетките...срам, срам...къде отиде култа към русите мацки...при тая статистика ние изрусенките сме станали направо за оплакване...pemy, истината е, че ако ги подхванеш както трябва, вероятно няма и да видят какъв цвят ти е косата -)просто си чешат езиците тук.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #72 Отговорено 25 Август, 2009 Абсолютно съгласен с последния пост. .И без коса да е....забравихте Шиниъд 'О Конър?.... Аз със сигурност не бих я върнал,не знам за вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #73 Отговорено 25 Август, 2009 Тая тема започна да ми става любима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #74 Отговорено 25 Август, 2009 Малеее, момчета, честно ме разбихте с тая тема...резултата е сигурно 10 на 1 в полза на брюнетките...срам, срам...къде отиде култа към русите мацки...при тая статистика ние изрусенките сме станали направо за оплакване...pemy, истината е, че ако ги подхванеш както трябва, вероятно няма и да видят какъв цвят ти е косата -)просто си чешат езиците тук..Е колежке, не сме толкова плиткоумни мъжете, колкото би ви се искало да бъдем, аз поне обръшам внимание на доста неща, но темата е за предпочитания, не че някой би върнал някое момиче, което му е харесало, само заради това, че е руса, а не чернокоса или с кафеви очи,а не със зелени. Сигурен съм, че и вие си имате идеал за мъж, в което няма нищо лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mikroni 1 #75 Отговорено 25 Август, 2009 Малеее, момчета, честно ме разбихте с тая тема...резултата е сигурно 10 на 1 в полза на брюнетките...срам, срам...къде отиде култа към русите мацки...при тая статистика ние изрусенките сме станали направо за оплакване...pemy, истината е, че ако ги подхванеш както трябва, вероятно няма и да видят какъв цвят ти е косата -)просто си чешат езиците тук..Е колежке, не сме толкова плиткоумни мъжете, колкото би ви се искало да бъдем, аз поне обръшам внимание на доста неща, но темата е за предпочитания, не че някой би върнал някое момиче, което му е харесало, само заради това, че е руса, а не чернокоса или с кафеви очи,а не със зелени. Сигурен съм, че и вие си имате идеал за мъж, в което няма нищо лошо еее, айде сега. не смятам, че те плиткоумни. просто податливи. и докато сме на темата - какви са предпочитанията Ви, колега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #76 Отговорено 25 Август, 2009 Дам, като всеки мъж съм податлив към женската красота, но ако трябва да съм напълно честен косата няма никакво значение, това са просто детските мечти на мъжете. Без значение дали руса, чернокоса, червенокоса или каквато и да е, просто човек те грабва с нещо и те кара да си влюбиш в него до полуда. Мисля, че това, което искам да намеря в една жена е истинска доброта и освен физическата красота да има и духовна такава и да ме обича истински, а не, като последната ми дълготрайна, жестоко катастрофирала връзка да се окаже, че аз давам каквото мога от себе си за нея и тя да ме гледа в очите и да ме лъже, че ме обича, а зад гърба ми да си върти курвенските номера и накрая с удоволствие да се опита да си забие ноктите в желание да изсмуче и последната какпка животец останал в мен......но нека не звуча черноглед както и да е, отнесох се малко, но мисля, че общо взето това е което иска всеки един зрял човек от този до него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #77 Отговорено 26 Август, 2009 а, стига бе! вие вярно ли сте отворили такава тема? ами аз като съм руса, но се боядивам черна, това кво ме прави в крайна сметка, а? Блондинка под прикритие.... Не се чете, но на сърчицето пише - "Блондинка зад волана. Стой далеко!" С лек афинитет към брюнетките ще кажа, че не е от значение жената каква е. На плажа съм се нагледал да блондинки, на по 14 - 18 г., дето приличат на ...айде да не казвам на какво, и жени на 30+г., дето жена ти те плесва зад врата, щото се зазяпваш много. Но това е друга тема...След бай Айнщайн всичко на тоя свят е относително... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #78 Отговорено 27 Август, 2009 Като гледам заглавието викам духовната красота да я оставим за друга тема... гледам всеки вика русо ..тъмно ма не бих върнал и другото де.... и понеже мойта психика отдавна си е изкривена аз пък бих върнал... нивга не съм си падал по руси,,, не казвам, че са грозни или второ качество... просто има много малко такива жени, които мога да загледам на улицата та чак и да се килна на 180 градуса да доизгледам филма а като видя и руса с розово червило и почвам да се давя като котка която всеки момент ще повърне топка косми ... харесвам точно определен тип представителки на нежния пол... и косата задължително е черна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #79 Отговорено 27 Август, 2009 Русо гладно няма както са казали хората, не че и чернокосите стоят гладни, но всичко е въпрос на вкус.Аз съм за Блондинките но не и зад волана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mikroni 1 #80 Отговорено 27 Август, 2009 Fido Dido, аз не нещо с жените.. но определено харесвам брюнетки. досега една жена с руса коса не съм харесала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове