malkata_mainichka 0 #1 Публикувано 3 Август, 2009 Дидкааааааааааааааааааааа да си ми жива и здрава миличка,пожелавам ти само много здраве и щастие другото се постига! ... Айде пък скоро и нова хонда в гаража обичаам те многоооо Приятно изкарване на празника ! п.с. айде да не идваме да отваряме паспорта на ново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 3 Август, 2009 айде и от мен жива,здрава,много щастие любов и да слушат повече маниците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #3 Отговорено 3 Август, 2009 Айде и от мен Честит празник .Здраве, щастие и всички ама всички благинки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 3 Август, 2009 (Редактирано) Tino(23), цайса(56), surr3a1(30), leif(39), Crx™(29), РУМЕН(56), miro6nikov(35), dida81(28), WaveMastaa(20), boschmann(22), Reddevil(28), P_Marinov(22), aivanwrc(23), cvetelin4o(21)Малиииииии, бати зоопарка .... мноо голям списък, мноо нещо уа, изтепахме се от лъвове. Честито и от мен на мама Дида, известна с убавите си големи ... кифтаци. И на Пешо - господаря на вълните също! Айде набореееееее .... излезна вече от "тийн" серията. :) Честито и на всички останали колеги, които не познавам лично. п.п. Ей, да са таковам в главата, аз и surr3a1 го познавам ве, ма нещо се дена тоя човек по държавите, дано види форума ... Редактирано 3 Август, 2009 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 4 Август, 2009 ЧРД от мен и Isi на рождениците и специално на CRX, Dida81, WaveMastaa и Tino да сте ни живи и здрави и от късмет да не се оттървете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #6 Отговорено 4 Август, 2009 Честито на всички празнуващи! Живи и здрави и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #7 Отговорено 4 Август, 2009 Честитооо, брат'чеде WaveMastaa! Пожелавам ти да я намериш тая твоята Хондичка най-накрая и да ти скъсам гъзурата с моята изпърдяна черна осичка Аре, честито и на всички остнали също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #8 Отговорено 4 Август, 2009 Честито, рожденициииии! Много, много щастливи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpecTraL 0 #9 Отговорено 4 Август, 2009 Вярвай в трудните моменти,смей се когато тъжиш.Лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш.Живота казват е игра,в която все някой побеждава.Ако наистина е така,да победиш ти пожелавам!Дълго младей,век поживей,много се смей и в всичко успей!Честит рожден ден Дидке мноуу си те бичкаме Честито и на останалите рожденници и най-вече на Тино ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #10 Отговорено 4 Август, 2009 Честит РД и от мене Жива и здрава,много късмет,щастие и само напред Приятно изкарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 4 Август, 2009 Чрд на всички колеги ! Живи и здрави да сте ! Дилянке ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glupi 0 #12 Отговорено 4 Август, 2009 Диде честит рожден ден, да си ни жива и здрава, много щастлива, винаги така усмихната и готова за нови приключения и емоции Хайде много целувки от мен и весело изкарване на празника. п.с. и да те слушат твоите мъже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #13 Отговорено 4 Август, 2009 Ч.Р.Д. мъжката мама и мъжкото момиче....жива и здрава да си,другото каквото дойде.Същото пожелание и на всички останали рожденници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #14 Отговорено 4 Август, 2009 Честит рожден ден Диде. Морски вълни да галят косите ти. Децата да построят много кули от пясък, щастието ти да е кула от диаманти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #15 Отговорено 4 Август, 2009 Какчеее, Да си ни жива и здрава. Все така жизнерадостна и носеща добро настроение. Тайфата те поздравява с поредната година - подмладяване! Както е тръгнало, ще станеш по-малка от всички скоро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #16 Отговорено 4 Август, 2009 Честито на всички празнуващи лъвчета Да сте ми живи и здрави и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #17 Отговорено 4 Август, 2009 Дилянкеее, жива и здрава и все такава лудетина.....Честит празник и на останалите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #18 Отговорено 4 Август, 2009 (Редактирано) Ч.Р.Д. Диде Да си жива и здрава,много да те слушат мъжете ти, а другото...каквото дойде... Честит празник и на останалите рожденници Наздраве на всички! Редактирано 4 Август, 2009 от MAD BITCH Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #19 Отговорено 4 Август, 2009 Честито на всички празнуващи лъвчета и лъвици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #20 Отговорено 4 Август, 2009 Малее, то е нещо страшно. Да сте живи и здрави всички без изключение. Много успехи и щастие в живота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #21 Отговорено 4 Август, 2009 Честито Дидиииииииииииии, всичко дето си намислиш да се сбъдне, жива, здрава, права........и все така корава фенка да си, половината целувки от Филибето ти пращам, останалите ела си ги вземи сама Честито и специални поздрави на моя приятел Тино, както и на всички останали празнуващи днес! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #22 Отговорено 4 Август, 2009 Честито и от менМного здраве и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plushen gad 20 #23 Отговорено 4 Август, 2009 Честито и от мен на всички рожденници! Специално за Дидката: Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Нека всяка твоя съкровенна мечта стане реалност Помни,че живота е като огледало и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче Много наздравици :fun: към всички пожелания се включва и Ianev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #24 Отговорено 4 Август, 2009 Честит рожден ден и да сте живи и здрави цялото семейство Особенно най-малките растящи Хондаджии :fun: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #25 Отговорено 4 Август, 2009 Живи и здрави, приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #26 Отговорено 4 Август, 2009 Да си ни дива и здрава Дидке.Остани си толко луда и весела. Поздрави на всички празнуващи днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #27 Отговорено 5 Август, 2009 Благодаря ви приятели......чета и плача,ужасно много ме трогнахте.....целувам ви всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове