Ganchev 54 #81 Отговорено 30 Юли, 2009 (Редактирано) И аз съм за първото лого. За кърпите защо не попитаме андрей където прави тениските дали не може да помогне?Аз го питах вече. Ето и отговора му: Здравей, колега! Имам запитване, понеже един колега пусна тема в офф-топика, за плажни хавлии с логото на клуба, дали не можеш да измислиш нещо? Сигорен съм, че доста колеги ще си вземат! Поздрави!Здравей,Хавлиите са тъкана хавлия Върху тях не може да се печата, че са много рошави В случая няма да мога да помогна.Поздрави!Андрей0888 520 420 Така - ето и от мен предложението.Имам приятел който се нае да направи кърпите. Това са предложенията за дизайн:..............Чакаме потвърждение от завода производител и също така каква цена и минимална бройка ще искат.Аз лично съм за първия вариянт - по разчупен е.Кажете си мнението и вие.И аз съм за първият вариант! Редактирано 30 Юли, 2009 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #82 Отговорено 30 Юли, 2009 Поздравления за усилията, колега k_u_d_o_s!На мен също ми харесва повече първия дизайн като по-разчупен.Да разбираме ли, че като дойде информацията от завода за минимални бройки и цена, можем да се спрем на един от вариантите и да поръчваме направо?Може би заявките да ги правим, като превеждаме съответната сума на някаква сметка, за да не "влиза във филм" с парите колегата.Страхотна е инициативата! Дано да я доведем докрай... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #83 Отговорено 30 Юли, 2009 Браво и от мен. Може ли да се уточни и грамажа? Ще ми се да са такива, с които ще можем и да се трием. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Светльо 0 #84 Отговорено 30 Юли, 2009 Момчета и на мен първия вариянт ми харесва повече.Да се надяваме че ще ги има и в двата цвята.В зависимост от цената и разцветките мога да си взема и повече от две. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #85 Отговорено 30 Юли, 2009 Като получа отговор за цената за определен размер/качество и минимална бройка ще ви уведомя. След това ако сме съгласни с условията ще уточним поръчката и събираме парите.Радвам се че сте единодушни за 1вия вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #86 Отговорено 30 Юли, 2009 и за мен от първия вариант + 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #87 Отговорено 30 Юли, 2009 (Редактирано) Мда и на мен ми харесва първия Само малко където не се вижда цялата емблема,но е ефектно и така Редактирано 30 Юли, 2009 от Vtec__ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #88 Отговорено 30 Юли, 2009 и аз бих искал 2 броя червени от първия вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo 2 #89 Отговорено 30 Юли, 2009 + 2 за мене една червена и една бяла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #90 Отговорено 30 Юли, 2009 И за мен, обаче.... Не е ли по-добре, за разлика от баварците, да ходим на море не само с кърпи, а и с колите си А от кърпите и аз бих си поръчал - по една и от двете. И..., да не задълбаваме чак толкова. Все пак "Хонда" не е за да се забършеш с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #91 Отговорено 30 Юли, 2009 Предложиха ми да ползваме бяло и червено примерно. Хората ми предлагат да помогнат за дизайна и в момента обмисляме варианти. Едно от предложенията е да се ползва следното лого: Това е емблемата на моторите, а мисля, че предпочитанията към колите са по-големи. Бяло и червено не е лошо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #92 Отговорено 30 Юли, 2009 Аз предлагам да решим какъв ще е дизайна ,колко пари ще излезе броиката и чак тогава да правим списък ,кой колко кърпи ще иска.Защото сега ми се струва ,че ако някои почне да изчислява колко бройки да поръча ще се обърка много... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumaneca 2 #93 Отговорено 30 Юли, 2009 Аз съм за първия вариант на колегата "k_u_d_o_s" + 1 бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #94 Отговорено 30 Юли, 2009 браво Колега първият вариант е уникален ако успеем да съберем кинтите до др седмица може да кефя на мовата хавлийка от червеничката 1 бр за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #95 Отговорено 30 Юли, 2009 наистина първия вариянт е по-добре..лошото е че сега една седмица ме няма и няма да мога да поръчам ;( но като се върна ако още не сте ги заръчали 100% ще искам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #96 Отговорено 31 Юли, 2009 Колеги! Както казах и преди - радвам се че за дизайна сте единодушни. Обаче разберете - чакаме офертата за изработка от завода! Нека кажат цена и минимално количество, да преценим дали ни устройва и тогава ще поръчаме. До тогава - Няма смисъл да казвате кой колко иска! Ще пиша веднага след като получа отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Patrik 0 #97 Отговорено 31 Юли, 2009 Оп здравейте Само да ви внеса малко разяснения за предната поръчка. Кърпите бяха изработени не в панагюрище а в Твърдица. 450 гр. ще са тънки. Предния път ги направихме 500 а после си мислех че 550 ще са още по готини. Колкото по дебела е кърпата толкова повече попива. А всъщност то това и е целта.Предния дизайн като този на снимките на плажа го пазя още. А и размерите не са 135/100 ами 150/110 Надписа "fan club" го направихме толкова малък защото е бродиран. За да стане готина кърпата не може да се постигнат повече от 2 цвята по дължина на тъкането. За това тогава се наложи да сложим този 3-ти цвят черното като бродерия и да копираме абсолютно точно логото на клуба - което всъщност отличава клубната кърпа от такава от пазара.Навремето успях да измуфтя завода да ни сложат никовете отново като бродерия и това ги направи мега уникални (е на някои с малко правописни грешки), но след това щяха да ме бият в завода Очудвам се че са се съгласили дори и за 300 бройки при положение че минимума им е 500. Доста уговорки бяха да ни пуснат 150 предния път. Кажете какво мога да ви помогна за поръчката. Ако ви трябва стария дизайн и т.н.Цената на БМВ излезе по спомен 18 лв. и също ги правихме в този завод (също и на опел, но там малко по скъпо защото сроковете бяха много по малки) Само да не ви разочаровам но времето за производство е месец. За събиране на пари е 2 седмици. За раздаване е 1 седмица. Просто малко късно се сетихте тая година.Докато уточните дизайн (ако се прави нов) с всичките му глупости и мотканици отива 1 седмица. и т.н. и т.н. И това съм ви дал съкратените срокове. По спомен преднта поръчка я влачехме няколко месеца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #98 Отговорено 31 Юли, 2009 Значи ще е най добре за другата година да се порачат.А дотогава да се обмислят варианти може и да искочи нещо по така като дизайн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #99 Отговорено 31 Юли, 2009 Ако наистина се осъществи поръчката ме пишете и мене с 1 брой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Percussive 2 #100 Отговорено 31 Юли, 2009 Включете ме и мен с една бройка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #101 Отговорено 31 Юли, 2009 Колеги! Както казах и преди - радвам се че за дизайна сте единодушни. Обаче разберете - чакаме офертата за изработка от завода! Нека кажат цена и минимално количество, да преценим дали ни устройва и тогава ще поръчаме. До тогава - Няма смисъл да казвате кой колко иска! Ще пиша веднага след като получа отговор. k_u_d_o_s Вече каза че няма смисъл да порачваме докато няма информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Patrik 0 #102 Отговорено 31 Юли, 2009 k_u_d_o_s Вече каза че няма смисъл да порачваме докато няма информация.Аз ще ти спестя малко време и ще ти кажа отговора. Мин. 500 бр. и 1 месец за изработка (това с 300 бр. много ме очудва но щом някой е ходатайствал може и да са свалили, не е невъзможно). Всеки ден си говоря с завода. И цената мога да ти кажа каква ще дадат но все пак не е моя работа това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #103 Отговорено 31 Юли, 2009 (Редактирано) А дали ще се съберем 300 човека. То тва лято сигорно няма да имаме това удоволствие за кърпите.За другото лято трябва поне от Март месец да започнем да се организираме. Редактирано 31 Юли, 2009 от Vtec__ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #104 Отговорено 31 Юли, 2009 Искам и аз да се включа с 2 бр.плажни кърпи..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #105 Отговорено 4 Август, 2009 Моят човек най-накрая ми писа. Уговорил ги е за 200 броя. По-малко не искали. Размера - 150х110 с плътност 500гр/м2. Цената ще е 20лв. Дизайна ще е червения от тези 2та че бял много ще се цапа. Кажете сега навити ли сте и можем ли да съберем 200 броя кърпи? Ако трябва да направя нова тема за преброяване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #106 Отговорено 4 Август, 2009 Аз ще се включа най малко с 2. Искам само да питам, червеното какво е? Доближава ли се до истинското червено на хонда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #107 Отговорено 4 Август, 2009 Аз съм ЗА, варианта с червенатаИ аз мисля,че би било по-добре да се направи тема за преброяване за да е по-ясна бройката,да не се объркат нещата и някой да остане на пясъка без кърпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #108 Отговорено 4 Август, 2009 (Редактирано) Аз ще се включа най малко с 2. Искам само да питам, червеното какво е? Доближава ли се до истинското червено на хонда?Червеното е като на приложената снимка...засега. Ако можеш да кажеш какво е истинското червено, ще поръчаме с такова червено.Ще направя нова тема за да преброя желаещите. Редактирано 4 Август, 2009 от k_u_d_o_s Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #109 Отговорено 4 Август, 2009 Аз съм твърдо +2 кърпи.Страхотни са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #110 Отговорено 4 Август, 2009 Аз съм твърдо +2 кърпи.Страхотни са!Колега - напиши се в другата тема за преброяването моля за да не става объркване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #111 Отговорено 4 Август, 2009 Истинското е Пантон 185С. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #112 Отговорено 4 Август, 2009 Нека всеки който желае да си поръча,или го е направил тук в тази тема,да пише ТУК ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове