DJDOGI 0 #1 Публикувано 8 Юли, 2009 (Редактирано) вижте какво снимах днес snimka Редактирано 8 Юли, 2009 от DJDOGI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 8 Юли, 2009 ами дай да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #3 Отговорено 8 Юли, 2009 ами дай да видим Давам ама съм малко бос с качването http://www.djdogi.snimka.bg/album.php?album_id=397920 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lakaicho 0 #4 Отговорено 8 Юли, 2009 А какфо трябва да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 8 Юли, 2009 А какфо трябва да е ? червен батмобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lakaicho 0 #6 Отговорено 8 Юли, 2009 прилича ми на Hyundai Coupe или на Mitsubishi 3000GT отвътре ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #7 Отговорено 8 Юли, 2009 прилича повече на това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #8 Отговорено 8 Юли, 2009 А какфо трябва да е ? американски мускул е PONTIAC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #9 Отговорено 8 Юли, 2009 Баси изкривената кола .Спокойно можеш да се пързулнеш от единия край до другия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #10 Отговорено 8 Юли, 2009 Очите ми .... на мен лично ми изглежда като недоразумение, особено задницата е ужасна. Собственика явно смята, че това е добра реклама за него и дизайнерскуте му умения, много е далече от истината горкия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #11 Отговорено 8 Юли, 2009 (Редактирано) ето и видеото му Редактирано 8 Юли, 2009 от DJDOGI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #12 Отговорено 8 Юли, 2009 (Редактирано) Не бачка линка колега П.П.А ся бачка ... Редактирано 8 Юли, 2009 от Wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #13 Отговорено 8 Юли, 2009 отврат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #14 Отговорено 8 Юли, 2009 Ако трябва да съм честен щеше да напиша че май още несъм доживял този футуристичен дизайн на тоази автомобил,но след като видях видеото ,мисля че започнах да свиквам и ми харесва ка седи на пътя ! Може би повечто хора не я харесват защото е доста футуристична и малко изпреварва времето за колите по пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #15 Отговорено 8 Юли, 2009 Ако трябва да съм честен щеше да напиша че май още несъм доживял този футуристичен дизайн на тоази автомобил,но след като видях видеото ,мисля че започнах да свиквам и ми харесва ка седи на пътя ! Може би повечто хора не я харесват защото е доста футуристична и малко изпреварва времето за колите по пътя така е винаги ще има за и против всеки има право на мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 8 Юли, 2009 не знам дали е футуристична и определено не могада кажа дали е грозна , но със сигурност това е най-сложната оптика която съм виждал адски много труд и адски много идие са реализирани наведнъж .. като гледам така май само джамовете са оригиналните , като за страничните не съм буеден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #17 Отговорено 8 Юли, 2009 Еклипс,покрит с много фибростъкло.Някой да е чувал за тоз Павлин преди?Сигурно е български студент нейде в Германия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #18 Отговорено 8 Юли, 2009 Колата според мен е американска ,1во помислиш че е корвет,но после се светнах че този пич ням ада бара такава кола,и затова се насочих и аз към понтиак,което е правилния отговор ако се загледаш в предницата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #19 Отговорено 8 Юли, 2009 Хора това животно го видях на живо по време на есен мотор шоу 2008, беше паркирана на паркинга пред залите, не беше официално записана.Колата е уникална на живо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #20 Отговорено 9 Юли, 2009 Аз също мога да потвардя думите на колегата ilias, колата е видях на живо и изглежда доста интересна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #21 Отговорено 9 Юли, 2009 Колата според мен е американска ,1во помислиш че е корвет,но после се светнах че този пич ням ада бара такава кола,и затова се насочих и аз към понтиак,което е правилния отговор ако се загледаш в предницата !или емблемата на волана която е на Понтияк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #22 Отговорено 9 Юли, 2009 На мен също ми хареса. Най вече ми хареса че всичко е променено и че човек с такива възможности може да направи много неща. Това за мен си е талант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #23 Отговорено 9 Юли, 2009 Дизайна е абстрактно изкуство и е нормално едно нещо да не харесва на всички. Точно за това няма титла като "най-добър дизайнер в света". Няма значение дали колата ми харесва или не - уважвам труда и качеството с което е изработена. Личи си, че е пипано майсторски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #24 Отговорено 9 Юли, 2009 Да и на мен ми допада доста как стои на пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #25 Отговорено 9 Юли, 2009 Кефи колцата....много труд е вложен в нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #26 Отговорено 9 Юли, 2009 И на мен на снимките не ми хареса особено много Но след клипчето видях ,че седи добре на патя Евала на човека които е вкарал толкова средства и усилия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #27 Отговорено 9 Юли, 2009 Ако беше една идея по-изчистена можеше и да ми хареса...Наистина на клипа седи по-добре на пътя, ноо за толкова труд и средства..крайния резултат не е оправдан според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #28 Отговорено 9 Юли, 2009 (Редактирано) Прекалено много детайли за моя вкус, особено в областта на вратите. Най близкото нещо в този стил на дизайна за което се сещам, но ми харесва повече е Митсуоката: http://www.seriouswheels.com/pics-2000-200...FA-1280x960.jpghttp://www.seriouswheels.com/pics-2000-200...A-1600x1200.jpgПредполагам че колата е базирана на този понтияк, нали?http://www.caranddriver.com/var/ezwebin_si...image_large.jpg Редактирано 9 Юли, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #29 Отговорено 9 Юли, 2009 няма как да не седи на пътя с задна гума 285 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #30 Отговорено 9 Юли, 2009 ...мисля,че изборът на по футуристични джанти би бил по добрия избор,иначе без лепенките колата е готина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #31 Отговорено 9 Юли, 2009 по колата е хвърлен много труд, евала на тези които са я правили. изобщо не е зле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lakaicho 0 #32 Отговорено 9 Юли, 2009 Наистина за този проект са хфърлени страшно много пари нерви и труд тфа нещо с тия форми просто някой се е пенсионирал след тая кола... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #33 Отговорено 9 Юли, 2009 Мисля си за други джанти и друг цвят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #34 Отговорено 9 Юли, 2009 те тва ако е кола.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antonpc 0 #35 Отговорено 9 Юли, 2009 Абе става вижда се че доста се е постарал само тая заднеца е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #36 Отговорено 9 Юли, 2009 Има нещо яко в колата, но е претруфена иначе евала за труда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #37 Отговорено 9 Юли, 2009 напомня ми нещо за някой фантастичен филм,добре са се постарали ама много префърцунтено ако беше малко по изчистена щеше да е невероятна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #38 Отговорено 9 Юли, 2009 Добре стои на пътя колата,евала за труда.Иначе колата я видях в Ямбол,но нзнам дали е от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SMO 1 #39 Отговорено 9 Юли, 2009 браво браво...дали е добра или не си решава собственика, но поне се е хвнал и е реализирал това което иска и със сигурност привлича внимание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #40 Отговорено 9 Юли, 2009 Аз я видях вчера на живо в Ямбол ,(някой знае ли кой е собственика),мен лично ме изкефи със забележка,че ако беше черна и със по голям цолаж джанти щеше да е още по уникална! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове