Jump to content
R-Racing

ДЕЦА ОТВЛЕЧЕНИ ЗАКОННО !

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)
http://www.vbox7.com/play:92b999a6Нямам думи за държавата , корупцията и пагоните най-вече.... Редактирано от hondaracing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За какво по точно става въпрос, дайте малко повече информация по случая, че ми е интересно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това вече е прекалено;) Много се разстроих и много се ядосах и направо се разревах. От яд, не от нещо друго. Защото колкото и да се опитваш да търсиш и най-малката искра надежда, че в нашата мила родина нещата ще се оправят, че ще можеш да разчиташ на нея, на хората, които работят за нея и уж в нейна полза, такива ситуации просто прекършват всякаква вяра, колкото и да е силна.

Просто я мразя тая държава, мразя хората, които допускат невинни дечица да пищят безпомощно, да ги тормозят така и физически, и психически и това да става ЗАКОННО! Мразя ги тъпи, прости, малоумни, ши*ани, гадни, долни твари:) Такива долни корумпирани безсърдечни боклуци НЕ заслужават да живеят:) Майка им мръсна...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено отвратителна сцена;)Не искам да съм на мястото на този баща :) За съжаление законодателството е такова........ужас!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Детето вика ПОМОЩ, а те го бутат в колата.ЖИВОТНИ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах репортажа... :) Наистина,не искам да съм на мястото на бащата.Преди да ме повалят полицаите бих и разбил главата на кучката.А за псевдодържавата не ми стигат думите да опиша какво чувствам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жена съм! Минала съм през...развода! Имам две деца ...Това, което всички видяхме е ГАДНО, не знам каква "майка" би им го причинила...Моите момчета си имат баща, обичат го и са с него когато, където и независимо от всичко го пожелаят - и тримата!Не сме държава, която се грижи за ДЕЦАТА СИ:) Малки или големи...Държавата - това са дебелогъзите продажни вероостъпници, парвенютата, които са готови на всичко за малко пари, "слава" и власт...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Родителите м иса разведени,но такова чудо не бях виждал :) Абсурдистан...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еб..си изродите :angry: :angry: :angry: ясно ли им е каква травма нанасят на децата, че им унищожават психиката и живота, как едно дете ще крещи в панически ужас и тея кур..и ще продължават да го дърпат и да го тъпчат в колата....нито полицаи, нито дори и спец части няма да ме спрат, ако така ми отнемат децата, а на тая бих и откъснал главата.....в каква държава подя..лите живеем, що за изроди са това, кой нормален човек би причинил това на деца :( :( :angry: :angry: :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По лоши случаи е имало в нашия прекрасен град. Търговия с новородено, продадено от лекарите в болницата....... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Държавата - това са дебелогъзите продажни вероостъпници, парвенютата, които са готови на всичко за малко пари, "слава" и власт...

За съжаление си права, тези гореспоменатите се готвят и държавата да продадат за някой лев, камо ли да се грижат за децата.Колеги гласувайте против тези душмани дето ни управляват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Така ще е...Социално министерство, закон за защита на детето...Да се чете:Мутренско министерство, закон за защита на мутрите...Българска му работа.Тук съд няма. Е, има, но за въшльовците. Май е дошло време да пооближем малко полски задници, след турските, немските, руските, американските, косоварските и т.н.Бе не ни ли изпръхна езика?!Само не разбирам защо се ядосвате на ченгетата. Ще ме извиняват униформените тук, но все едно да се ядосваш на куче, че стопанина му е дал заповед "Шаро - дръж!"Е точно затова всичко ще трябва на минава през международния съд.Ама всичко!П.П. Послание към Милен Цветков: Абе ей, ******, що не си *******,***** нещастен, ***** ** * ******:P

Редактирано от Fido Dido

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички. Аз си мисля, че случаят е доста по- сложен, отколкото някой от вас си мислят. Гледах още първото излъчване на кадрите по една национална телевизия. Да кажа, какво видях...Видях как една майка си прибира децата. Даваха интервю с бащата и с още трима негови роднини, ако не се лъжа, не ви ли направи впечатление, че и четиримата интервюйрани казаха четири версий за майката. А не могат ли тия версий да си ги заврат всичките отзад, а !? Може да съм българин, но не съм повърхностен и ви казвам, че гнилото е от българска страна. После гледах интервю с майката, тя каза, че децата и са отведени без да са отсъдени още родителски права на някоя от страните. Жената каза, че за цялото време, в което децата са били в България и е било отказвано да ги вижда, което е противозаконно. Бащата като е толкова отворен, защо не изчака да излезе решението на съда в Полша и едва тогава да предприема подобни действия, отделящи децата от родната им майка на хиляди километри. Хайде сега някоя майка да се съгласи с мен! Тази жена ги е носила по 9 месеца в утробата си, участвала е в тяхното създаване, а сега не може да ги види. Това е долно и подло.Относно децата, те не искаха да се приберат с майка си, но нека не забравяме, че те са само деца- могат лесно да бъдат манипулирани и затова да са намразили жената. Абе, всичкото това не ви ли заприличва на някоя бразилска сапунка. Бащата отделя децата от майка им, а цялото му семейство за 2год. налива всякакви глупости на децата за майка им и те се вкарват в некви филми за нея, в същото време всичко си има просто и логично обяснение, обаче децата са още малки и ще разберат едва след много години истината.И стига с тая държава, не ви ли омръзна за всичко да виним държавата. Не го ли проумяхте най- после, в тази държава има 5 милиона мърши и само 240 в парламента. Няква жена била дошла от на майка си путк.та, за да прави национални скандали, защото и е скучно и няма какво да прави вкъщи. Проумейте, че правата и като майка са погазени и всеки уважаващ себе си и обичащ децата си човек също би го сторил. А децата ще страдат, но заради егойстичния си татко, а не заради майка им.И моля, не ме разбирайте погрешно! Поздрави на всички! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И се обичайте повече, за да не стигате до тяхното положение. Правете любов, а не война! Мир!

Редактирано от Зизката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм съгласна, че децата ще страдат само заради баща си. За да се стигне дотук, най-вероятно са виновни и двете страни. Какво се е случило само те си знаят. Не мисля, че има толкова голямо значение това какво е станало, колкото това, че те са мънички дечица и са подложени на стрес и тормоз заради неразбирателството между родителите им, а телевизията си вдига рейтинга от една семейна драма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичките тия работи се случват когато се създават семейства прибързано. още повече деца. децата ще страдат, ще им се сменят родителите и нищо добро няма да им се случи. в крайна сметка и те ще растат същите, осакатени, без ориентация за нагоре и надолу. днешния свят е различен, не е като едно време, ожениш се и жена ти или мъжа ти те търпи пък ако ще турско да стане. сега ако партньорите не са мисли отговорно и единия нещо не го бива, другия му бие шута и децата обират най-веселата част от историята. няма какво да говорим, и двете страни имат мотиви, може да сте сигурни. за това, колкото и клиширано да звучи - истинска обич трябва, взаимна, и отговорност когато се създава семейство. почна да става ежедневие хората да се женят повторно ... ние тука още не го осъзнаваме напълно и мъжката половина понякога забравяме че жените не ни принадлежат. жените пък забравят че не са единствени. проблема е толкова обхватен че за всяка написана дума се изпускат по десет останали фактори които оказват влияние. нека да не бъдем овце, не се впечатлявайте толкова от промиването на мозъци което се опитва да налага медията в българия. съсредоточете се над нещото което наближава и е съдбообразуващо за всички нас, а именно изборите :) поздрави на всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде сега някоя майка да се съгласи с мен! Тази жена ги е носила по 9 месеца в утробата си, участвала е в тяхното създаване, а сега не може да ги види. Това е долно и подло.

Съгласна съм с теб.Не мога да си представя да не виждам детето си толкова време. По мое скромно мнение при подобни спорове и двете страни имат вина. Жалкото в случая е, че ще страдат невинните деца.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те това си е пълния цирк. Не ги ли е срам тия хора ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сцените са грозни,то че и двамата имат вина е ясно.Който не го е изживял,той не знае!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...