Jump to content
FROSTY

Al... не знам си кой...

AL... не знам си кой...  

301 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Еййййй ама по големи глупости не бях чел.Ми айде оплачете се на "Господари на ефира"да дойде бате ви Мавриков,да направи едно публично достояние в форума,барем чуе молитвите ви.После поглеждам в бъдещия план който протича така:......................................................................................................................................................Бате Сашо(Омбре)навежда глава и преписва правата за форума на някой недоволен от правилата!!!Следва:глупави теми и въпроси до безбожие,караници,уговорени срещи за сбивания :) Нов раздел в купува и продава,за битови,нужди!!!Прекалихте!!!пп.Забравих да допълня:писането на шльокавица

Редактирано от doggy

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната ЯКА простотия!!!НЕ РАЗБИРАМ:Какво значение има форума частен ли е или не???Какъвто и да е все съществува на базата на някакви правила!!!Защо се хулят хората които ги прилагат,а не тия които ги нарушават???Докъде ще стигне злобата и агресията???Защо тия на които не им харесва са още тук???Защо вместо да си запазят достойнството(ако знаят какво значи тази дума)и си тръгнат лаят и квичат???ЕЙЙЙЙ,ХОРААААА,ВЗЕ ДА МИ ПИСВА ЯКО!!!Вече почва да бие на очи че някой май си е поставил за цел напоследък да всява раздор и за съжаление успява!!!НЕ ГЛАСУВАХ,защото смятам темата за БЕЗСМИСЛЕНА.Както и много други напоследък.Спрете ако още милеете за Хонда форума....не го превръщайте в клюкарски форум!!!!Инак и малкото останали свестни хора тук ще се разпилеят....мамка му и българска работа....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчетох доста простотии. Не съм от най-активните потребители и не поствам особено често, но пък чета почти всичко. Познавам се с някои от колегите и поддържам добри отношения с тях. Краси е един от тези хора. Много съм щастлива, че го познавам, защото за мен си е страхотен човек независимо какво мислят доста от хората тук. В случая важното е какво мисля за него като админ. Ами честно казано г-н Капоне не е оставил много за мислене. Гледам го как виси до 2-3-4 ч. сутринта, за да изчете всичко, да успее да приведе НАШИЯ форум във вид, удобен за четене и разбиране за всеки, да редактира НАШИТЕ мнения, изпълнени с множество абсурдизми и още повече правописни и граматически грешки, и да направи НАШЕТО четене по-приятно. Мисля, че това е повече от достойно за уважение.

 

Колкото до мненията как преди форумът е бил "по-чист" и как много гоУфаджии са дошли да го омърсят и понеже анкетата се отнася конкретно до Краси - не мисля, че Краси е гоУфаджия, даже подобни твърдения ме доведоха до истеричен късновечерен смях и ако хората около мене не знаеха колко съм луда, сега щяха да се убедят със сигурност. :)

 

П.П.: Мисля, че е излишно да коментирам какъв вот съм дала. С тая тема направихте евала на админа. Колкото повече хора се дразнят, толкова по-добре си върши работата той. :P Аз ако бях на негово място...брадвата щеше да е "будна" и в движение 24 часа в денонощието и само трупове и кръв щяха да се мятат от мониторите ви. :P

 

И тъй като все пак никой не каза нито веднъж "Благодаря" за това, че сутрин докато си пие кафето си отваря форумчето и си мисли, гледайки го колко е красиво и подредено доколкото е възможно, как в този момент усеща поне малко какво значи пълен кеф, Краси, аз ти казвам едно благодаря!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам кой какви претенции може да има, и защо някой не му бил угоден - така да се каже. Както се каза - първо, никой не е безгрешен. Второ - форума трябва да е място където да се събират фенове, и където може да се търси помощ, а не бит пазар където ще се караме. Ако някой е нарушул правилата - наказание...нормално е да е така. Почти година съм регистриран - и всеки ден прекарвам поне по 1 час във форума - и как така още не съм БАН-нат или наказан - явно наказаните трябва да си направят изводите. А като един филолог (макар и с Английска филология) съм твърдо ЗА писането на правилен книжовен език - а не чатърски измислици...темата е безсмислена, но дадох своят глас ЗА :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще съм кратък (иначе ще повторя колеги по-горе) , гласувах с Да :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........Форумът е частен , това добре, но не гледайте на него като на ДОМ, а като на хотел - .......

Нещо леко си се объркал, в хотела плащаш, хотела зависи от гостите си, тука нито плащаш нито нещо зависи от гостите. ФОРУМА СИ Е ЧАСТЕН, колкото по-бързо го разберете толкова по-бързо ще възприемете, че единствено домакина може да се разпорежда с форума.П.С. За протокола гласувах с неутралната позиция

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мене ми е през.... кото не е той ще е друг и винаги ще има недоволни !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде е проблема, че има хора, които следят да се спазват правилата ли !?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Името ли му е проблема ? Ако толкова ви притеснява мога да му отстъпя своето.... ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека и аз споделя своите впечатления за Al_Capone

 

Преди около две седмици наруших правилото за Up-ване във форумите Купува/продава. Въпросният модератор ми изпрати ЛС, на което отговорих с учтиво извинение. Дотук добре... в момента съм с 10% warn, а освен това ми беше наложена забрана да публикувам теми в раздела за около седмица. Не казвам, че наказанията са неоправдани, но мисля, че са прекалени... Все пак интелигентни хора сме, не е нужно да се стига до крайности.

 

С най-добри чувства, модераторе! :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ми дотук само 18% са против Ал Капоне което показва,че човека дразни доста нищожна част от Форума :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги .. бъркате "службите" .... човека е Администратор , което е доста по-различно от Модератор !

И да ,направихте му добра реклама ... Ал требе да почерпиш на Националната среща !

Добре ,че Виктор го няма ... че с тия нови правила , Капоне щеше да бледнее пред Бат ви Вик' !! Имало едно време един Админ зъл рокаджия ! :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сте хората, които плащат за поддръжката на този форум и смятам , че въпросът не подлежи на обсъждане.

Аз пък като член на форума от доста време вече смятам,че преди ТИ да станеш МОДЕРАТОР беше ПО-ДОБРЕ!!!И какво сега,-----ще ме баннеш ли???ТО ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА СЕ ВИЖДА КОЛКО ИМАМЕ ПРАВО НА ГЛАС(НЕ ГОВОРЯ САМО ЗА ФОРУМА,А ИЗОБЩО)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ААА и друго!Та викаш не ние сме плащали за подръжката на форума а>???А този форум не съществували благодарение на нас,ОБИКНОВЕННИТЕ С ВОРНА!?!?!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едмундо , сигурно много псуваш като караш кола :) ще се върна на едно мнение на Омбре , преди има няма 2-3 месеца :rolleyes: Форума е тяхния Дом / модератори , администратори , УС и т.н. / , ако аз дойда във вашия дом и почна да ви давам акъл , псувам , нареждам , обиждам акъл НЕ ОСНОВАТЕЛНО , та дори и ОСНОВАТЕЛНО - е мисля , че се досещате какво ще ме направите на минутата - или понеже сте малки душици ще ме изтърпите , ще СКЛОНИТЕ глава , ще ме изпратите и ще почнете да ме псувате и ругаете зад гърба ми ??? :dry:

Това сравнение с форума и дома не е удачно. А ти как ще реагираш ако дойдеш у дома на гости и всеки път когато хванеш вилицата с грешната ръка или кажеш нещо не на място да те бия през ръцете и през устата??? Строги са модераторите и понякога се престарават, но още повече дразнят мненията на тези, които не са админи, като Рейсъра и др. Админите, поне с длъжността са станали и по-отговорни (или са си били такива и затова са админи), но има такива, които не си мерят приказките изобщо. П.С. Не гласувах, защото не познавам Ал Капоне като човек, а и като модератор.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си спомням дали в тая тема по-рано или в друга писах , че според мен въпросните теми , оплаквания и всичко останало не са на базата на общото мнение на потребителите , а заради личностни различния и неразбиране между модератори/администратори и потребители и също завист или яд на по-старите потребители , че те не са модератори , а някви си дошли след тях им е дадено правото да КОНТРОЛИРАТ Форума !!! Прав ли съм ? Отностно първата причина смятам и МОЛЯ потребителите да престанат да ме/ни товарят с тяхните проблеми с модераторите - има си лични съобщения , съдилища , мутри , пукане на гуми и т.н. !!!:rolleyes: За втората причина - е да ви кажа и аз в началото ме хвана яд , че някои са станали модератори вместо мен , бях си предложил помоща . Но в последствие , без да избързвам разучих и разбрах , че хората станали модератори не са случайни , че връзката им с УС не се гради на базата на виртуалните взаимоотношения , според мен - правилната връзка и начин за опознаване на хората !!! Така , че не гледайте по-далеч от носа си !!! Към всички останали , които имат лични забележки към модератори и администратори , моля ползвайте други средства !!! Това е Хонда форум и освен теми за марката и такива за предложение за ПОДОБРЯВАНЕ на Форума и Сайта , НЕ СА НУЖНИ !!! Наистина !!! Малко циганска работа правим - като видим , че всички плюем някой и ние го оплюем , че да не останем по-назад :dry: Лорде , сравнението не е мое , но го подкрепям :) И да , ако не ми харесва и нарушава моите правила за ред в къщата ми , ще те удрям през ръцете - пък ако щеш си отивай !!! Понякога е нужно малко да прекалиш с правилата , за да покажеш твърдост и да предизвикаш страхопочитание и уважение :) Наистина и аз вече ще ви призова тези , които не харесвате тоя форум и не ви кефят натоварените със задачата да го поддържат - просто не влизайте !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лорде , сравнението не е мое , но го подкрепям :P И да , ако не ми харесва и нарушава моите правила за ред в къщата ми , ще те удрям през ръцете - пък ако щеш си отивай

Ти си полудял. Като Рейсъра и оня Доги ли беше. Затова казах, че повече от модераторите дразнят тези, които се мислят за много стари във форума.

 

Понякога е нужно малко да прекалиш с правилата , за да покажеш твърдост и да предизвикаш страхопочитание и уважение :tease:

:tease:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

На мен ми харесва форума когато не пише всеки , който просто му се пише , ако ще и да не може да каже нищо смислено.Единствената ми забележка е към платените секции . Аз не съм търговец , но се чувствам ощетен от липсващите теми , които са ми давали по-голям избор за покупка на дадени части или услуги. Разбирам , че форума дава картбланш за всички които търгуват масово , но промяната в случая е в ощърб и на купувачите . Така от конкуренция се отива към монопол , което няма нужда да разясняваме , че никой не го харесва.Една препоръка от мен - модерирайте си без да пращате на всеки лично съобщение. Така хората явно се дразнят повече.

Редактирано от Rust

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейсъра и оня Доги ли беше, които се мислят за много стари във форума.

Абе тия двамата верно са отдавна тука ... едва ли само си мислят ! Другото което могат да споделят е че след толкова години имат право да си кажат мнението , колкото и саркастично или иронично да звучи в определени случаи и т.н. ! Lord-Е ... виждам че си ни фен ... и ни правиш реклама , ама няма нужда , че нема да си платиме ! Виж автографи раздаваме без пари ! :tease: Може и малко грубо да се изказваме понякога , но това определено е продиктувано от носталгията по "добрия стар и подреден" форум , който отново тръгна в правилната посока , благодарение на шепа ентусиасти , които имам честа и удоволствието да познавам ! И не само тях ... най добрите ми приятели излязоха от този форум ! Ама много се отместихме от героя на темата -- Ал Капоне ! Като гледам .... нещата се избистрят около душевната дилема на някои недоволни колеги ! Аз друго не съм и очаквал ! Поздрави на всички ! Рацера/модератор в сянка/ :tease:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Рейсъра и оня Доги ли беше, които се мислят за много стари във форума.

Може и малко грубо да се изказваме понякога , но това определено е продиктувано от носталгията по "добрия стар и подреден" форум , който отново тръгна в правилната посока , благодарение на шепа ентусиасти , които имам честа и удоволствието да познавам!
Първият ми въпрос е аз какво съм ти виновен, че това не е "добрия стар и подреден" форум", че да съм принуден да слушам обиди към всички новодошли или по-рядко посещаващи форума. Вторият ми въпрос е защо, когато вие се изказвате грубо трябва да се толерира, а нас ни предследват за най-малкото отклонение от правилата. Не ми е затова, че имам уорн, даже гледам, че единия ми е изчистен, другия си стои от една година и не ми и дреме. Проблемът е в отношението, не са гореспоменатите с нищо повече от мен, и не го казвам от себелюбие, а наистина не сте, че да си позволявате подобно отношение. Ясно ми е, че с такива дискусии нищо няма да се изчисти, тъй или иначе в няколко подобни полемики влязох в този форум и така и никой не иска да обърне внимание на останалите.ПС. "честта" се пише с две "т". Редактирано от lord_of_the_road

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ти си полудял. Като Рейсъра и оня Доги ли беше. Затова казах, че повече от модераторите дразнят тези, които се мислят за много стари във форума. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- С риск да фана уорна ама:Лорде,ти кой беше бе?Не мога да разбера къф си ти че ме споменаваш навсякъде.Познаваш ли ме?Ще се правя на стар колкото си искам не си ти човека който ще ми държи сметка и дава наклон на х.яОт такива недоволниБАШ БЪЛГАРИ,форума е замязал на село.И да ако ми дадът права за седмица ти няма да стъпиш в тоя форум,най-малкото задето се мъчиш да се заяждаш.Ако нещо не ти харесвам,заповядай да се разберем някак а?пп.Баси глупостите дет ме карате да пиша

Редактирано от doggy

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ти си полудял. Като Рейсъра и оня Доги ли беше. Затова казах, че повече от модераторите дразнят тези, които се мислят за много стари във форума. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- С риск да фана уорна ама:Лорде,ти кой беше бе?Не мога да разбера къф си ти че ме споменаваш навсякъде.Познаваш ли ме?Ще се правя на стар колкото си искам не си ти човека който ще ми държи сметка и дава наклон на х.яОт такива недоволниБАШ БЪЛГАРИ,форума е замязал на село.И да ако ми дадът права за седмица ти няма да стъпиш в тоя форум,най-малкото задето се мъчиш да се заяждаш.Ако нещо не ти харесвам,заповядай да се разберем някак а?пп.Баси глупостите дет ме карате да пиша

Ей го и него :tease:Аз каквото имах го казах, да продължавам е безсмислено. Само да уточня не те споменавам навсякъде, споменавам те за първи път. И веднъж бях писал в една твоя тема, подобна на тази, но с обратен знак. Айде, много ви здраве.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали се сещаш...Каквото почукало такова се обадило :) Казах каквото имах да казвам и вземете я затваряйте тази тема,освен омраза друго няма да излезе от нея

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Румка ... няма омраза бе , поне при мен ! Последно да вметна една реплика към колегата от Плевен/не се познаваме/ ! Упрекваш мен и други хора в нетолерантност или кофти отношение , а случайно да ти е правило впечатление че аз съм един от малкото както ги наричаш ти "стари" , дето помага постоянно на новорегистрирани за качване на снимки и прочее ... да не говорим за постоянните питания на ЛС ... за щяло и нещяло ! Е помагам .. шото съм "кофти" и заядливец !Но понякога ми влизат в полезрението разни индивиди и не мога да си премълча ! Такъв съм , сори ! Ако имаш удоволствието да присъстваш на НС 2009 ше пиеме по бира и ше си поговорим приятелски за нещата , които винаги имат многозначно изражение ! А пък ако толкова много се дразниш на мен и "другите стари" .. просто прескачай постовете ! Аз така правя напоследък ! :) Ма нещо си изневерих в тая тема .......п.п..... мен пък ме дразни колко хора са посочили отговор: "През ... ми е" !! Жалко .. :)

Редактирано от Road®aceR

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......... С риск да фана уорна ама:Лорде,ти кой беше бе?...........

Този въпрос ми е любим, много ме кефи!!!:)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа, добре че се сетих за този си ник :) Сега като съм стар вече, да "ги" почвам ли...?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лорде, аз хубаво ти изчхстих уорна ама май не трябваше :) Виж колко ненужни цитата си използвал само в тая тема :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Ако имаш удоволствието да присъстваш на НС 2009 ше пиеме по бира и ше си поговорим приятелски за нещата , които винаги имат многозначно изражение !.......

Ето това вече е приказка! Не разваляйте боя с караница! Дайте на националната да си хвърлим по един пердах ( на пистата ) и да решим на кой са му по големи .... уменията.Доколкото по темата: И аз съм бил администратор и модератор и знам какво племе сме :) Това са хора, които винаги ще бъдат мразени, псувани и порицавани от (л)узърите, но така е и така ще бъде само защото има правила и тези правила трябва да бъдат спазвани. А относно г-н Капоне, не го познавам лично, не смятам че с нещо е навредил на форума, само може да не бъде толкова рязък в коментарите си.Peace out!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм,отново още една безсмислена тъпа тема!!!Смятам,че Краси-Al_Capone е готин пич и си върши съвестно работата!Нормално е да има недоволни,но никой не е насила доведен за ръката тук!Най-лесно е да търсим вината в другия,а това много често се случва .Хайде първо да се погледнем себе си,след това да съдим другите!Наистина много пасмина се навъди тук из форума и има нужда от твърда ръка.Не тоталитаризъм ми незнам какво трябва,инак оправия няма :) Краси,приятелю,смятам даже ,че си прекалено мек понякога :) Не виждам защо трябва да се дават обяснения на този и онзи,на хора,които дори на една Хонда среща не сме видели,защо?И аз го бия този тъпан ежедневно и знам за какво става на въпрос :D Хората са го казали-"Бий за да те уважават!"Абе кво ви става бе хора?Аман от мрънкачи!!!:) Тук да не е детска градина?Ам?Хайде,че се ядосах!Мир!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сте хората, които плащат за поддръжката на този форум и смятам , че въпросът не подлежи на обсъждане.

Аз пък като член на форума от доста време вече смятам,че преди ТИ да станеш МОДЕРАТОР беше ПО-ДОБРЕ!!!И какво сега,-----ще ме баннеш ли???ТО ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА СЕ ВИЖДА КОЛКО ИМАМЕ ПРАВО НА ГЛАС(НЕ ГОВОРЯ САМО ЗА ФОРУМА,А ИЗОБЩО)

ААА и друго!Та викаш не ние сме плащали за подръжката на форума а>???А този форум не съществували благодарение на нас,ОБИКНОВЕННИТЕ С ВОРНА!?!?!

Нямам причина да те банна, пък и модераторите банн не могат да слагат!!!А що се отнася до съществуването на този форум , определено не се крепи на теб и други подобни заядливи индивиди!!!И казваш бил по-добре форума, преди аз да стана модератор? Хмм, аз няма да съм вечно модератор, но и ти няма да си никога доволен и ще си останеш от групата на мрънкащите! И все пак придържай се към темата! Коментира се Ал Капоне, не Мишо. За него сигурно ще има друга тема, тогава ще можеш на спокойствие да си използваш пълноценно хранилката!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Съгласен съм, джонибой, без повече цитати. Та, Рацер, с последния пост си много прав. Заяждаме се, защото не се познаваме. Виждаме срещу себе си по един аватар и някакви мнения и е лесно да се скараме. Сигурен съм, че и ти и Доги сте готини хора, специално за теб не знам дали си помагал да хора за снимки и други неща, в тая тема единствено ми направи впечатление, че си малко краен към новодошлите. За съжаление няма да имам възможност на НС 2009 да присъствам, дори не знам кога е, тъй като работя в чужбина и се прибирам рядко и за по малко. За 2010 ако е след юни и не сме се скарали дотолкова, че да не искаме да се видим с най-голямо удоволствие ще присъствам.Айде мир, да заровим томахавките, аз и без това се прибирам към Бг да си взема жената, че виж липсата и до какво води :)ПС. Кефи ме обръщението "Лорде", макар да не съм си измислил тоя ник с тази цел, но все пак ако искате може да използвате и "Любо"

Редактирано от lord_of_the_road

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все си мисля , че е хубаво и правилно да говорят хора , които наистина са допринесли за нещо в тоя Форума или Клуб :) Това като българите , които не гласуват защото не искат и после се съдират да плюят и нареждат управниците :) Все тая , аз вашия начин на мислене и разбиране на нещата никога няма да имам :P както и вие моя - така , че нека бъдем живи и здрави , да мислим позитивно и градивно - не и деструктивно :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ша зема и аз да се изцепя в тая тема защото я следя (то нема какво друго да се чете във форума)1. Относно гласа ми -> гласувах "през ** ми е", защото верно ми е така, а кой е админ кой е модератор и кой колко уорн има (аз също имам) ме интересува още по малко.2. относно Ал Капоне (Красен) -> познавам го много преди да има този форум и дори като стана модератор го попитах, защо се натискаше да стане модератор (просто недоумявам това е негово влечение). Отговора беше че иска да помогне с каквото може хонда феновете да имат хубав форум. действията му като админ не мога да коментрим, по простата причина, че не знам всички ситуации пред които са го поставяли потребителите. тук отговора ми е че по-скоро трябва да има малко повече чувство за хумор и да не приема толкова на сериозно изсепките на някои хора.3. понеже беше засегнат и другия модераторски екип:3.1. Мишо (него го познавам от времето когато нямаше и интернет) -> по едно време беше точно един от критикарите! да точно един от вас тези които сте пуснали темата, в момента мисля че е най добрия във модераторския екип. има опция да се разгледат постовете на потребителите вижте мненията му и ще видите. във мойте мнения също може да се види каде веднъж му се скарах че само дразни, а после и предсказах че си проси да го направят модератор :)3.2. лукчо - най кроткия и най строгия :) при него няма това онова.. 3.3 1нет - мисля че и той е гласувал като мен :P3.4 ДжониБой - Добре че има чувство за хумор че иначе всички изгаряме :P4. Относно "Модераторите в сянка" - заради тези присмехулници спрях са пиша и да ходя на срещи. те са хора надарени със дар слово, и са от тия дето винаги са прави, най вече не знаят думата "извинявай" (те си знаят кои са и защо).п.с. добре че още не са въвели правилото "не поствам пил" защото пак сгазих лука :няма да разглеждам емотиконките че ше се разсеям ;) :Едитнах си поста щото бях забравил да изкоментирам Джонката ;) не заради правописните грешки, тях ви ги оставям на вас.

Редактирано от stan4o

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цъкнах "да"-то ей така от любов към цъкането. :D Странна тема.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами хайде и аз да се изкажа. То четох и четох....очите ми изтекоха. 2 през нощта е, а аз чета и не спирам. Познавам модераторите, и смея да твърдя, че понякога наистина са крайни в постъпките и изказванията си, но е хубаво и ние(обикновените потребители) да признаваме грешките си. Тук искам да вметна, че много ме зарадва това мнение: 4. Относно "Модераторите в сянка" - заради тези присмехулници спрях са пиша и да ходя на срещи. те са хора надарени със дар слово, и са от тия дето винаги са прави, най вече не знаят думата "извинявай" (те си знаят кои са и защо). :D

Убеден, че модераторите правят всичко с идея за:

-стегнат вид на форума

-опазване на на културата

-запазване ценните мнения на хората със знания и опит

.....

 

И Ви уверявам, че с една мила дума, едно "извинявам се" и пр. ще постигнете много повече, отколкото това да се плюете един друг.

 

пп: Не оправдавам и не обвинявам никого. Просто изказвам мнение :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой забелязва ли, че активността в раздела Офф Топик се засили значително след въвеждането на новите правила? Какво очаквате от един автомобилен форум, в който Офф-а е най-посещаван?Много от нас изгубиха полето си за изява в раздела "Купува/Продава" и явно от скука започнаха да създават т.н. сеир, което е вътрешноприсъщо за всички ни. Всички, които мислят тази тема за безмислена имат поне един пост в нея. Аз не правя изключение, защото вместо само да гласувам се изказах и както всички тук ще следя темата и рано или късно пак ще се изкуша да пиша.През *ур@ ми е, защото зад Ал Капоне се крие просто един човек, който не определя политиката във форума, а само следи за нейното спазване. Скоро ще се появи и друг форум (може вече и да го има), така че ще има алтернатива за всички недоволни от настоящия, но с риск да ги разочаровам ще предположа, че и там ще има правила.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Сега.Ще се изкажа по мило макар и не по темата и то за последен път,защо се заядох с въпросния човек(lord of.....)Имаше преди време една тема която беше пусната,защо изчезнали старите кучета.Позволих си да вкарам малко хумор,който на някои хора явно не е допаднал,а други не са го разбрали.Както и да е,но явно пича от плевен за който говоря,толкова се е обидил и продължава да намесва моята личност.Еми съжалявам,ама магарето в калта никога не си го оставям.Писал съм постове много пъти когато съм бил афектиран,сега го пиша спокойно.Никога не съм делял който и да е от форума,на стар или млад,НИКОГА не съм се мислил за "Модератор в сянка"Но явно някой си го е помислил.На мен също не ми е приятно че форума не е както преди,Доста хора от форума и не само от форума,ме познават,те могат да кажат какъв човек съм.Хайде нека има мир.Заравям томахавката,а към колегата лорд.....Заповядай да се видим на НС,ще разбереш че не съм толкова лош :D също и хората които ме определят от форума.А тва с старите кучета.....За..ете,не сме в казармата :D Хонда имах много преди форума!!!е и?Тва не променя нищо.PEACE!Сега по темата:С Краси не успяхме да се запознаем лично,миналата НС ,заради алкохола,но тази може да успеем :D но съм си писал с него и не съм останал с негативни емоции,спрямо него.

Редактирано от doggy

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Айде пак да попишем:

Румка той колегата Станчо с "Модератор в сянка" предполагам визира мен ! Не се впрягай !

И ако е така ... виждам една ,малка неточност > "най вече не знаят думата "извинявай"" ... е тука не съм съгласен.

Пазя си всички ЛС .. Извинил съм се ! Сори ! Не се приема ! И винаги се извинявам , когато не съм прав ! Нема да занимавам аудиторията с неща които не ги касае ! Позволих си да пиша , защото нещата трябва да се изказват реално , а не завоалирано и неточно !

Бъдете открити , и се научете да приемате критиката , тя изгражда ! Същото важи и за МЕН ! Взимам си бележка , относно поведението си и се извинявам на хората , които са се почувствали засегнати ! Желая ви един прекрасен ден !

 

п.п..сори .. ама т.4 от по-горния списък отпада !! :D

п.п.п...по темата ... Ал >> Президент !! :D

Редактирано от Road®aceR

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Road®aceRЕ какво да ти кажа... с това си мнение потвърди думите ми :D вместо да се замислиш и да кажеш кажеш "извинявам се ако съм засегнал или обидил някой" ти пак тръгваш с рогите...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ви кажа на мен ми е все едно кой ще е Админ :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...