Jump to content
stanchevvv

защо има толкова агресия към Хонда ?

Recommended Posts

Колеги често ми се случва особено извънградско се усеща повече защото в града си карам много кротко.. но извънградско когато си карам по бързичко , настигам някви и само ги виждам как ме съзират в огледалото и почват да настъпват якооо ! ако са карали до момента така просто няма как да ги настигам , но видят Хонда и настъпват.. аз съм със 75 кончета и сами се сещате че нямам особено големи претенции , но те си мислят че аз съм се надъхал и викат чакай ся да му кажа аз на него ! последния път всичките бяха с ФОЛКСВАГЕН и 2 астрички .... гааааз и в завоя спирачки и на правите ми дърпат , а на завоите яко ме забавят! тогава ме карат да стана и аз агресивен, за което после съжалявам, защото е рисково , но защо го правят ?? аз никога не се дразня някой като ме мине, даже им давам мигач да ме изпреварят за да не ги спирам, не мога да ги разбера !!! важното е да пише ДРАГ РЕЙСИНГ ПАУЪР и ауспуха да е по голям от бронята...едно че ми изглеждат смешно всички тея тунинги на щайги като мойта(и техните) , но не ми пречи това , пречи ми отношението им ... искам да си лепна лепенка отпред "ОТПУСНИ СЕ , НЕ СЕ НАДПРЕВАРВАМЕ , МОЙТА КОЛА Е МНОГО ПО - СПЪНАТА ОТ ТВОЙТА"и винаги се сещам за маняците по форумите , като си представям точно тези как ще пишат , днеска се подигравах с една хондичка и ще се тупат по гърдите !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случвало ми се е.Не си го слагай на сърце.По-миналото лято ако не возех дребния вътре и не карах с 100-110км в час към морето как щях да дам толкова кеф на толкова хора че са изпреварвали ЦРХ като спрял... :mellow: П.П. не съм се зачитал из другите форуми.... :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аре бе,ще правя евала на Грую от село еди-кое си щото карам Хонда (мечтата ми най-честно и чисто казано), а селянинО с ГоуфО или Фиат ТЪпо с броня за 30 лева и с лампи от железарията закрепени на коша за разкош ще ми се дзвери щото ОН бил с голям ауспух и леТни джанти!!!На такива с кеф им късам главата до кръста, щото видите ли Хондата в огледалото му (за начало) според него е каруца и не вървяла!!!Като видят т'ва 1,4 отзад и цитирам ("Охоооооо тоз' ша ми дишЪ прахта").Да ама НЕ!!!Аман от състезатели и верюущи дето имат "тунинг" за 60 лв. от Кооперативния в Люлин,карат със слънчеви очила в 22:30 вечерта,и на фона на свалените до долу прозорци звучи бесна, мазна, мръсна чалгия която слушат всички будни и тия дето са имали неблагоразумието да си легнат в 22:00.Айде заплюйте ме сега!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда понякога наистина е много дразнещо защото за рацерите по пътищата всяка Хонда е поредния "състезател".Последната ми такава случка ме е карала много да се смея.Карам си аз с 90 съвсем кротко и небрейно и ме настига една астра с 5 фена вътре.Пича се изравнява с мен и бучи колкото щеш.Аз само ги погледнах и почнах да се смея и тея с мръсна гас ме изпреварват и се усмели до ушите доволни от победата в "състезанието", в което аз очевидно не участвах :mellow:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама нали се сещаш че в тоя едничък кратък момент искам да си сменя хондето с някое от форумчето по- мощничко и да му скъсам гъза !!!! яд ме е че им се връзвам даже , аз нямам нагласата за състезание, те само за тва мислят половината и ме карат и аз да кривя!!! но количката ми е слабичка и не искам да я сдухвам заради селтаци! а един път в 2 през нощта на магистралата карах със 150 - 160 и минавам една ШКОДА ROOSTER или от типа нещо беше (пикапче) и тоя реши да ми се подиграва и ме минава после , след това намаля и аз си карам с една и съща скорост , като го минавам тои дава газ , а неговата кола е 2.0 и нагоре кубици не знам колко коня няма място за сравнение ,направо си правеше пишки с мене , отделно на нагорнищата както и бяхме 3ма в колата и издъхва хондичката , цял път правеше тея номера .. и нищо не мога да направя...това ме кара да искам колата на колегата с 400те кончета :mellow:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия с по-мощни автомобили са друга черга вече :mellow:.С такива не се и опитвам даже :P.Аз се нервирам на горе-споменатите с колите дето са им набори че и отгоре, и въпреки т'ва напират да блеснат в очичките на мацката дето се вози до тях че скъсал Хонда.Горкият автомобил е разпуснал конете вече отдавна, кой на паша, кой за салам,ма напъва и напъва да види как ще му изскокнат буталата през предния капак да видят кой е тоя малумник дето "кара".Аз съм страшно доволен от моята нищо че е малолитражка и тия с означение от 2.0 на задния капак ще ми се "смеят" :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази ви мисъл на всички искам да споделя една нощна случка със един представител на Хасковските рейсъри(без да ми се обиждат колегите)! Прибирам се аз към квартала,пред мене една Алфа 146 1.6 ТС спряла на светофара и чака зелено. Спирам аз до него,слушам си музичка,пуша цигара и се кефя на живота. Поглеждам към алфата и кво виждам вътре,един среднощен рейсър със бейзболна шапка и качулката отгоре,надул некво черно на макс,така че говорителите му почват да дават фира вече. Светва зелено,тръгвам нормално аз,а той със мръсна газ. Спира изчаква ме и пак същата простотия. Викам аз пък що да не те нахраня едно доволно. Смачках малолитражката която доволно наказа тая префалена Туин Спарк кошара. Караме си вече със 120 некаде(действието се рзвива вечерта във 1 часа,нема трафик) обаче батко ви знае ,че след тия 400м некаде идва легнал полицай,алвалтоф от големите. Он драйвер продължава да мачка яко със мисълта че ме е направил смешен,аз от своя страна правя неистови опити да спра преди спящия. Кво става,он вижда полицая спирачки,спирачки искри от носачи,картер и секви черва! Аз минавам като пич бибиткам му и си заминавам!П.П. Не че съм злорад,съжалих го пича,ама кой го е карал да кара като серсемин и то на чужд терен. :mellow:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Станечев, не знам за кой път говориш , но ако е за Смолян - Пловдив , който минава през Бачково / то и за друг не се сещам :mellow: / количката ти е именно за тоя път ;) ако ще и на правите да си по-слаб , тоя зад теб трябва доста да се озори на следващия завой , ако те е задминал ;) Но ако ти си отзад - е тука вече наистина с по-слаба количка се изисква повече техника и познаване на пътя :P Но наистина , премести си го в другия крачол и се радвай , че няма да се убиеш в следващия завой след като си задоволил дребната ти душичка / не става въпрос за теб , ако си ме резбрал - да поясна само ;) / . Че аз с Айгото :P на пътя Варна - Бургас не им се давах , ти с цял Сивик се оплакваш :P шегата настрана ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уфф и с'я ако чете някой Гоуфаджия току виж сме отишли в техния форум, щото тоя ще копира душевните ни словоизлияния и състезания и хвалби и така нататък.Пък там ще ни направят на "5 пари" че "-Хонда не моЖ би Голфара пък ако ще змия да подскочи :)".Просто влизам в клишетата и ще кажа че това си е НАШИЯ автомобил-надежден,много здрав,много БЪРЗ и много красив и много ...... квото още се сетите.П.П.Искам награда Оскар за това мнение че много се вживях :mellow:.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tino прав си за пътя до Смолян , но там нямам проблеми , да тежко е като някой по-мощен от теб отпред се напира яко , но аз преди завоя мушна две приставки надолу и на 5-6 к ги минавам , но говоря за вчерашното ми пътуване до Гоце Делчев! за първи път карам до там и пътя е много хубав между другото , завоите са доста по лекички от тези до Смолян и там срещнах тези Агресори , казвам ви видят Хонда и нещата стават на живот и смърт

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wish това верно си НАШИЯ автомобил , взимаш оскара между другото !! напълно така си го приемам автомобила НАШИЯ! от малък само ХОНДИ ХОНДИ ХОНДИ баща ми беше с хонда брат ми- хонда, чичо ми - хонда и накрая като дойде време и аз да карам кола , викам ХОНДА! цял живот само Хонда и съм се зарекъл дори да имам много пари ще си взема най - хубавата Хонда , това е! причините.... ами до сега всички изброени по-горе хонди са били по -верни от най - добрите ми приятели , или сме ебати късметлийците и целим колите , или това си е хонда .. караш без грижи и се наслаждаваш! пъргава кола , въпреки че е 75 коня , до сега винаги съм преценял и ми е стигала мощността... и да кажа едно феноменално нещо според мен за Хондите.. (малко се отплеснах, съжалявам) :mellow: чисто ново Пежо Партнер при определени ситуации градусите му се качват... на много други пак нови и хубави коли също се качват дори мъничко... поне на моята при кви ли не жеги при каране от 3 - 6 к оборота постоянно ,стрелката не мърда от средата и това е кола на 11 години.. (дайте другия оскар на мене, че много се разпених)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,агресията към наще верни колици си я обеснявам с това ,че всеобща таина е това че хонда е направена да върви и да сипва на младите реисъри които едвам са събрали некви смешни парици и бързат да си купят голф 3 щото е модерно и всички негови приятели му казват "от голфето по добро няма".Всеки на патя като види хонда и си вика "даи да видя тас коруба дали наистина върви много?"Забелязал съм също че повечето хора които карат хонда на извън градско са доста спокоини и уравновесени хора, не намирам агресия в тяхното каране.Това си го обяснявам съдеики по мен че знам колко ми върви колата и на магистрала си я стъпвам но на нормален път си карам бавно и се наслаждавам на гледката около мен(изклучвам когато сипваме на някои).Наистина хонда е сила и мощ и дори малолитражките не трябва да се подценяват за да няма разбити сърца.П.С. Само да допълня напоследък виждам голямо присъствие на марката "Хонда" из Българските пътища,явно българина вече е разбрал коя е марката автомобили за нащте "прекрасни"пътища!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Може просто да караш неадекватно и да дразниш другите участници в движението :P Аз така гледам понякога, но не от агресия, злоба или завист - чувства, които са ми чужди.Може и причината да се крие в някое от трите изброени "качества". Простотията в България е на ниво. Там рядко кой може да ни бие.Но ми става смешно, когато някой с 1.4 се вживява в ролята на спортист, а 1.8 вече минава за суперспорт :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова ми е познато.Още първите дни като си взех книжката и колата,още си нямах и на идея за форума,и за омразата на "голфчетата",към нас,и седя си на сфетофара съвсем кротко,чакам да светне зелено и да тръгвам,и до мен чувам някой бучи повече от мене (колата я купих с ремус),оглеждам се,и какво да видя голф 3 ка се пържи яко,но все пак имах книжка от има няма 2 седмици,и да ходя да се дърпам,не благодаря.Втората случка беше на един сфетофар,пак така чакам да стане зелено,и някой пак бръмчи повече от мене ама пържи колата.Оглеждам се някаква кола,дори не я познах каква е супер мъничка,вътре 4 момчета(на не повече от 18) с качулките и пият бира си я въртят :),и стъклата им запотени,направили само по 1 кръгче колкото да виждат малко,изфорсира колата до мах,зайстина изръмжа,докато аз не натиснах мойта,и момчето се стъписа и тръгна лекично.Ама този път бях готов.Така,че с такива ологофрени неможеш да се оправи,има ги много,и това са само няколко случая,пък имам книжка едва от 7-8 месеца.Видят ли Хонда си мислят,че ние караме самолети,и ако ни минат си мислят,че много им вървят колите,пък аз съм 75коня,къде да ходя да се дърпам?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е колеги присъствието на Хонда се увеличи страшно много дори в нашето градче Ямбол Хондите буквално за секудни се размножават. Ама рейсърите още си ги има и ще продължава да си ги има, но мен лично най ме дразни това, че всеки вика а бмв-то си е бмв или голфа и разни такива Хонда буклук не мой да върви за нищо не става кога Хонда е побеждавала някога абе глупости и в крайна сметка в повечето от случаите Хонда като накаже любимите им бмв 3-ка :P и се почват с оправданията ама тя мойта със задно, по-тежка и т.н. И така колеги сега в даскалото като ме разбраха, че съм заклет Хонда Фен и то не от сега, а още от 2003г. ( като съм бил на 12 :D сега съм на 18 ), но до сега не съм го показвал ама вече като знаят, че съм Хондаджия и всички ме гледат на криво :) така ще е.Поздрави на всички! :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля че не е до марка а до самия човек зад волана.Аз като се пребирах от Стара Загора ми изскочи колега и почна да кара от едната лента в другата по магистралата, и ми показваше предизвикателно маисторство , качи се от Белозем.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, познат ми е проблема! В рамките на една седмица имах няколко такива случки.Според мен две от причините са: 1. Много хора с манталитет на „гоуфар“ се качиха на хонда и правят това, което и с голфа биха го правили. И резултата какъв е? Ами другите на пътя си казват „Тоя кретен с тая хонда сега на много велик ли ми се прави?!“ и познайте какво става следващия път като видят по–читава хонда :) (това го знам от разговори с приятели и понеже съм от малко градче в което всеки знае кой, кой е и какво кара)2. БМВ, ФВ и Опел примерно са си немски коли => за повечето собственици „по–добро от немското няма“, поради простата причина, че повечето от тях никога не са се качвали примерно на хонда и я подценяват. От миналия месец съм със сивик Д14А4 фейслифт. Така една вечер се събрахме с приятели (те с алфа, Е30, голф 3 и астра) с колите да полафим и да унищожим някое пакетче семки. Паркирам си аз до другите, дърпам ръчната и изключвам от скорост (исках да я оставя малко така да поработи за да видя оборотите как ще са), гася фаровете и слизам да полафим. След няколко минути казвам „момчета, чакайте само да изгася колата“, гледат ме като извънземен и единия пита „ама тя работи ли?“ (застанали сме на най–много 2,5 м от нея). И вече се почна „я дай малко газ“, „колко коня?“ ала бала... момчето с Е30–ката го повозих няколко пъти и сега се мъчи да го продаде и да си вземе сивикче купеОт другите повече лоша дума за хонда не чух :) Та просто не им се връзвайте на разни такива комплексари и си се наслаждавайте на шофьорлъка, въпреки че често е доста трудно :P Знам че малко странно звучи от 19 годишно лапе, но просто за състезания си има места където не застрашаваш живота на невинни хора (не говоря за каране с 20 км превишена скорост и бягане от някой кретен, който кара на 30 см зад теб на прав път без движение) :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-лошото е, че тук се споменава само за такива които са ви предизвикали по един или друг начин и то с автомобили различни от Хонда.Жалкото е, че на мен ежедневно ми се случва да ми се напъват Хондаджий. Ама явно трябва да започнем с рег.номера, модел, снимки даже и така, за да се видят и "овчарите с Хонда"

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че не са нужни снимки и номера, защото просто повечето тук според мен са далеч от мисълта, че тези „овчари с Хонда“ не съществуват и са само голфове и бмв–та които се натискат на хондички. А и предолагам че много малко от форума ще се познаят на снимките и още по–малка част от тях ще се извинят/признаят или променят начина си на шофиране. На мене лично още хонда не ми се е натискала, но много добре знам че и това ще се случи (и то не само веднъж). От сега си знам как ще реагирам, поради простата причина че когата се пуснат хонда и хонда е ясно кой печели... хонда (освен ако някой не се размаже) и освен това както вече писах си има писти/полигони за да си качиш адреналина :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе да са живи и здрави всичките, и селяндурите с Хонди и тези с д руги коли. Много често ме оглеждат по светофарите като чумав, ама на много малко се връзвам. Тук таме от любопитство човешко се дръпна с някой по късните часове кат няма ни ора ни коли и са прибирам от някъде си.И съм побеждавал и са ме побеждавали и всичко си зависи от човека както безброй пъти съм казвал в тоя форум. Някой им идва да се издат от към гъза, други се усмихнат, махнат и продължат.Няма значение колата, зависи от това къв простак е седнал в колата.И основно по темата, няма агресия към Хонда, не се заблуждавайте, агресията е в цяла България към всеки, към всичко.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм, че има адски много "рейсъри с малки п*шки", които си избиват комплексите на пътя, но в последно време доста хора изпитват уважение към Хондите. Доста хора се довериха на тази марка и показаха на останалите, че има защо да я харесват - много от приятелите ми смятат, че Хондата е автомобил, направен да се кара бързо и дори при висока скорост е доста по-стабилен от повечето конкурентни возила. Освен това е трудно да не забележиш, че собственикът на Хонда доста по-рядко лежи под колата си заради непредвидени повреди. Лично аз единствените ремонти, които съм правил до момента, са вследствие на малоумщина... т.е. не ме е предала колата, а сам съм си виновен!Другата страна на проблема е, че никога няма да убедите "фена на Опел, който е редовен посетител на сбирките в София", че колкото и да храни Хонда, няма да трогне никого - да докаже на мен и съклубарите, че колата му е по-хубава, просто защото върви повече след като е разкарал няколко седалки и кората на дясната врата. Защо никой не си е продал Хондата, за да купи Голф, а доста българи си продават Голфовете, за да ги сменят с Хонда? :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко извън темата.. днеска спира до мен Голфче и двамата сме с пуснати стъкла и пасажера ми вика : Доволен ли си от колата? викам: да , много !пита ме колко коня е 90 или 75 , викам 75, слабичка е ... и той "мхм, аз също искам да си взимам такава , за тва те питам" в началото мислех че ми се подиграва нещо като взе да ме разпитва , ама явно наистина иска да си взима хондичка...та (постоянно се увеличаваме :))

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички искат Хонда, просто някои много успешно успяват да се заблудят, че хондите били гадни. Даже преди около година на изпита ми по кормуване един шемет с ренде питаше изпитващия, как е колата, дали върви много и колко харчела.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета евала!Много готинка тема.Каквото и да си говорим,според мен всичко опира от състоянието на "Гарнитурата между волана и седалката".Живи здрави и нека всички се радваме на колите си! :book:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Агресия че има има но то си е както повечето колеги казват до човека и че цяла България е така .... Ще ви дам един прост пример когато си копувах кола ,понеже хал хабер си нямах още ,обикалях с един приятел по автосалоните а той е заклет фен на WV и ме навиваше за венто или пасат , но когато при поредната обиколка видяхме моята хонда... Оня направо се изпразни спря се почна да я оглежда отвътре ,отвънка ,отдолу ,отгоре .А пък на мене отначало хич не ми хареса ... че няма екстри за тези пари като на другите коли и т.н. и т.н. а НАЙ-голямата и екстра и единствена се оказа че е автомат ,е естествено и че беше на 77к. КМ. като чисто нова таман я бяха докарали ... и оня като ми обяви 4800 лв. пък като знам че варвят по 3000 и ми стана лошо.. Но моя приятел заклет ГОЛФАДЖИЯ замалко щеше да ме набие само и само да си я купя... Благодарен съм му до ден днешен .. 20000 км и 1 година след това :book: това е от мен :sick1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво толкова се халосвате бе? Цял свят знае, че Хонда са състезателни автомобили по душа и не всеки би си купил такъв автомобил. Затова Ви се заяждат. Питам аз...защо не се заяждат с Пежо 106 1.0, Поло 1.0, Фиат 1.5, Голф 1.6 и т.н. и т.н. >>>>???? Ще Ви помогна с отговора: те просто не са никаква конкуренция.

Прочетете в другите форуми какво е отношението им към Хондите. Най-мн. ме кефи БМВ форума, където при въпрос от сорта: " Абе аз със моето 320 - 150кс ще съсипя ли CRX 124кс?" И масовият отговор от неговите съфорумци е: "Ще те дръпне с 2-3 коли! Забрави за случая" и пр.

Просто всички знаят какво е Хонда и най-хубавото е че си го признават(изключвам тоталните селяни от тази класация).

 

Харесва ми когато очите им стават на понички и не им се вярва как Хонда 1.6 омармаладва коли по 2.0 и повече куб.см. :book::sick1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз да се включа :) ся карам си бабата с 90 и ме настига ,няма да споменавам марка и модел ,кола правена от германски каски от 2-рата световна 2.3 V5 ,та както си карам по магистралата пича ме настига и ме гледа ..... е как да не му стопля сърцето като го накарам да ми гледа гъза на секси бабата :P 5-та ... 2-ра .... и от там знаете кво следва :P съжелявам че един колега имаше клип които затри ... иначе щях да ви покажа , но както и да е аз бабата си я правя за да и се кефя ,немога да го оставя глупака ненаказан ....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки иска да премери сили с по-добрата марка!!!:P:)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей с това съм съгласен,обяснявам и защо:

преди седмица слизаме с жената от бистрица през ''бункера'' с мотора,настигам една червена 5-та хеч и си викам, ейййй супер сега ще си карам зад колегата,щото знам че няма да има простотии и няма да уцеля някоя дупка,е да ама не ,настига ме друга същата с рег.номер СА8915... и кара на метър зад мен,мисля си абе колега не така с жената съм все пак ще се хлъзнем някъде по тоя изяден асфалт и ще минеш през нас бе.И става и по интересно,зор да ме изпревари,е да ама там завой след завой коли в насрещното не става и идва момента газ дава пича и го виждам до мен,намалявам и едвам влиза пред мен щото имаше коли срещу нас.Абе викам си добре сигурно са заедно колегите и искат да си карат в колона,грешка,след 2 завоя става още по зле,вкарва се втора ''вечна'' и се изпреварват на магия още три коли,а там дупки няма да ви казвам.И в двете коли по няколко човека.

Ей на тва му викам аз ''хондаЖия'' :P

Когато аз си взех сивика нещата не бяха така.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чета и се смея. Това ли е смисълът на живота ви? Да скъскате някой с Голф или БМВ? И да се почувствате мъже с някакво глупаво превъзходство - ето, скъсах го. Наред е другия. :P Не ми се сърдете, но сте едни малки глупави мъже. http://vbox7.com/play:3601db27

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oto Kluge разбирам че ти си от тези които винаги трябва да се отличават в изказванияата си...да , ти си уникален ето признавам си. айде почети малко по-добре ,самата тема не е офффф едвам минавам гоуфовете! Темата е за това как когато ги мина усещам някаква агресия която ги кара да не се "дават" лесно. мен ми дреме на патката дали ще ме мине гоуф мерцедес каруца или трактор, щом кара по - бързо от мен да минава напред даже им давам път! а между другото и закъсня твоят коментар , доста време чаках коментара на най - големия , най - разумния човек който да ни определи като малки душички защото се дразним че има такава агресия.. и се радвам че поне ти имаш смисъл в живота си , ние (останалите) продължаваме да сънуваме кошмари с гоуфове, а през другата част да се молим в църквата да ни даде Господ по някое конче , че да ги минем по-лесно. аман ,амин

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Помисли добре, защо момчетата с Голф са си спечелили настоящата репутация.По същия път върви неотменно и Хонда.Явно всичко е до възраст и възпитание на пътя. Аз защо никого не "режа"? Повярвай ми - успешно мога да го правя. Но не изпитвам нужда.И много ми става смешно като видя нагиздена кола (без значение от марката) като помакиня на сватба, която я има, я няма 90 коня. И чийто горд собственик се ежи за няма що.Давам ти пример - пътувам вчера към Асеновград. Пътят е широк. С по една лента за всяка посока. Карам си в средата на моята си лента. Скоростта беше 90 км/ч. Отзад ми се лепна някаква Астра (дизел) и започна диво да святка и бибитка. Не му отстъпих, естествено. Но ми кипна. Карах зад него. Спря на ЛукОйл. Когата станах от колата и тръгнах към него, направи изплашена физиономия и започна да ми говори на "бате". Започна да се оправдава и да пелтечи. Помолих го пак да ми каже всичко онова, което беше изрекъл по мой адрес в Астрата, барабар с неприличните жестове. Не посмя. И всичко това без да го заплашвам.Това е един от многото примери. Повечето хондовски контингент се изживява като състезатели. Често ми се е случвало да изпреварвам малки хондинчки и в последния момент да ми се подава газ. Съответно не мога да изпреваря. Поставям в опасност себе си, тези срещу мен и тези зад мен. Разбира се това е крайно обобщение, защото съм сигурен, че и много свестни момчета има сред нас. Уви, малко са.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама добре приятелю кажи ми с кое от първия пост , което е смисъла на темата не си съгласен , аз не казвам че аз се набирам и изпитвам голямо желание да ги мина, лошото е че като ги настигна , и много често почват да се напъват само и само да не ги задмина или да ми дръпнат напред за да кажат ее смазах го тоя с тая хондичка, самата тема е за тва, не знам какво породи в тебе впечатлението че целта ни е да минаваме гоуфове, пак казвам моето мнение е че просто искаш да изпъкнеш с нещо по - умно , повярвай ми това което казваш в пълна сила го подкрепям това не е смисъла на живот , но тук не говорим за "това" което имаш ти впредвид... и чак да ни наричаш малки хора

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав е колегата , зависи от човека зад волана.През викенда разходих хондето до Бургас , Слънчев бряг , Варна и обратно , да го видя на различни пътища как се държи след ремонта.Две ситуации: Между Карнобат и Венец пред мен колега с БМВ и двамата изпреварваме камион . След като изпревари камиона , колегата съобрази че съм набрал скорост, прибра се чукна спирачките и пусна десния мигач. Много рядко ми се случва вече да видя вече такова колегиално отношение. На околовръстното на Стара Загора друг колега с 5-та хеч Зелен металик : Аз се движа с прилична скорост по околовръсното , а той се включваше от града.Видях го отдалеч движеше се с голяма скорост и му не са наложи да спира доста рязко. След това се залепи зад мен и настигнахме камион . То не бе святкане , не бе чудо. И всичкото това за да влезе в отбивка след 1-2 километра...Така че Хонда, БМВ, .. ,Трабант - няма значение колата .Всичко зависи от задкормилното у-во :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не говоря за изключенията, а за масовите случаи. Защото и аз карам Хонди, но нещо не се вживявам като рейсър. Намирам за смешно да се правя на състезател със 127 коня. Гледам на повечето не им пречи и с 90 да бъдат такива.Мънъка и той е достатъчно спортен, но не преигравам нито с мощност, нито с възможностите си.Народът като види нещо по-пъргаво и веднага го набеждава за спортна кола. То не са Калибри, не са Сивици, не са Голфове и БМВ-та, не са Ланчии и Алфи. Дай му 90-100 коня и му гледай сеира. После билбордове виновни, дървета виновни.Погледни темата за възрастта. Гледай на колко години е контингента. На моменти ме хваща срам да се кача в Сивика, защото сигурно и мен ме имат за някакъв състезател. А всъщност не съм.Ти, колега, поне виждаш какво става на пътя към Асеновград. Решили са хората, че платната от две стават на четири. И спортистите се пънат ли пънат. Задкормилното устройство е важно естествено, но лоша слава се печели много бързо. Докарахме си я. И не, не държа на всяка цена да съм различен от тълпата. Държа да бъда откровен със себе си и останалите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а ти видял ли си човек да каже аз карам рисково ? само искам да ми го покажеш , пълни клишета са всичко това поради простата причина че все още не съм видял някой да каже , да аз карам рисково , ебал съм ви майката никой не мой ме мине! няма такъв филм , така че всички си говорим тука едно , две мнения няма , да важно е задкормилното устройство...и се чудим и се маим кои са тея лудите по пътя като един не се намери да каже аз съм такъв,така че с това изказване не ме убеждаваш в нищо , пак казвам темата беше за друго. тука всичко е букви , нито аз знам ти как караш нито ти знаеш аз как карам нито знаем друг как кара, за това дайте да не се увеждаваме в каквото и да било. едва ли никой от нас никога не е вбесявал друг водач от своя глупост, на всеки се случва не забравяйте, само дето за някои е фатално.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги оплаквате се ама се хващате на хорото. И защо колегите с други марки да не ни предизикват като 99% случаите им се връзваме :lol: ? На мен лично не ми е проблем някой да ме предизвика все пак избора си е мой, а й не се чувствам задължен да "наказвам" всяка кола осмелила се да ме предизвика :huh:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Станчев, започваме да се отплесваме. Аз не съм чул някой да твърди, че кара рисково. Не съм чул и някой да каже, че цигарите му действат кофти. Човек осъзнава нещата твърде късно. Имаше една много мъдра приказка по повода:"Животът е низ от груби събуждания".Как ще го изтълкуваш това си е твоя работа. Не ми е необходимо да познавам един човек, за да го преценя какъв е. На пътя това не ме интересува. Вълнува ме как се отнасят към мен. Колегиалността по пътя в повечето случаи се изчерпва с присветване на фарове, ако има ченгета. И това вече не правя. Спазвам си ограниченията. Карам умно. Защото ще бъде най-голямата лъжа, ако кажа, че винаги съм бил такъв. И аз съм бил на 22 и съм си мислиш, че всичко хвърчи се яде. Правил съм глупости, но се осъзнах на време. Със сигурност и мене са ме псували с основание. Но видях, че и вчера го правиха неоснователно. Ето, всичко пак е до човек, но не мога да отрека, че стадният принцип си действа с пълна сила. Както и не мога да отрека, че малките хонди са предпочитани от младите хора. А точно младите са тези, които гинат по пътищата. Не съм виждал 60 годишен мъж да кара CRX или Хонда Купе. Нека не отричаме очевидни неща и да не се мятаме от тема в тема, че току виж се появил The God Father и warn-а ми станал 20% :lol::huh: :huh:

Редактирано от Oto Kluge

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...

... хубаво е, че повече хора започнаха да осъзнават, че голям процент от водачите на Хонда, по нищо не се различават, от станалите нарицателно преди няколко години, притежатели на VW Golf. Понеже пак и в тази тема има заигравки с шофорите на астри и голфове - били такива и онакива, и с голям кефи и хъс им се подигравате. Имайте предвид, че това отстрани изглежда толкова смешно, колкото - Фънки да се пофиграва на човек заради леко наднорменото му телго. п.п. Ако някой си мисли, че съм бивш голфаджия и затова говоря така - до сега астра или голф не съм притежавал, само 2 хонди. Редактирано от chavdu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, моля ви! Стига глупави спорове.Съвет: Внимателно прочетете какво ви пише Ото, не четете избирателно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...