PHOTOCH 0 #1 Публикувано 26 Април, 2009 Колата е Сивик англичанка 6-та генерация хеч, с 5 врати.Струва ми се , че някои неравности, дори и малки ги минава доста твърдо-все едно е без пружини.Държа да отбележа, че амортисьори и пружини са абсолютно ОК.Става въпрос за задницата.Нормално ли е това?Преди не съм имал Хонда и нямам други впечатления.Гуми-чисто нови Клебер 185/60/14, джанти лети, перфектни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #2 Отговорено 26 Април, 2009 по принцип си е твърдичка возията и аз съм с 6ген..но съм свикнал вече просто като се кача в някоя с мека возия ми прави впечатление ..иначе се свиква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #3 Отговорено 26 Април, 2009 бърз съвет. като даваш рефреш и те пита "resend" или "cancel", кликай "cancel" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 26 Април, 2009 какъв е въпроса ? Щом си сигурен в амортисьорите и пружините карай спокойно. От друго няма какво да е . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #5 Отговорено 26 Април, 2009 Има ли вероятност големите тампони на задните носачи да не са оригинални...тоест надупчени, а да са плътни? С плътни тампони задницата се втвърдява доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аня Митрева 4 #6 Отговорено 26 Април, 2009 Извинявам се че пиша от акаунта на сестра ми.... Но трябва да видиш какво се случва когато тя минава по легнали полицаи. Не се притснявай, задниците на хеч-овете са доста леки, така че е нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #7 Отговорено 26 Април, 2009 Това не знам.Явно ще трябва да проверя.А ако са плътни проблем има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аня Митрева 4 #8 Отговорено 26 Април, 2009 По принцип не... ще издържат по-дълго... но вместо дапоемат натоварване е възможно да го предават на по-малките тампони отпред и отгоре и те да се разбиват по-бързо, все пак оригиналните са с отвори за да има място за деформация на гумата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 26 Април, 2009 За амортисьорите на шок-тест ли си ходил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #10 Отговорено 26 Април, 2009 Не съм, но съм убеден, че са ОК.Имал съм 5-6 коли и знам как е с изпуснал амортесьор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stykiaz 0 #11 Отговорено 26 Април, 2009 А с блокирал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #12 Отговорено 26 Април, 2009 Ще проверя.Благодаря на всички за насоките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #13 Отговорено 26 Април, 2009 (Редактирано) На един приятел със същия модел Сивик, при вдигането на крик за смяна на накладките, след пускането на автомобила амортисьорите станаха страшно твърди (блокираха). Ако и при теб е станало същото, тези вече не можеш да ги раздвижиш. Има едни клапанчета които ако блокират - спасението е само нови амортисьори имах предвид Редактирано 26 Април, 2009 от jorko74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poloko 0 #14 Отговорено 28 Април, 2009 Карам същата англичанка и при мен е много твърдо. Предполагам знаеш, че тези коли по принцип се произвеждат с газови амортьори, което оправдава твърдото возене. При мен също задницата много пружинира, но и отзад се чува някакво скърцане. Не е кора със сигурност. След като смених задните амортисьори (разбира се първо минах през шоков тест) остана (мисля, 4е и преди си го имаше, но не мога да кажа със сигурност) това скърцане, което се появява и при малките неравности. Някой има ли идея откъде може да е? Писна ми от некадърници, а майстора, на който вярвам, в момента няма сервиз. Не ми се иска да я водя при поредния "специалист по хондите", който да ми е "дооправи". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #15 Отговорено 28 Април, 2009 Скърцането е от големите тампони,като седнат хора отзад намалява ли шума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аня Митрева 4 #16 Отговорено 28 Април, 2009 Ако се е появило след смяна на амортисьори може да от тампоните на амортисьорите.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове