Jump to content

stykiaz

Фен
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно stykiaz

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 25.05.1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Varna
  1. up3000лв без зимните гуми
  2. Здравейте,Продава се и моята кола.Honda Civic 1.4iS 90 конски сили, D14A8, 1998година.Километража не е пипан, в момента е на 266000 километра.Напълно обслъжена преди по-малко от 20000 километра.Нови големи тампони на задните носачи, нови 2 външни карета, нов акумулатор.4 нови летни гуми ( на 1 сезон с летните джанти )4 зимни гуми, 2 от които нови на 1 сезон с 4 железни джанти.Всички такси и данъци платени до средата на Септември. Нормалните външни забележки за годините си. Колата е в добро техническо състояние и дори в големите студове пали от раз. Снимки на автомобилаЦената е 5000лв, а телефонът за котантки е : 0884386161Телефона е на баща ми, а собственика съм аз ( не съм в страната ).На въпроси, които той не успее да отговори вероятно аз ще успея или тук или на stanislav.pains@gmail.comПоздрави.
  3. Моята 1.4is Англичанка (D14A8) гори 10 градско ( в града я карам предимно на къси разстояния, което обяснява и разхода ) и между 6-7 извънградско - зависи от броя пътници, багажа, скоростта, а и не карам много икономично.
  4. Имах гума в подобна ситуация и ми казаха, че ще стане балон и да не се занимавам. Може би моите хора не са имали капацитета да се справят или зависи от случая.
  5. Свалих с малко повече метак и колана си оправих, но как не мога да ви кажа, човъркахго и по едно време си сработи.
  6. Здравейте, имам досаден проблем ! Колата е Civic англичанка.Блокира ми шофьорския колан. Ни напред ни назад ходи ...Въпроса ми е как се сваля пластмасовата кора, която го покрива, че да стигна до колана, защото не мога да разбера ? Поздрави,Станислав.
  7. Имам същия двигател и тази компресия от 13 ми се струва много преувеличена. Но пък и тя няма как да е се измери точно никога ....
  8. Здравейте,имам следния проблем : чувствам се сляп при дълъг път вечер ...Интересува ме какви варианти имам без да слагам ксенон.Максималната мощност според литературата, която намирам е 60-55w - мога ли да сложа по-мощни или ще изгърми инсталацията. А ако сложа от тези сини крушки ?Колко голямо влияние може да укаже реглаж на фаровете и ако се вдигнат леко ?
  9. Тези разждиви пружини са за смяна според мене .... и аз моята я взех с едни такива спортни .... едве от тях имаха скъсан първи пръстен (този, който е още в чашката) ......
  10. Отиди се консултирай с някой по-в час, че не те взимат на сериозно хората, с тая глупост дето си написал
  11. Аз защо имам спомен, че е саморегулираща се ! Евентуално да е зацепило жилото или буталото ?
×
×
  • Създай нов...