Jump to content

Mushev_90

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Mushev_90

  • Ранг
    Начинаещ
  1. не гори масло само когато я вкарвам в високи обороти и може ли да ми дадете линка да видя колко е нормалната компресия
  2. значи приятели хондата я купих от италия стара жена я е карала и в момента е 128000км.в началото и сложих мобил но реших да и сложа кастрол обаче се оказа рафиниран и от тогава ми потропва нешто около капака на клапаните.
  3. 128000км. когато я купих и сложих кастрол обаче се оказа рафиниран и сега само ми тропат повдигачи и като е загряла.
  4. здравеите днес премерих компресията на хондата ми сивик 1,4 ИС 1997 и се оказа че първи,трети,четварти имат 13 компресия а втори 10 какво би следвало да се направи ако бяхте на мое място и сам притеснен за нея да ви призная.
  5. Апаратите са много добре раздвижени всичко е обевъздушено няма ABS
  6. Днес направих промивка на спирачната течност всичко е обевъздушено всичко си е както трябва по системата, та проблема е следния: значи като натисна спирачките само предно дясно завлачва другите не искат да спират така.Може ли да ми препоръчате добър сервиз за спирачна система в Пловдивска област.
  7. Колеги интересувам се за марка свешти за моята хонда?
  8. Колата нито пуши компресия има просто намалява маслото в щеката.
  9. Имам Хонда Сивик 1.4 IS 1997 година и пак ми гори малсото досега карах с 10w40 марката май беше IGAT.Въпроса ми е какво масло е по каталог за мойта кола (интересувам се от марка).
  10. Значи търся схема на стартера да го разглобя в аутодата немога да я намеря ако някой може да помогне ше съм много благодарен!
  11. сложих и кастрол и почнаха да ми тропат повдигачите и ще сложа мобил да вида как ще е !
  12. Бате търсих точно за това написах тази тема !
  13. Скоро осетих че колата ми гори масло,маслото е 10w40-IGATКолата е сивик 97 година 1.4 IS само на бензин е.Какво масло ще ми препорачате да и сложа ?
  14. Искам да си сменя ангренажния ремък и ролка и ми трябва схема на по която да гледам, на хонда сивик 1.4 IS 1997.
×
×
  • Създай нов...