Jump to content

PHOTOCH

Фен
  • Мнения

    210
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно PHOTOCH

  • Ранг
    Photoch
  • Рожден ден 31.07.1969

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Слагай истински за 67 лв! От опит ти го казвам! И са истински.. Някой във Варна е по-умен и кадърен от японците...не вярвай, колега!
  2. Колеги, бях блокиран, но уважението ми към Вас ме кара да актуализирам и тук цената на колата.4100 лв. За форума 3950 лв!
  3. Благодаря за отговора, колега. Ще гледам да се справя.
  4. Колеги, възнамерявам да си сменя антифриза преди началото на зимата и питането ми е дали е нещо сложно, може ли да се извърши в домашни условия? Препоръчайте и добра охлаждаща течност. Колата е Сивик Д14А2.
  5. Колега, не се тормози. Отиди на читав сервиз. Ю БИ КО ти препоръчвавам. Знаят какво да пипнат.
  6. Учудвам се, че никой не мисли защо като сменя масло се случва нивото да е над максимума. Защото "майсторите" не си правят труда да прочетат колко масло е нужно на двигателя. Едва ли в сериозен сервиз ги има тези проблеми....
  7. Аз сложих IGOL 10W40 на 6ген англичанка. Бях с Mobil
  8. Днес си купих 1 лист водна шкурка 1000 + 1 лист водна шкурка 2000. Шлайфане около 20 мин на ръка с много вода с по-едрата шкурка. След това още 15 мин с марка 2000, пак с много вода. Накрая полиране с паста за зъби(около 15-20 мл) и обикновена кърпа за ръце. Колеги, гледах като втрещен резултата. Яд ме е, че не снимах фара преди процедурата, но беше яко зацапан, имаше и шупли. Та цялата работа ми излезе 1,2-1,3 лв + 1 бира. Сега фара е като чисто нов - кристален.
  9. Пак пропуснах сбирката. На следващата ще се постарая да присъствам.
  10. Колеги, имате ли мнение за това масло? Похвалиха ми го като 100% френско
  11. Истинските големи тампони са 63 лв. за 1 бр. Всичко друго е менте. Аз ги смених и съм happy!
  12. Аз съм доволен от сервиз ЮБИКО в Горубляне. Препоръчвам го!
  13. Според мен повтарям-влизай спешно в сервиз. Аз ходя в ЮБИКО в Горубляне. Много прилични цени и професионализъм...Не им правя реклама, всеки си избира сам...
  14. Аз виждам скъсани маншони на полуоска, което не търпи и километър отлагане. И се моли да не са се разбили каретата. Влизай спешно в сервиз!
×
×
  • Създай нов...