Jump to content
_BmW_™

Колегиалност

Recommended Posts

Здравейте колеги пиша ви от името на БМВ Форума относно заяждането на един ваш колега (може би) става дума за това ---> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.ph...asc&start=0мисля че трябва да имаме някакво уважение един към друг, се пак ни обединява една страст "автомобилите" благодаря за вниманието

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кара: passat 1.8JTIРегистриран на: 21 Фев 2009Мнения: 21Местожителство: Ардиноаз такъв селянин не познавам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

споко,колега тоя не е наша стока-в две думи има пет правописни грешки,а и от АРДИНО-сигурно е ПОМАК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли е някои от клуба, или поне се надявам да не е. Типичен пример за хондаджия "голфист". Нямате ли админи да го порежат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

_BmW_™, защо реши че тоя обрез е от нашия форум ???

Тъпаци се срещат с всякакви коли...... Не му обръщайте внимание .... :)

Когато хората мислят трезво и са хора на място няма как да станат дразги :) Това че има хора като тоя не е причина за спорове :offtopic: Тука се тачат всички фенове на коли без значение на коя марка , стига да не са някои лумпели като тоя :offtopic:

п.п. Виждал съм много прости парчета в BMW , ама и за миг не съм си помислял че тоя човек е ФЕН , а просто някакъв малоумник качил се на кола.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно всеки един от нас на ден изпреварва по десетки коли на ден и ,ако влиза във всички форуми да се хвали с колата си какво ще стане. Нещата опират до култура,възпитание и какво ли още не ,което сме попили от родителите си.В интернет всеки комплексар може на воля да избива комплекси номера е да не им се обръща внимание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, този няма как да е от форума. Пък и сигурно не кара и хонда даже. Колега _BmW_™, бъди сигурен, че ние ви уважаваме, както и вие нас. Не му обръщайте внимание на този изумруд. Пък и като гледам, добре сте се посмяли с него. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя е нечовек, доста се посмях, но колеги от БМВ форума и вие защо му се връзвате и сте му отговаряли даже. Мощен бан и да си кара JTI-я. Това ме сцепи:

ти да не си от ММА България ааа глопако

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нищо по-хубаво от току що натоварил селянин Passat та си с принадлежности за копане и оране,и ремарке пълно с неграмотност :offtopic:Колега _BmW_™ сигурен съм,че този индивид няма нищо общо с хонда форума а поради снежното време и невъзможността да покопае на полето пише простотий в БМВ форума :offtopic: Ако беше пуснал такава тема тука след вторият пост Модераторите щяха да му покажат изхода :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Вижте сега сигурен съм че и там са му показали изхода, не винаги физически е въможно това да става след вторият такъв пост, а дали има нещо общо с хонда форума ще се разбере много скоро!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаХАХАхахааххаАХАХАХахах :offtopic:

Ще падна от смях. Направо не знам как го търпите този в БМВ форума?!..... цели 5 страници. Това ако беше тука, щяха да го баннат по всички възможни начини още на 2-рия пост, без warning, без да му мислят, без да му се връзват...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двете НАЙ-ГОЛЕМИ СЕКТИ , няма варянт да не се уважаваме :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано тоя не е от нашия форум, макар че няма да се учудя. И ние преди време имахме една тема на някой който се хвалеше, че си е купил BMW, ама там нещата бяха по-културни :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале баси тоя е много кофти пич.Тва само един селски рейнджър може да го напрай. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Света ще се свърши-хора като него никога :offtopic: .Да не се впрягаме от такива хора-толкова им е акъла.Здраве на всички!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега защо изобщо е останала темата и постовете и няма IP-to му във всички форуми, тоя индивид сигурно няма и кола, книжка и завършено средно образование просто се е заял с вас както можеше да го направи и с нас или с всеки форум за коли, камиони или сенокосачки и не мисля че има нещо общо с нашия или с форума на VW ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахахахахахха! Отдавна не се бях забавлявал така! Въпросният Индивид не е уникат, не го приемайте на сериозно и му сложете един бан.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега защо изобщо е останала темата и постовете и няма IP-to му във всички форуми, тоя индивид сигурно няма и кола, книжка и завършено средно образование просто се е заял с вас както можеше да го направи и с нас или с всеки форум за коли, камиони или сенокосачки и не мисля че има нещо общо с нашия или с форума на VW ;)

Е, вземете та го кастрирайте направо. ;) Темата може да са я оставили за контраст. Да се вижда колко прост народ има по тая земя. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале тоя е голям варлак чист селянин който може би и от коли не разбира но незнам защо се насочи именно към нашия форум колега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хвали Хондата си, уж неговата де. Къде да се насочи? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да грешката ми е, че не дочетох темата до края колега ;) и като я изчетох подробно само едно мога да кажа тоя само ни резили марката селянин по другите форуми ;)

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остава колегите от БМВ форума да хвърлят едно око на написаното в темата ;) ;) Ако се разровят из форума, ще видят че сме колегиални спямо тях. Е, то винаги ще се намерят някой несериозни, който да създават напрежение, но да не им отдаваме голямо значение ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То че ние не им го отдаваме си е така, но колегите са се засегнали което си е нормално. Във всяко стадо си има черни овце обаче. Сега като се сетя пак обаче пак ме напушва смях. Голям индивид. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има много хора без работа явно.И никакви пречки да понапишат някоя и друга глупост в който и да е форум.В случая на БМВ.Можеше да е и всеки друг.Освен да се посмеете с тоя не виждам какво друго...П.П.Намерих си правописни грешки... ;)

Редактирано от MAD DOG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да лошо, че има такива черни овци които ни петят името но нека влезнат колегите от бмв форума и да се убедят, че няма лоши думи отправени към бмвтата аз лично карам и бмв и мога да кажа, че Е30-та ми е мания ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме едно Е30 служебно и потвърждавам че е много весела кола. От къде и е душата не знам. Има и такива, които хем работят, хем пишат. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги пиша ви от името на БМВ Форума относно заяждането на един ваш колега (може би) става дума за това ---> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.ph...asc&start=0мисля че трябва да имаме някакво уважение един към друг, се пак ни обединява една страст "автомобилите" благодаря за вниманието

Мерси за вниманието, ама прочети и коментарите на колегите си, щото никак не са колегиални.Затворете темата или я изтрийте!Трябва и акъл даже да даваме. ;) Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям горното мнение! Даже един беше си подкрепил мнението със снимката:

Публикувано изображение

и коментар към нея:

тва ли ти е квик-а много подострен отгоре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-доброто оръжие срещу простотията е тоталният игнор, като и обръщаме внимание я храним, като я игнорираме умира. Не можем да накараме простаците да не се доближават до любимата ни автомобилна марка, била та Хонда, БМВ или кой на каквото се кефи, и да не петнят името и , но можем да сме над нещата, когато попадаме на такива хора и просто да не им обръщаме внимание ;)

Редактирано от Stoian

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....ще помоля някой който има регистрация в БМВ Форума да напише,че не съм АЗ защото клипчето което е пуснато с гонката межу бавареца е мое и там съм с бившата си Хонда 1.3 аз съм се гонил с нея !!! .Не искам да се регистрирам във техния Форум и затова ще помоля да ме разграничите от тая дебелашка шега особенно от простотиите написани от ''рацера'' използвал моят клип всички които ме познават знаят,че не съм АЗ.Гледам колегата Уест Бам има рег там и надявам се да ми помогне БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕЕ Грозна история мани. 5 Страници стана и няма кои да сложи краи на тая простотия. Тоя селянин не е от наще. Обаче интересното, е че момченцата със задно му се връзват, сложете му Банн и да го няма ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...еми грозна е доста и особенно като съм замесен и аз то не обичам баварците ама не и да ги плюя по такъв просташки начин :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук има и на БМВ фенове и даже ходим и на срещите и никой и не мисли да ни гони или ругае :huh: , надали, някой от тоя форум е толкова смешен и с такива разсъждения... Явно има време, младежа :huh: ... Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Колеги след съвместна реакция на колегите модератори от BMW и нас тук сме разбрали че въпросното лице пуснало тази и другите теми е едно и също и то няма нищо общо с форума на Хонда. Някой е решил да всява излишни дрязги между двата форума. Навременната ни обща реакция предотврати това нещо смятаме и двете теми за приключени!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...