Jump to content
The PitBull

Едновремено Гума и Джанта

Recommended Posts

Това ми хареса.Надявам се най-накрая да вкарат някаква нова технология, иначе има много нови видове гуми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да доидат да ги тестват по нашите улици да видим дали са издражливи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много са хубави тия нови технологии, ама нещо се губи красотата на колата с тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Губи се, но си е крачка напред. Аз бих ги пробвал :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даааа, за да намалят разхода на материал, какво ли няма да предложат!? Любопитно ми е напречните еластомерни елементи при по-дълго стоене на място или дълга експлоатация, дали няма да се деформират непоправимо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно,имаш чувството,че колата се носи във въздуха. ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой успя ли да разбере какъв старт може да се направи с такава гума. Да не се окаже че заради тях съвсем ще намалят от софтуера приплъзването при потегляне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не ми харесват, грозни са :)

аз като карам, съм си в колата, така че ми е през крачола как точно изглеждат гумите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако всички бяха така, лети джанти нямаше да се продават. ;) Колкото и да не ти пука, все някой път като излезеш от колата ще ти се прииска да изглеждат по добре. Другия момент е като видиш по хубави джанти на друга кола, особено ако и отиват. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно едно време така са разправяли и за сегашните гуми! :) Отворете очи за новото и неговата естетика. Не са грозни, просто са различни от това, което с което сте свикнали! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това го имаше като отделна тема преди време, става дума за наистина нов вид гума. Тогава коментирахме, че нещо не е наред, защото като влезне кал, лед, киша в тези отвори и се задръсти... става огромен дисбаланс. След това, в България тази технология няма бъдеще... а и не само в БГ де, където има злобни хора, а те са навсякъде, които да ти нарежат гумата както е сега... ами представете си да ви нарежат тия спицички, вижте ги колко са крехки, така да се каже... ама няма да имам против да си сложа такива гуми честно да си кажа, защото не се помпят, и не могат да се спукат докато караш с 240км/ч., вярно, могат да се скъсат, ама не е същото някак :cool: Абе ще видим, живота е пред нас, ще разберем съвсем скоро ако са наистина надеждни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво ли няма да измислят на мен особено не ми харесват предпо4итам си гума и джанта по отделно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гумите няма да се пълнят - ще бъдат облицовани.

Идеята за създаване на автомобилна гума без въздух не е от вчера. Още през 2005 година Michelin показаха тяхната разработка „Tweel”, а наскоро компанията Resilient Technologies, в сътрудничество с техническия център на университета Уисконсин-Медисън, създадоха нов вид гума, наречена „Non-Pneumatic”. ...Серийното производство на гумите „Non-Pneumatic” ще стартира през 2011 година, но не си мислете, че ще изглеждат по този начин. Те ще бъдат облицовани и ще имат външния вид на сегашните автомобилни гуми.

ИзточникАз четох преди време за друга технология, където самата гума беше като грид на пчелен кошер и джантата беше... пластмасова... и разработката имаше доста преимущества спрямо конвенционалните гуми.Хора, новите технологии идват, така че свиквайте... Скоро ще караме с порести гуми, ще спираме с магнитни спирачки, шаситата на колите ни ще са органични... от кокали... и след верме, като гледаме днешните фантастини филми и ще си казваме: "Ех, колко сме били назад 1 време... дори и от към фантазия..."

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гумите няма да се пълнят - ще бъдат облицовани.

Идеята за създаване на автомобилна гума без въздух не е от вчера. Още през 2005 година Michelin показаха тяхната разработка „Tweel”, а наскоро компанията Resilient Technologies, в сътрудничество с техническия център на университета Уисконсин-Медисън, създадоха нов вид гума, наречена „Non-Pneumatic”. ...Серийното производство на гумите „Non-Pneumatic” ще стартира през 2011 година, но не си мислете, че ще изглеждат по този начин. Те ще бъдат облицовани и ще имат външния вид на сегашните автомобилни гуми.

ИзточникАз четох преди време за друга технология, където самата гума беше като грид на пчелен кошер и джантата беше... пластмасова... и разработката имаше доста преимущества спрямо конвенционалните гуми.Хора, новите технологии идват, така че свиквайте... Скоро ще караме с порести гуми, ще спираме с магнитни спирачки, шаситата на колите ни ще са органични... от кокали... и след верме, като гледаме днешните фантастини филми и ще си казваме: "Ех, колко сме били назад 1 време... дори и от към фантазия..."
Ако не ние, децата ни ще казват "Ех нашите колко са били назад горките, дори фантазията им е била по-бедна от нашата реалност" :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...