Jump to content

ivofen

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ivofen

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 13.12.1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  • Интереси
    фен на интер
  1. Здравейте.Тази случайно да не е на някой колега от форума? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11510072769707466&slink=5xvemt
  2. Когато си пусна фаровете светват габаритите,а след няколко секунди до към минута и нещо светват късите.Прещраквам ключа няколко пъти пак същата работа,когато е студено ефекта се удължава.Помислих че ключа е замърсен но не знам как се сваля.От зад има нещо като шестограм но е много малък,реших че е за смазване впръсках контактор за ел инсталации но никъкъв ефект.Някой ако е разглобявал такова нещо да помага или знае откъде може да е това чудо.Възможно ли е поради ниският ток в акумолатора първо да зарежда него и чак след това да подава ток към фаровете.
  3. Влиза от две места от стоповете и от въздуховодите под тях.За стоповете аз си купих от алати едно парче изолация излезе около 5 лв. и изрязах нови уплатнения с тези за прозорци след време пак протича.За въздуховодите сваляш задната броня и със селикон.При мен имаше и трети теч когато са ми слагали аларма са сложили едно копче точно там кадето се стича водата и от там влизаше.
  4. Тази пролет се върнах от Кипър там имаше едно момче от Бургаз с кола вкарана от Турция разправя че имал големи проблеми докато си вкара колата.Големи разправии отначало му е отнели след това ходене из посолства и минестерства с 300 зора я взел.Но я караше нелегално и каза че по евтино ще му излезе да я остави отколкото да плаща глобите като излиза.Проблема е че кипърците се заяждат също има значение от кои пункт ще влезеш казват че през Фамагуста по-малко проблеми правели.
  5. Да се запише и един фен на настоящкия носител.Надявам се да се преставим добре въпреки неубедителния старт.
  6. Гледал съм ги тях но сякаш не влиза от там.При мен водата е до двата калника горе не долу при резервната гума аз даже се съмнявам дали е от стоповете но предния път нямах проблеми като ги оправих.Както казах сега пия кафе и после отивам да я правя.Между другото някой ако отговори на бързо от кой магазин мога да купя нови уплатнения за стопове.
  7. И при мен влизаше 6-та хеч от стоповете.Сложих уплатнители за врата гумирани изкара към 2 години но това лято пак протечи.Смених ги с други уплатнители но пак тече утре смятам пак да я разхвърлям но да си купя нови за стоповите.Влиза когато не е в движение незнам откаде другаде може да е.
  8. Преди врема гледах един тест за разхода по каталог.Всички автомобили дадоха с по-около половин литър надоло от посочините,изпробваха 4 автомобила на смесено.Предаването ако несе лъжа беше топ гиър,
  9. 42531+75=42606 предния колега да си оправи сметките
  10. Във Карфур Варна има модел на 6 та генерация купе но изработката е много дървена.Има също и на 8-ма type-r радиоуправляима по добре изглеждаща.
  11. По принцип колегата беше с придимство но не може да минеш покраи кола толкова близо и със скорост защото по принцип не го забелязах преди да мине покраи мен.Колата беше сивик 5 генерация червен.
  12. Поредното камикадзе с хонда тази вечер при престрояване на ляво с мигач мина покрай мен даже не ме и пропусна номера му е М 8788АТ .Колега ако бях решил да изляза сега щяхме да стойм покрай колите и да се чудим какво да правим.
  13. Трябва малко повече да се пазим един към друг.И мен един колега ме засече на излизане от мола беше залегнал на една страна е имаше опасност да му изкочи рамото.
×
×
  • Създай нов...