B E X 3 M 979 #1 Публикувано 5 Февруари, 2009 Това е целия ми архив на Бг Хонди.Този път няма да правя филмче а реших да ги пусна като снимки.Наслаждавайте сеhttp://www.bex3m.snimka.bg/album.php?album_id=338537 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DUAL_CARB 0 #2 Отговорено 5 Февруари, 2009 има много сполучливи проекти евала на колегите за усилията и вложения труд с желание всичко си постига колкото и пречки да срещниш по пътя си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 5 Февруари, 2009 ехеееее... това наистина е невероятно... Целия този архив е нашата гордост! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #4 Отговорено 5 Февруари, 2009 Евала наистина мисля,че се влюбих във това варненското купе В5940СХ прекрасна е Лятото почвам да правя и моята.Пожелавам много безаварийни километри на всички колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #5 Отговорено 5 Февруари, 2009 (Редактирано) ЕВАЛА НА ВСИЧКИ за колите .... и успех за бъдещите проекти ( ма чак с двете съм влезнал в албумчето бееее , мани мани ) Редактирано 5 Февруари, 2009 от I_V_O Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 6 Февруари, 2009 Евала има страшни коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 6 Февруари, 2009 Страааашшшшнииии, много красавици видях някой от тях и на LIVE евала колеги.Успех на всички с проектите. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #8 Отговорено 6 Февруари, 2009 Колега евала много яки машини. Мого тунинг много нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DeLSoL 1 #9 Отговорено 6 Февруари, 2009 евала маина... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #10 Отговорено 6 Февруари, 2009 Това е най-яката хонда която съм виждал през живота си! ;) ;) ;) ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #11 Отговорено 6 Февруари, 2009 Евалааааа за страхотнитее количкии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #12 Отговорено 6 Февруари, 2009 да и аз така мисля .тя сега е с нови джанти 16 и раздути предни калници.ЦЕПИ МРАКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #13 Отговорено 6 Февруари, 2009 Страшен архив,браво колега-просто няма друг такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #14 Отговорено 8 Февруари, 2009 Уникални коли просто ! Евала за ентусиазма , усилията и парите хвърлени от хората по тия коли , просто са страхотни! Надявам се живот и здраве да имам честта да видя всички тях или по-голяма част от тях на Националната среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LiL DoG 11 #15 Отговорено 8 Февруари, 2009 Браво колега архива направо ме хвърли в тъча има страхотни проекти,признавам си,че ми се изплакнаха очите!Евала на всички за красивите колици. Ако знаех,че някой прави такъв архив щях да сложа малко актуални снимки на Yin Yang-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #16 Отговорено 8 Февруари, 2009 аз съм ценител на красотата и на хонда и за това направих архива.да не се сърдят колеги ако съм ги пропуснал в материала.И да знаето грозна ХОНДА НЯМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
To sloW 0 #17 Отговорено 8 Февруари, 2009 Това е целия ми архив на Бг Хонди.Този път няма да правя филмче а реших да ги пусна като снимки.Наслаждавайте се http://www.bex3m.snimka.bg/album.php?album_id=338537Наистина има на какво да се насладиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #18 Отговорено 8 Февруари, 2009 много качествени изпълнения има в българия БРАВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #19 Отговорено 7 Март, 2009 Перфектният албум. Много е добър,колега! Изтеглих всичките снимки ,да си избирам тунинг на моята д13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #20 Отговорено 7 Март, 2009 супер са всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #21 Отговорено 7 Март, 2009 наистина уникален албум и има изключително красиви хонди, просто евала на колегите и черното варненско купе наистина цепи мрака, изчистено и същевременно красиво а видях и доста мои снимки, в смисъл мойта кола я няма, но има снимки правени от мен и ме прави горд, че съм запечатал нещо красиво, ще добавям и аз снимки да разширява колегата албума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #22 Отговорено 7 Март, 2009 Евала на колегата! ,не знаех че в БГ имаме толкова красиви хонди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #23 Отговорено 7 Март, 2009 колега от къде извади този дълък ЧАТАЛ \снимка 84\,тя ще прескочи колата без да се засилва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #24 Отговорено 7 Март, 2009 (Редактирано) радвам се чи ви харесва албума.Това е гордостта на клуба нида се надяваме че албума ще се увеличи и хората които го видят ще се надъхат и ще покажат нещо ново към колекцията Редактирано 7 Март, 2009 от B E X 3 M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #25 Отговорено 7 Март, 2009 много готино албумче Радвам се , че и моита красавица я има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #26 Отговорено 7 Март, 2009 Красавици !Аз съм фен не само на оптичен тунинг ами и на силов!И си имам фаворит от колекцията : черен сивик 6г. хеч От варна Б20 турбо ! Да му е жив и здрав собственика . и се надявам на среща с тази кола и този уникален фен дано на националната се видим.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #27 Отговорено 8 Март, 2009 във връзка с оптиките, искам да поздравя колегата за албума, идеята е перфектна.п.п.не знам дали имате като моите наблюдения, но ми се струва че най-много оптичен тунинг се наемат да правят хората с малките мотори 1.3 1.4 ...какво мислите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #28 Отговорено 8 Март, 2009 Много хубави коли...жалко че моята я няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #29 Отговорено 8 Март, 2009 Красота... :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #30 Отговорено 8 Март, 2009 (Редактирано) не знаех че в БГ имаме толкова красиви хонди!И аз така направо се развълнувах от гледката.От златни ръце създадени ...! ;) Редактирано 8 Март, 2009 от Fero Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #31 Отговорено 9 Март, 2009 колега от къде извади този дълък ЧАТАЛ \снимка 84\,тя ще прескочи колата без да се засилваАбе мен ко питаш ЧАТАЛА е мноооого хубав, сигурно самата гледка може да накара повечето мъже да пуснат по една сълзичка от благоговение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #32 Отговорено 9 Март, 2009 Истински красоти напилними окото с красавици :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #33 Отговорено 10 Март, 2009 колеги може ли някой да намери снимка на тази хонда сивата и да я пусне в темата.http://www.vbox7.com/play:38bb3bdcот много време я търся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #34 Отговорено 10 Март, 2009 ето още една за колекцията на , която аз доста и се кефя , и си я гледам от време на време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #35 Отговорено 10 Март, 2009 красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #36 Отговорено 11 Март, 2009 ....тя е на МИТАКА той ако иска да пусне по добри снимки аз само тази намерих с тия преинсталации на компа някой съм ги затрил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #37 Отговорено 11 Март, 2009 мерси колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #38 Отговорено 12 Март, 2009 ето още една за колекцията на , която аз доста и се кефя , и си я гледам от време на време тази е на Krelion - Калоян, помолете го да ви даде по-нови и актуални снмки, а колата е уникална отвсякъде и заслужава да е в албума, за да и се радват всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #39 Отговорено 12 Март, 2009 мерси колегаколега погледни тук-Visit My Websiteподобен мой албум с не толкова много хонди, но има няколко мн-добри, които нямаш.П.П - наблегни на тъмно синия прелюд 3-та г.(със спящите фарове) - също уникална кола на наш колега в която е вложен страшно много труд и любов. Дано съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #40 Отговорено 14 Март, 2009 (Редактирано) уникална колекция колега Горд съм,че съм 1 от щасливците дето карат хонда .Надявам се някой ден и аз да вляза в тази колекция ,но за сега ще са задоволя с тъмните стъкла .Видях коментар за двигателите 1.3 1.4 прав си колега повечето коли са с такъв двигател не само в БГ ми и тука са така в Ирландия Много ми хареса 275-та снимка страхотно е направен оптичния тунинг.Спойлера съм го виждал на голф 4 или 5ца също много красиво стои.Браво на собствениците на тези автомобили мн усилия и любов са вложили страхотни са а и каките не лъжеха 1-та хонда също много ми хареса направо се влюбих пък за 84-та снимка ако са поразровите може да я намерите и в различни ъгли незнам заради колата или нещо др ама ..... искам и аз такъв майстор да ми рови из колата ;) Евала за майсторството и старанието Редактирано 14 Март, 2009 от SH3M37A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове