Jump to content
Dulgia

Какво се случва с Хонда в момента

Recommended Posts

Дам на нещо такова мяза..но като гледам вноса на автомобили от САЩ доста се засили,така че и да не я пуснат за европейския пазар,все някои ще я купи та да се порадваме и ние :o Но нека първо стане реалност..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://news.automedia.bg/read/7025.htmlСтранна работа, не бях чувал за нито един от двата модела. CR-ZX с 2.5 литров двигател? Хонда FF-S2000 (3.5 V6), пряк конкурент на GT-R???Брях...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) хонда явно са решили да копират всички грозни дизайни на BMWна новия акорд единствено задницата ми харесваше, но това дебелашко нещо само ще разревава децата в квартала като го видятна новия акорд предницата е толкова дебелашка, в пъти по-голяма - широка, дълга и най-вече висока :P от стария (толкова агресивен и наточен) акорд

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Хонда са притихнали в очакване на цунами.А то вече заля хамериканците и фалира Крайслери и ГМ...Честито на великите хамерикански коли.Пазара няма да пожали и Хонда, ако не взимат мерки и не намаляват драстично разходите.Затова и се оттеглиха от Ф1.Малко фирми ще са живи след няколко години.Спомнете си агонията на Ровър например.Опел също яко са го закъсали.Фиат и те се перчат, ама до година ги чакаме и тези таралясници да заминат.

Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

xaxaxaxa, до 1-2 години американците ще карат само японски коли :(:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хамерика е ГОлям пазар - повече модели и версии , по-ниски цени, а ние тука - скука :) Знаех си че има някаква причина под капака на новия Акорд да е така празно и четирицилиндровия ДВГ "да му стои като подарен" http://www.drive.ru/other/shortnews/2009/06/08/2530702.html

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://kamuscoop.blogspot.com/2009/06/acura-zdx.html Силно се надявам този автомобил достойно да конкурира съперниците си..а и дано да го видиме в България!Странно защо..но Акура още нямат представителство в страната за разлика от Инфинити и Лексус.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Странно защо..но Акура още нямат представителство в страната за разлика от Инфинити и Лексус.

Колега, ако не беше филма "Бързи и яростни", то и до сега за Хонда и Тойота щеше да се говори като за японските боклуци.Много непросветени имаше в БГ, ама им се отвориха очите.Акура не е чак толкова гъзария та да си я купуват БГ -баровците,опа обърках БГ-крадльовците :) Да ме прощават хората с порядъчен бизнес, това не важи за тях! Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

За съжаление си прав..единствените различни модели които Акура предлага са 2-те(ако не се лъжа) Suv-та,а и вграждат 6-цилиндрови двигатели в Акорд и до там..Лексус и Инфинити опредлено са по-луксозни и се връзват повече на БГ-пейзажа..И да ти кажа мнението относно японските автомобили се е променило само при собствениците на такива,другите хора все още "хейтват" и се присмиват,мислейки си че това са безмислено скъпи за подръжка НЕкомфотни и Недостатъчно гЪзарски коли!С извинение ама..От свинята лебед не става!

Редактирано от Dilqn_Mitev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, не достатъчно луксозни, защото малко от богаташчетата ги знаят да си ги купят. Тая сутрин на светофара до работа завивахме заедно с един МДХ и на живо си изглежда много добре, само винаги предните решетки не са ме кефели, но си е много готино джипчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тва за скъпата поддръжка, че хората си го мислят е 100% вярно. Един приятел има около 4000лв и иска да си копува 96-97 опел астра хечбек 4 врати 1.4 или 1.6 бензин. Викам му: "абе за тея пари хонда сивик (англичанка - нали иска да е с 4врати) около 98г. с фейслифт и с екстри ще намериш, дето хлопела я ги има я не, и ще имаш много по модерна кола от опела". Не, та не. - "оскам немско, да е здраво; за тея пари мога или голф 3 или астра, голф не ща, начи астра; на японските са им много скъпи частите и поддръжката, иначе тая дет ми я хвалиш изглежда добре".А кажете ми какво да го правиш такова? Да си чука главата с хлопела и толкоз. На сила хубост не става.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:punk::) Ми а де!? Споделям на един приятел с Опел доста по-нов от колата ми, че камъче ми удари радиатора, и си капе по малко от някой ламел. Той - "Ако можеш го оправи, че на Хонда сигурно ще е доста по-скъп от моя..." Неговия е 250лв. нов, но го сменя вече два пъти, и не заради външни фактори :lol: Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://fakti.bg/technozone/95261-piinete-si-voda-ot-auspuhaАвстралийското поделение на Honda представи нова марка вода с името H2O. Тя се добива от изпускателния тракт на задвижвания с горивни клетки модел FCX Clarity.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...