Jump to content
aλexandro

Сърбия - България 6:1

Recommended Posts

И каква стана тя? Аз не успях да гледам мача, само мернах за малко 6-тия гол. За него какво да коментирам - пълна трагедия. Гледал съм мачове от "А" окръжна, но такава защита не бях виждал.Хайде да си почешем малко езиците тъкмо да чуя някой коментар за мача, дето се вика, от първа ръка. Втора тема за размисъл: "Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев заяви, че той може да се откаже утре от националния отбор заради коментарите, които настройват общественото мнение срещу него, предаде Gong."WTF?? Това значи ли, че никой няма право да критикува Бербатов?? Следователно той всеки мач играе на ниво по default. Мисля че такъв играч още не се е родил и изказването на Емил Данчев е меко казано арогантноПП: По-ароганто е само това: "Tреньорът е категоричен, че няма да подава оставка. Оценката му бе, че "толкова си можем"."

Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато хора като пламен марков са начело на Националния ни отбор по футбол няма да прокопсаме в нито един по-голям футболен форум:pppВидя се че немогат да го накарат този отбор да заиграе като едно цяло както трябва да бъде!Колкото до исказванео на Данчев вятър и мъгла чудят се как да го спасят М.Бербатов защото не ги обира "отбора" негативите а бербата!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мача беше под всякаква критика тез сичките "звезди" особено манекена Вербатов никога няма да заиграят като един тийм докато им се кланят всички, верно в техните отбори могат да играят добре не осопорвам но за национала са много зле и няма да прокопсаме никъде по света с тоз отбор от манекени, поне това е моето мнение. А относно изказването на г-н Данчев направо незнам какво да кажа то бива наглост бива ама кат неговото ....... гледах мача аз и "неговото" момче освен да си оправя прическата и да подтичкваше по терена друго не видях, може би разтежението което е получил е било на някоя от ръцете с които си оправяше диадемата. Това си е мое мнение всеки може да мисли каквото иска но мача стана NO COMMENT :ppp

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз съм сигурно най- големия оптимист и защитник на "момчетата", ама след снощи.... ;( за колегата дето не е гледал мача. накратко: Г. Петков-беше приличен, даже по -скоро се справи много добре. Двете дузпи за сърбите силно казано, че ги спаси, защото бяха много слаби, но все пак евалата.Извади още 3 гола. Защитата... :ppp тези момчета все едно се виждаха за пръв път. Миланов се появи като че ли само за дузпата, която направи, а Илиев и Тунчев, бяха просто смешни....елементарни ситуации бъркаха критично. Венков- една идея по-добре, но.... полузащитата-трагична, но не колкото и защитата. Благо Георгиев се стара, въпреки че не може. Останалите кръгла нула- Велизар игра 1 път с топката, Стилян-2 пъти, а Янков може би веднъж. Никаква помощ за защитата. Нападението....то при тая основа кво да е. Според мен Бербатов започна добре, в смисъл че в сравнение с останалите мачове търсеше повече топката и играеше по- назад, но след 2-рия гол на Сърбите се скри, а след това се и контузи, Рангелов- мисля че не ппипна топката. За смените не мога много да коментирам, тъй като на средата на второто полувреме просто излезнах.А какво следва от тук нататък...НЕЗНАМ. Ясно е според мен, че проблема не е в П. Марков, но той няма и качествата да го реши. Идва талантливо поколение, моите набори 89 и 88. Дано "футболните" хора се замислят и не изпуснем поне това талантливо поколение, както правим със сегашното.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато хора като пламен марков са начело на Националния ни отбор по футбол няма да прокопсаме в нито един по-голям футболен форум:rolleyes:Видя се че немогат да го накарат този отбор да заиграе като едно цяло както трябва да бъде!Колкото до исказванео на Данчев вятър и мъгла чудят се как да го спасят М.Бербатов защото не ги обира "отбора" негативите а бербата!

Изцяло споделям мнението. Само да добавя че са виновни най-много смотаняците които са начело на българския футбол, които слагат разни кукли на които да могат да дърпат конците (визирам Пламен Марков) и докато е така няма да видим нормален отбор :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вече не ги гледам тия бездарници :rolleyes:

Редактирано от west bam

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се чудете момчета каквато държавата - :rolleyes: такъв и футбола, и всичко :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше голяма излагация за българите .. само вратаря дето ни спаси 2 дуспи тва беше целия мач и няколко не успешни атаки от наша страна

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не гледам Български футбол.Нито първенството,нито "националите".А,то за кво ли да ги гледаш.Жена ми даде най-правилния епитет -"ритнитопковци".

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...страхотен мач направихме просто нямахме шанс когато не върви не върви и това си е.А треньора как може да не каже на Тунчев и останалите защитници,че и на бенефис трябва да се играе футбол а не балет...а когато Б.Георгиев се окаже на добре игралия за България другите около него значи са били аматьори ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно нормален резултат... Някой от вас скоро гледал ли е нашето първенство или поне репортажи? Ние тук не играем никакъв футбол пък очакваме супер много. Верно, боли, но това е реалноста и такава ще бъде не знам докога.Всички скочили на гърба на Бербо да го критикуват, към черешката на тортата, а трябва да се почне от много по-назад.Не от Бербатов, не от националния отбор, не от футболистите в него, не от клубното ни първенство, не от отборите, а много по-назад... още от детските школи и условията и перспективите, които се съзават за младите таланти.Бази нямаме, школи като хората - също. Ние и образование нямаме...Българина като си изяде салатата и изпие ракията пред телевизора с мачлето, боклука не може да си изхвърля разделно, а искате да сме организирани.Имаме по един футболист на световно ниво през 10 години и това е. И Стоичков и Бербатов не са станали големи футболисти у нас, ами благодарение на това, че от млади играят навън.Не знам какво очакват всички.

Редактирано от Pavkata

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се чудете момчета каквато държавата - ;) такъв и футбола, и всичко ;)

... аз само да добавя: какъвта народа, такава и държавата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мача не го гледах ама като гледам резултата ... мале мале. Ама докато дават кинти на някакви пълни леваци и маникенчета, няма да очаквам друго. Футбол гледах до след световното 94-та. Там играчите не играеха колкото да ги дадат по телевизията, а играеха за себе си и за феновете. Няма да забравя Трифон Иванов как излизаше на терена ;)

бръдясъл, кръвясъли очи и ЯКО махмурлук ;) Тези днешните лиглювци не стават за нищо, само не знам как въобще им дават пари ;)

 

а относно "QUOTE(BLEIN MONO @ Nov 20 2008, 03:27 PM) *

Не се чудете момчета каквато държавата - mad.gif такъв и футбола, и всичко sad.gif

 

... аз само да добавя: какъвта народа, такава и държавата." - това че "футболистите" са пълен смях не значи че няма истински спортисти в държавата. Като се замислите сами ще се сетите кой са ...

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гледах го докам 30-40 минута водехме с 1 на 0 и за 2 минути 3 гола ;) след 3тия гол се ядосах и спрях телевизора ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

наще дано да имат КАСКО , щото са ТОТАЛ ЩЕТА ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

реве ми се,махленска история, но сега всички застьпници на Бербата проумяхте ли най- накрая за какво леке става вьпрос, решил си нашия и излиза, ма ти в махалата ли риташ или си бьлгарски национал,пьлен фигурант,апатично и високомерно лайно,поне за мен по добре да си стой в Англия кьдето много скоро ще стане неизменна част от ротационния принцип на ФЬРГЮСЬН, УБЕДЕН СЬМ.Самозабравил се е;)!;)!;)!:Pп.п-ЗА ДА НЯМА.......ЦЕСЕКАР СЬМ,КРАЕН;)!;)!;)!;);)!;)!;)!;)!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

реве ми се,махленска история, но сега всички застьпници на Бербата проумяхте ли най- накрая за какво леке става вьпрос, решил си нашия и излиза, ма ти в махалата ли риташ или си бьлгарски национал,пьлен фигурант,апатично и високомерно лайно,поне за мен по добре да си стой в Англия кьдето много скоро ще стане неизменна част от ротационния принцип на ФЬРГЮСЬН, УБЕДЕН СЬМ.Самозабравил се е;)!;)!;)!;)п.п-ЗА ДА НЯМА.......ЦЕСЕКАР СЬМ,КРАЕН:P;)!;)!;)!;)!;)!;)!;)!

Пич, отдавна у нас никой вече не се дели на ЦСКА и Левски, Отбор Ягодка и Отбор Черешка и т.н. Това, че плюеш по типично български без никаква основа Бербатов и в същото време си изпил 1000 литра бира пред телевизора, викайки за ЦСКА, не означава, че мнението ти не е крайно и е най-малкото конструктивно.Въпреки, че изобщо не е леке или пък надут, то Бербатов има цялото право да бъде, но не се възползва от това. Ами пич, всяка събота 70 000 души го аплодират на крака и не затова, че един от най-богатите клубове в света е преценил, че струва около 30 милиона, а защото статистиката говори сама по себе си.В момента Бербатов дели първото място като голмайстор в турнира на Шампионската лига и първо място при асистентите в Премиършип.Има си Фъргюсън класни резерви, върти си ги. Ние в националния отбор като не може да съберем 11 играча, които да не мислят дали са сложили бензин на Мерцедеса и какво ще пият довечера в Биад по време на игра, така е, ще ревем.Нека ревем, ама де на търсим под вола теле, под Хонда маслени локвички, или да обвиняваме личностите прославящи България безпочвено.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ще го кажа просто!Погледни състава на националите и този на Юнайтед, а после напиши десетте разлики които виждаш в двата състава. Разберете че само Бербатов не стига, а и само него да плюете не става! Аз заставам твърдо за Бербатов, но повтарям че той няма да може да играе сам като за единадестет. Футбола е отборен спорт, няма един виновен - всички са виновни!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаше просто какво да направят срещу надъханите плави......

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз харесвам Бербатов,но тази постъпка не му прави чест,целия отбор е много зле ,но поне си изиграха мача до край без да чупят стойки и чалъми да хврлят капитански ленти и да напсукат когато им е кеф.Според вас, тази звезда ще си позволи ли да направи подобна постъпка в Манчестър ако отбора му не играе дали ще напусне ей така ?Вижда че отбора му губи,вместо да играе да помогне на отбора ,той избира лесното и напуска .Като иска да се пази въобще да не беше влизал.Не казвам че той е виновен за загубата защото не е така,но тази постъпка е достатъчна за мен,ако бях треньор,известно време нямаше да е в национала ,да се научи как да се държи. :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, отдавна у нас никой вече не се дели на ЦСКА и Левски, Отбор Ягодка и Отбор Черешка и т.н. Това, че плюеш по типично български без никаква основа Бербатов и в същото време си изпил 1000 литра бира пред телевизора, викайки за ЦСКА, не означава, че мнението ти не е крайно и е най-малкото конструктивно.Въпреки, че изобщо не е леке или пък надут, то Бербатов има цялото право да бъде, но не се възползва от това. Ами пич, всяка събота 70 000 души го аплодират на крака и не затова, че един от най-богатите клубове в света е преценил, че струва около 30 милиона, а защото статистиката говори сама по себе си.В момента Бербатов дели първото място като голмайстор в турнира на Шампионската лига и първо място при асистентите в Премиършип.Има си Фъргюсън класни резерви, върти си ги. Ние в националния отбор като не може да съберем 11 играча, които да не мислят дали са сложили бензин на Мерцедеса и какво ще пият довечера в Биад по време на игра, така е, ще ревем.Нека ревем, ама де на търсим под вола теле, под Хонда маслени локвички, или да обвиняваме личностите прославящи България безпочвено.[/qТИ ВИДЯ ЛИ ГО КАК НАПУСНА ДЕМОНСТРАТИВНО ,СЯКАШ РИТА НА МАЛКИ ВРАТИЧКИИ СЯКАШ НЕ ГО ГЛЕДА ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ БАРАБАР С ПРЕЗИДЕНТА:lol:!Коментирай това:lol:!:lol::lol:??????????????футболните качества никой не му ги оспорва, но това бе гавра с цяла Бьлгария:lol:!написах че сьм цесекар за да няма после, ама ти си левскар затова плюеш,бьлгарин сьм и затова постьпката му е ,,,,,,,абе нямам думи,аре представи си че това го направи наОлд Трафорд, ......ще изтьрка пейката, никой никога няма да му го прости:lol:!:lol:!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брат и аз аз съм ЦСКА-ар и не затова защитавам Берба. За мача той определено се контузи и затова напусна терена. И честно казано не видях да го е правил демонстративно или нещо подобно.Доказателство за това е, че пропуска мача с Астън Вила този уикенд.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знаеш ли откьде и как се напуска терена при смяна.....??????????????:lol:!:P:lol:!:huh:!! за мен той си е един суетен и мьрзелив егоист........спирам, всеки си има мнение:punk:!:lol:!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от футбол не се интересувам и не ме интересуват въпросните ритнитопковци. Но тук става дума за името на България, защото те носят на фланелките си българското знаме и това никак не е без значение!

Не съм гледал мача. Но заради резила, който предизвикаха заслужават целият национален отбор да бъде сменен! Ако трябва да сформират отбор от 'Б' група. Но да са хора, които се вижда, че с чест защитават националния флаг и дават всичко от себе си!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от футбол не се ...........................................

:punk::lol::lol: Е това е, ама няма как да стане.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...