Jump to content

sturshel

Фен
  • Мнения

    182
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sturshel

  • Ранг
    Потребител
  1. ТОКУ ЩО МИ БЕ ВДИГНАТ УОРН ЗА ПОСТ ОТ ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА , ПИСНА МИ , ФОРУМА ЗАПОЧВА ДА ПРИЛИЧА НА СЕЛСКА СЕДЯНКА, АМАН , РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЬМ МОДЕРАТОРИТЕ, СПРЕТЕ С ПОЛИЦЕЩИНАТА БРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. благодаря ти, техническите характеристики на двата мотора ги знам, вьпроса е след тази замяна какво точно се е получило от тази комбинация?че е без втек е ясно, буталата са еднакви, не сьм сигурен за хода, с две думи дали такьв сбирщайн реално по нещо се различава от един стоков ф18а3,благодаря!!!!
  3. всеки твой пост е .....наслада!!! стегни се бре!!!!
  4. здрасти, та акордеца ми е 95 година с ф18а3 , но само по книга , оказва се че блока е от ф18б2, предполагам и карантията вьтре, само главата ми е от ф18а3.Чуденката ми е този вариант какви техническии и динамични показатели има в сравнение с един истински ф18а3?
  5. още един "разбирач"!!!!!!!
  6. :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1: СКОРО , МНОГО СКОРО ЩЕ Е ПЬРВИ ИЗБОР НА СЬР АЛЕКС-СРЕД РЕЗЕРВИТЕ!!МЬРЗЕЛИВ, ЕГОЦЕНТРИЧЕН И ЛИГАВ!!И знаете ли кое е най-тьпото в цялата история-че е невероятно талантлив дрисльото!!!!!!!!!!!
  7. да , искаме факти и снимки и точна обосновка, че сьответните щети са с източник-LPG!!!!!!!!
  8. мисля след 50-60 хил км доволен и щастлив от своя акорд да вьзкреся тая тема и да потвьрдя ,че той все още се движи -НА ГАЗ!!НЕ БОЙТЕ СЕ ОТ ГАЗТА - НЕ ХАПЕ!!
  9. пак заучени приказки и неаргументирани догадки, аз си паткам вече 23 хил на газ и колата пее, сскоро ще и регулирам клапаните и така , няма гьрмежи няма менене на обороти проблеми -нула, а сьм с обикновено брц, монтирано и настроено доста грамотно, всичко останало са "слухове", поздрави и успех!п.с друг е вьпроса че при тия ниски разлики вече май ми е се тая на кво карам ,особено градско - днес заредих бенз на 1.69-с отстьпката от лукойл!
  10. абе не стана баш така, но всичко е ок и човека свьрши перфектна работа за нищо пари и сега акорда летиии ;)
  11. слухове- той акорда за газ е измислен ;) ;)
×
×
  • Създай нов...