Jump to content

karal fiat

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно karal fiat

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Кмета на които и да е град може да издава някакви заповеди ама той е никои на пътя. Заповедте трябва да е съгласувана и издадена от н-к кат в съответния град и одобрена и побликувана. Няма как като знам закона и го спазвам в твоя град да има друг закон/друга българия/ независимо че ще го обжалвам на първа инстанция там на втора е другаде, а и имам право още на първа да изкам да е другаде което значи само едно замисли се.
  2. Какви сте деца. Спиране от движение е налагане на ПАМ/полицаите нямат тия права/. Как си обжалвал акта и са го пренаписали на общ. ред и под 50лв. нищо не плащаш като съдът определи деиствията на полицаите като нищожни. Ами аз съм от Варна и карам с изтекла книжка от година и чакам да свършат опашките/времето е платено и като ми създават проблеми ще си плащат/ преди месец се върнах от обиколка на европа Талона не съм го виждал от 2005г. и кво ще ми направят. При това положение изкарах лев от куките и пак ще го направя докато не научат закона. Това за различните общини и закони му кажи на оня да си го набии анално и му поискаи закона па после да се жалва.
  3. Какви сте деца. Спиране от движение е налагане на ПАМ/полицаите нямат тия права/. Как си обжалвал акта и са го пренаписали на общ. ред и под 50лв. нищо не плащаш като съдът определи деиствията на полицаите като нищожни. Ами аз съм от Варна и карам с изтекла книжка от година и чакам да свършат опашките/времето е платено и като ми създават проблеми ще си плащат/ преди месец се върнах от обиколка на европа Талона не съм го виждал от 2005г. и кво ще ми направят. При това положение изкарах лев от куките и пак ще го направя докато не научат закона. Това за различните общини и закони му кажи на оня да си го набии анално и му поискаи закона па после да се жалва.
  4. Какви сте деца. Спиране от движение е налагане на ПАМ/полицаите нямат тия права/. Как си обжалвал акта и са го пренаписали на общ. ред и под 50лв. нищо не плащаш като съдът определи деиствията на полицаите като нищожни. Ами аз съм от Варна и карам с изтекла книжка от година и чакам да свършат опашките/времето е платено и като ми създават проблеми ще си плащат/ преди месец се върнах от обиколка на европа Талона не съм го виждал от 2005г. и кво ще ми направят. При това положение изкарах лев от куките и пак ще го направя докато не научат закона. Това за различните общини и закони му кажи на оня да си го набии ан***о и му поискаи закона па после да се жалва.
  5. Не мислиш ли че е малко тъпо да пишеш (точно за два дена щото иначе като мине през съда ще има да плаща )кой ще плаща полицая ли и защо мислиш че не може да го спреЗащото няма право да го спре от движение. Аз лично съм осъдил 6-то РПУ и СДП-КАТ София и го доказах в съд. След това им се наложи да платят добро обещетение, тя даже шефчетета имаха проблем с в. прок. защото ги бях сезирал за злоупотребата на полицаите, а те ги покриваха. Та има там едно май дет се нарича НК или НПК май беше кадето пише за покриването отнасят от 3 до 5г. Това за варна си е вярно. Заминавах зад граница и на момчето му обясних кое и как да направи и точно за два дена като са направили справка си е получил талона. Пак питам знаеш ли как се спира кола от движение и за какво? Ще ти дам един прост пример: Идват куките с паяка някакви общинари да дигат колата на стареца и точно след 5мин си заминаха с празна кола защото нито имат право да пишат акт па камо ли да дигнат колата защото е кражба по време на служба за което просто ще им взема кола-къща в пари.
  6. Спирането от движение е налагане на принудителна админ. мярка, а тя се налага само със заповед на н-к КАТ. Няма как на полицая да има такава подписана от шефа спец. за твой автомобил. Няма какво да си врял не трябва да се чете само от горе. Винаги могат да се заядат но в съдът е истината. Винаги при среща можете да изискате закона за справка и да поискате да се покаже нарушението и наказанието. За всичко описано като случки няма посочено наказание и макс. глобата е 20лв. при положение че докажат на място някаква промяна по колата. Полагането на фолио не е промяна на конструкцията защото сте с оригиналните стъкла. Има един стандарт които казва предно триплекс, странични и задно секурит без значение дали е правено в завода или в моя гараж. В ппздп има на какво трябва да отговаря колата при преглед и това е цялост. За гърнетата как прецениха колко дб. са имаха ли уред за измерване та да пишат нещо? Така че по-добре им го набиите и ако не поумнеят ги съдете. А между другото полицаите от РПУ дали са овластени да пишат октове/като изключим опк към рпу и опп-кат/ ????
  7. е и? пише задни врати/не задно стъкло/. я дай наказанието за предни дето го няма. и влиза един кур185 последващ от 186 което води до извикване на данъчни за неиздаване на касов бон за 20лв. боли ме оная работа за 20лв. като на тях ще им набутат поне 200лв. и по кои закон сметнаха променената конструкция или според преценката на кой как и колко?
  8. Здравейте колеги, изчетох цялата тема и спокойно мога да кажа толкова глупости нема никаде. Спиране от движение-някой знае ли как се спира от движение автомобил? Спрягате закона, ама някой да го е чел? Има и продължение закона като правилник и змвр и ппзмвр. Един колега от варна се изказа много силно, как в кат спирали от движение при тях, ама не е наясно Радев като ме види как се катае и как върна талона на един колега от фиат форума за спряна от движение кола/заради тъмни стъкла/точно за два дена щото иначе като мине през съда ще има да плаща. Та и по въпроса за стъклата. Къде прочетохте нещо за задното стъкло? и къде видяхте наказание за тях/предните/. Вярно, че много куки се правят на важни, ама нека после в съда се чудят какво да правят.Та по темата на колегата никой полицай на пътя няма права да те спре от движение. Било е за мангизи. Относно въпроса за промяна на конструкцията няма такъв закон. Теста в Шумен не доказва нищо и по никакъв начин не помага.
  9. Имам един малко странен въпрос.След закупуване на 6-та ген. четене из форума и отсраняване на някой проблеми по автомобила кому е нужно да пусна 50 спамерски поста за да мога да си купя нещо от разпродажба на автомобил?
×
×
  • Създай нов...