PERFEKTEN_33 5 #1 Публикувано 26 Октомври, 2008 Здравейте пичуи и пички. Търся игричка подобна на NFS, в която да има хонда. Компа ми е с 512RAM и 128МБ видео. Ай да видим кой кво ще да де като идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #2 Отговорено 26 Октомври, 2008 Race Driver - GridGridкомпа ти е слаб за тая и игра но все пак пробваи ако искаш.Играта в яка но е доста трудна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #3 Отговорено 26 Октомври, 2008 Juiced и Juiced 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 26 Октомври, 2008 (Редактирано) Juiced в zamunda.net я има Хондите са следните - СиАрЕкс 2г ; Сивик купе 6г ; Сивик ТайпАр 7-ма ; Интегра / очилатката и последната / ; мисля , че имаше и Акорд ; ЕнЕсХикс и май това , и някоя друга Акура П.П. Колегата ме изпревари Редактирано 26 Октомври, 2008 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #5 Отговорено 26 Октомври, 2008 В NFS Underground има Сивик 6-та купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 27 Октомври, 2008 Toca Race Driver 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #7 Отговорено 27 Октомври, 2008 Колега моето предложение е малко старо, но пък има почти всички хонди 97-01 г , говоря за гран туризмо 2 или 3, за плейстейшън е, но с емулатор за твоя комп ще лети, Успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STD 0 #8 Отговорено 27 Октомври, 2008 Има модове за NFS MostWanted с Акура Интегра и NSX Мога да ви постна скриншоти утре ако се интересувате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #9 Отговорено 27 Октомври, 2008 (Редактирано) Toca Race Driver 3Един вот и от мене. Един от най-добрите симулатори. С NSX-а става супер як дрифт. Редактирано 27 Октомври, 2008 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #10 Отговорено 27 Октомври, 2008 Race07 / GTR Evolution / STCC - The Game Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #11 Отговорено 27 Октомври, 2008 Как точно се исталира Juiced свалих е от замундата но нещо нестава ето и линк --> http://zamunda.net/details.php?id=104018&hit=1ако някой може да помогне да помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #12 Отговорено 28 Октомври, 2008 Аз я инсталирах уж, но май не ми е достатъчно добро PC-то за тази игра иначе трябва да се маунтне с daemon tools Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #13 Отговорено 28 Октомври, 2008 Има модове за NFS MostWanted с Акура Интегра и NSX Мога да ви постна скриншоти утре ако се интересувате да дай скрийншот и ако имаш дай и самите модове..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #14 Отговорено 28 Октомври, 2008 (Редактирано) Аз я инсталирах уж, но май не ми е достатъчно добро PC-то за тази игра иначе трябва да се маунтне с daemon toolsна 1вата част не и трябва големи характеристики но на Juiced 2 вече си иска добра машина освен че трябва да е маунтне с daemon tools , трябва след това да отвориш вече създадения виртоялен диск и да намериш папка "HOODLUM" и да копираш файловите от HOODLUM в папката където сте исталирали играта не е сложно но в замундата пишеше маунтвата , исталирате , краквате и играете (аз се подведах защото неможях да намеря нещо което пише "Crack" и след дълко четене в коментарите се оказа че крака е бил пред мен в играта но.......... ) айде приятна игра Редактирано 28 Октомври, 2008 от X A X O Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
behemoth 0 #15 Отговорено 28 Октомври, 2008 Race07 / GTR Evolution / STCC - The GameОще един глас за GTR, особено ако играеш с волан Един от най-добрите симулатори, ако не и най-добрия, поне аз не се сещам за нищо по-истинско :-)http://www.youtube.com/watch?v=aGhn2vq5uqE...feature=related Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ПЕРФЕКТЕÐ�_29 #16 Отговорено 28 Октомври, 2008 мммммммммммммммммммм малиииииииииии...... вий сичките геймъри бре За 1 ден ме светнахте за 100 игри в които има хонди. Ся почвам да свалям всички игри, ама така и не разбрах коя ще тръгне на мойта баракуда с нейният слаб процесор и нищожен рам, ама.... поне на една да се изкефа де....Благодаря на всички за оказаната помощ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #17 Отговорено 28 Октомври, 2008 Tocca -та трябва да тръгне на по снижени настройки . Мойта щайга е със същите характеристики и върви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #18 Отговорено 5 Декември, 2008 давайте ги тея модове за НФС мост лонтед, стига съм играл с еклипса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STD 0 #19 Отговорено 5 Декември, 2008 (Редактирано) давайте ги тея модове за НФС мост лонтед, стига съм играл с еклипса http://www.nfscars.net/file/view/mostwanted/7981.aspx това е NSX-а .. някой бодикитове не му излизат правилно .. но иначе е много красив още малок от същите и тука http://www.nfsaddons.com/nfsmw/cars/ Редактирано 5 Декември, 2008 от STD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naka 0 #20 Отговорено 5 Декември, 2008 Need For Speed ProStreet2001 Acura Integra Type R2006 Acura RSX1999 Honda Civic CX Hatchback2006 Honda Civic Si Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове