Lubo 0 #1 Публикувано 14 Октомври, 2008 Здравейте,колеги клубът ни се увеличи с още един малък предполагам фен на нашата любима марка ХОНДА... В събота се сдобих със син....и съм на седмото небе от щастие,пожелавам на всеки един от вас който още не е изпитал това чувство да го изпита... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #2 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито!Да ти е жив и здрав и много да те радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #3 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито, колега! Да ти е живо и здраво детенцето! От децата по хубаво нещо няма!Аз си имам две дъщерички, така че чудесно знам какво е чувството. Как се казва наследникът? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #4 Отговорено 14 Октомври, 2008 (Редактирано) Честито колега да е живо и здраво и много да те радва :P Редактирано 14 Октомври, 2008 от Georgiev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #5 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито,колега!Много щастие и радост в семеиството!Нищо друго,дори и нова HONDA,не радва човек толкова колкото раждането на дете!Честито още веднъж,да сте живи и здрави всички в къщи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo 0 #6 Отговорено 14 Октомври, 2008 благодаря за пожеланията,малкия наследник се казва Ангел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igmhonda 0 #7 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честитооо,да ти е живо и здраво и само да Ви радва.Знам какво е с наследник/на 3г е и вика,че тати има Хонда,направо ме разбива от кеф като го каже/ :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #8 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито ! Много да те радва и да е жив и здрав и .. предай на Ангел, че трябва да почерпи ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 14 Октомври, 2008 (Редактирано) Честито, жив и здрав да е. Кога ли ще изтрезнеете? Аз не бих спрял да пия от радост поне една седмица. Редактирано 14 Октомври, 2008 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #10 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито колега, да ти е жив и здрав и само щастие и любов да ти носи!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #11 Отговорено 14 Октомври, 2008 честито тате, да ти носи много радост, а ти не губи време, а започвай следващото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #12 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честита радост, колега, да расте здрав и силен, обграден от обич и грижи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #13 Отговорено 14 Октомври, 2008 честито да е живо и здраво и много да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #14 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честита радост!Желая на малкия Ангел от все сърце много да ви радва,да расте сред изобилие любов и сговор за радост на родителите си!Наближава и именния му ден,абе като гледам вие от софрата няма да ставате,ама лошо няма такива да са поводите само!Чуството ми е до болка познато(приятна болка )...........иииииии вече знам на кой ще дам хондаджийските фланелки Наздраве и леко възтановяване на мама! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #15 Отговорено 14 Октомври, 2008 Това е най-прекрасното нещо което може да се случи на човек през живота.Желая всичко най-хубаво, да е жив и здрав и да ви носи само радости на мама и татко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РВ3661СН 0 #16 Отговорено 14 Октомври, 2008 честито колега да сте живи здрави всички да се радвате заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #17 Отговорено 14 Октомври, 2008 Да жив и здрав малкия хондаджия. Пожелавам само радост да носи на мама и тати.И дай боже първата му думичка да е ОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #18 Отговорено 25 Октомври, 2008 Колега честито,да ти е жив и здрав бебока и цялото семейство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #19 Отговорено 19 Ноември, 2008 Честито, да ти е живо и здраво детенцето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #20 Отговорено 19 Ноември, 2008 Здравейте,колеги клубът ни се увеличи с още един малък предполагам фен на нашата любима марка ХОНДА... В събота се сдобих със син....и съм на седмото небе от щастие,пожелавам на всеки един от вас който още не е изпитал това чувство да го изпита... Честита ти мъжка рожба колега да е жив и здрав мъжагата му пожелавам от все сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #21 Отговорено 19 Ноември, 2008 честито колега, да ти е жив и здрав наследника и само щастие и красиви мигове с него, а докато му дойде време да шофира вероятно хондите ще летят вече !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lalchev 1 #22 Отговорено 19 Ноември, 2008 Честито, колега, хондаджия и него да го правиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniemi 0 #23 Отговорено 19 Ноември, 2008 (Редактирано) :dry: Честито щастие!Голям е кефа,имам ги двама.Да сте живи и здрави вкъщи Редактирано 19 Ноември, 2008 от toniemi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #24 Отговорено 22 Ноември, 2008 по добре късно от колкото никога! аз съм нов член и чак сега видях! искам да ти пожелая да е ЖИВ И ЗДРАВ!малкия АНГЕЛ и да ти донесе само радостни емоции! :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #25 Отговорено 22 Ноември, 2008 честито колега,да сте живи и здрави всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове