Jump to content

lalchev

Фен
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно lalchev

  • Ранг
    Потребител
  1. Грешка! Моля, изтрийте темата.
  2. Колега и аз имам същият проблем като теб. Нека някой от форума да взема проблема при сърце и да каже къде да си го оправим, че като вдигна над 100 км/ч и ми се спукват тъпанчетата от шума!
  3. Къде В СОФИЯ могат да ми монтират задна чистачка за Сивик 5г СЕДАН и ако някой е направил упражнението да каже колко ще ми стъпи всичко.
  4. Ливърпул и Риболов. Ако има фенове на червените - събираме се за почти всеки мач в Арфата (Irish Pub) в София.
  5. lalchev

    Виц на деня

    Идва млада нова учителка по география в клас, а там викове, тропаница, бой... - Здравейте, деца. В отговор: - Изчезвай от тука, мръснице... Учителката отишла при директора... Той я съветва: - С тях трябва по друг начин, отначало трябва да ги удивите и заинтересувате. Ще ви покажа... Отворил вратата с крак: - Здравейте, пичове... - Мараба, директор. - Можете ли да сложите презерватив на глобуса? - А к`во е това глобус? - За това ще ви разкаже новата учителка...
  6. Мъжки персиец, който днес ще бъде постриган до кожа... Утре ще постна снимки да се посмеете.
  7. Честито, колега, хондаджия и него да го правиш!
  8. Искам само да вметна, че най - удачния вариант за обикновената газова уредба е Д15Б2. Това не е само мое мнение. До сега съм питал на няколко места хора които слагат газ на японски автомобили и всички са на едно мнение.
  9. Благодаря, колеги! Търсенето продължава, дано да намеря някъде. И един малко тъп въпрос : ако я карам така още 5-10 дена има ли опасност за двигателя?
  10. Преди няколко дни си смених гарнитурата на капака, т.к. ми се бяха зацапали свещите. Купих нови( 130 лв.) и сега като проверих - пак има масло. Оказа се че гарнитурата която са ми сложили си е за модела ( сивик 1.5 95г 90 коня ) но липсват някакви уплатнения околу свещите. "Майсторите" решили да импровизират и управили проблема със силикон. Да ама Не. ТА сега ми се иска някой да ми помогне, като ми каже от къде да си намеря такава гарнитура защото питах на много места и навсякъде ми предлагат стандартна без кръгчета.
  11. Аз карах един фиат браво. Пълна трагедия. Накрая го продадох на бахти безценицата.
  12. Хонда Сивик 95г/90коня - 180км (на газ)Лада 1200 - 130 км - лудница
  13. lalchev

    Евро 2008

    За Родиноооо Стискам палци за братушките.
  14. lalchev

    Виц на деня

    Мъж рязал дърва с банциг... Разсеял се и си отрязал пръста... Веднага го завил в кърпичка и...газ към хирургията,където попаднал на най-добрия хирург. Когато операцията приключила,човекът попитал:-Докторе,всичко наред ли е,ще мога ли да свиря на пиано?-Да,естествено,всичко съм зашил!-Щото аз преди не можех...
  15. Дайте някоя женска персийка, че моя котарак се е разгонил яко.
×
×
  • Създай нов...