Jorjo 8 #81 Отговорено 10 Септември, 2010 Това да си свободен агент си има плюсовете и минусите.Но както другите казаха вече-ако ти зададе такъв въпрос-ВЪН! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #82 Отговорено 10 Септември, 2010 Колеги, това явно е всеобщо проблем. Констатирано е от производителя и има предупреждения във . Така че девойките, които се хващат с хондаджии-фанатици да си имат едно на ум Тук някой колега предлагаше запознанства, та да споделя и аз моята мъка. Скоро ще ми бъде отнето правото да хондаджийствам за известно време, та спешно си търся приятелка с благ характер, добри шофьорски умения и любов към марката Хонда. Естествено пропускам изискванията за външност и шофьорски умения 'щото то е ясно - лоша хондаджийка няма Колата не е кой знае какво (справка - профила), но пък е в добро състояние Мъжа ептен не бива, ама поне е честен. Хахаха.Така че - помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #83 Отговорено 10 Септември, 2010 Колеги , тактиката е да накараш жената да обича колата Е аз успях Приятелката ми отдавна е влюбена в Хонда и скалата и по подреждане на желаната кола е като на всеки хондаджия , е с моята малко се разминава , ама здраве да е - Сивик 5г / без седан , а на мен ми харесва / , Дел Слоу , с2000 / това няма да откажа / Така че действайте Не обича да й говоря за ремонти , но за тунинг й харесва Не я вълнува какви коне е колата , а я вълнува като се качи дали ще й хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #84 Отговорено 10 Септември, 2010 Аз пък си мисля, че жената не трябва да е фенка на Honda. Защо ли? Ами защото точно така ще се разбере дали хората са 1 за друг...Ако жена ти не ти дава 1-2 пъти в седмицата да отделиш малко време за хобито - я да се видиш с хондаджиите, я да пипнеш нещо по колата, значи просто не се разбирате и не трябва да сте заедно. Всеки трябва да има лично пространство.(не ме нападайте, това е мое мнение) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #85 Отговорено 10 Септември, 2010 Жената преди сичко ..... това е мойто мнение пък и ако жена те пита такъв въпрос просто тогава можеш да се замислиш защото според мен една свястна жена не може да ти зададе толкова тъп въпрос... Абсолютно съгласен съм с колегата, нямам какво да добавя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #86 Отговорено 10 Септември, 2010 По принцип е жената, ама кат си навия нещо, че ще правя по колата, забравям за жената, поне времено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове