70nK@7@ 0 #81 Отговорено 22 Декември, 2009 Аз пък съм се напил....и затова от нямане на какво да правя спамя...добре ,че сме в офф-а! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #82 Отговорено 23 Декември, 2009 (Редактирано) Оххх вчера как се напих още ми е чоглаво на главата пусто усиски след което михам и на водка ми разказаха играта хаха ако има някакви оферти кажате за някой ресторан да пинем по форумски Редактирано 23 Декември, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #83 Отговорено 23 Декември, 2009 От 10 дни съм на антибиотици и направо не ми се говори. Дори една биричка не мога да хакна. Но остана още малко до 25 така после яко напивае. Даже на Бъдни вечер ще съм трезве. Съдба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #84 Отговорено 23 Декември, 2009 Няма страшно колега, тази вечер ще пием и заради теб Предколедно напиване дето се вика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #85 Отговорено 26 Декември, 2009 Аре наздраве колеги , да сте живи и здрави :dry: :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #86 Отговорено 15 Декември, 2010 Пак ми са пие бе! Що ли? А? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #87 Отговорено 15 Декември, 2010 (Редактирано) Фен не се и учудвам аз снощи по комшийски пинахме с двама комшии 3 литра вино и малко водка и здраво мезе и сега ми малко чоглаво ама че се оправим Редактирано 15 Декември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #88 Отговорено 15 Декември, 2010 Пак ми са пие бе! Що ли? А? Бате Емчо моо да е от времето и това ,че из въздуха се носи аромат на пръЖки . Ха наздраве и от мен .С домашна гроздова ,елексирова . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове