Sanchesss 3 #81 Отговорено 9 Септември, 2008 И аз не пуша. Пия много малко, и то само когато има повод. Та, със (на)здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Тодор #82 Отговорено 10 Септември, 2008 Не пуша.Обичам да си пийвам в добра компания.Не прекалявам с пиенето, но пък нося много! Малко чревоугодник си падам, изключително много ценя хубавата храна и много биролюбец!Сами преценете дали съм въздържател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #83 Отговорено 10 Септември, 2008 Аз не пия и не пуша ............. пу да е*а мамаму падна ми фаса в уискито докато пиша в темата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slavkov_1984 #84 Отговорено 12 Септември, 2008 Аз не съм пушил никога,а за пиенето по малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #85 Отговорено 30 Ноември, 2008 аз пък ем пия ем пуша и те така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #86 Отговорено 30 Ноември, 2008 Отказах цигарите преди 2 години .. пушех по 2 кут. на ден . Иначе си църкам бирички като всеки нормален човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #87 Отговорено 30 Ноември, 2008 Не на тютюнопушенето , пийвам си когато мога а с жените кот дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sleeper 29 #88 Отговорено 2 Декември, 2008 още един въздържател в мов лице.... аз си попушвах доста ама сериооозно ме дразнеше чак и мене самия и то от доста време ама нали знаете, че по лесно нещо от това да откажеш цигарите няма - аз самия най- малко 100 пъти съм го правил.... ама спрях вече почти година и така е супер.... който не вярва да пробва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #89 Отговорено 2 Декември, 2008 моя порок е яденето много обичам да си угаждам батко а не съм дебел сигор имам глисти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #90 Отговорено 2 Декември, 2008 моя порок е яденето много обичам да си угаждам батко а не съм дебел сигор имам глисти хаха сигор така ще да е. А иначе у нас жената е въздържател Аз си пия, пуша..... тея три неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #91 Отговорено 2 Декември, 2008 Аз все още не пия... не съм кусвал дори бира вече 4 месеца.... ама ми е добре да ви кажа чесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #92 Отговорено 2 Декември, 2008 Едно време имаше една култова /за времето си/ поредица книги "Галактика". Един непознат нам писател - Шиничи Хоши - бяха издали един негов сборник с научнофантастични разкази - "Съдба". Та в един от разказите, ставаше въпрос за двама съученици. Единия - изключително амбициран да стане астронавт, а другия - колкото да завърши, създал семейство още преди диплома. И какво става - първия тренира усилено, гони цел. Другия си гледа семейството, мечтае и си драска скици на масата след вечеря. Та след няколко години на упорити физ.упражнения и отлични постижения, първия става астронавт от световна класа. А от драсканиците на втория - един звездолет, който може да се пилотира и от дядо на 100г. Та иронията е в следното - докато нашето астронавтче се е блъскало като вол, за да постигне целта си, другия я обесмисля, изобретявайки подобен звездолет, като зачерква дългите години на кански труд на първия. Ами тия въздържатели, дето ще живеят с орлите - абе вие живеете ли бре?!?! Както казват циганите - Братко, душата е една - давай й каквото поиска... Колеги, нали знаете - на който му е писано да се удави - няма да се обеси. Или по идиотски казано - живота е това, което ти се случва, докато правиш планове. По тоя повод - сипвам си третото и си паля шестата цигара....Ма е трудно - в леглото ме чака мома, с 14 години по-млада... Та от какво да се въздържа греховно казвате?!?!?! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #93 Отговорено 2 Декември, 2008 Лелеееее,колега,метна ме обратно в ученическите години с Шиничи Хоши.Седи си на рафта там някъде между около 400 книги с фантастика.Ама си го спомних веднага... .За въздържанието кво да кажа - не пуша,но не защото ще живея по-дълго,просто ме отвращават цигарите.Предпочитам да мирише на изгорял бензин.Пия много рядко(ама се помни.... ...за мацките...ам...таковата...да не мъ чуе жената че изгорех... .Ама както казваше един дядо - на закъсала булка е грехота да се отказва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LiL DoG 11 #94 Отговорено 4 Декември, 2008 Цигари не пуша,защото немога да ги понасям а за пиенето в момента съм на 95H ,други спиртни напитки ми избиват гарнитурата и затова ги избягвам ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #95 Отговорено 4 Декември, 2008 (Редактирано) Понеже във вените ми тече бензин не го смесвам с цигарите, щото ще се подпаля и айдеее... Пък за алкохола- нещо което не ми е вкусно няма смисъл да го пия Редактирано 4 Декември, 2008 от skylinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #96 Отговорено 4 Декември, 2008 (Редактирано) явно преобладават Хондаджии, който предпочитат да си дават парите за бензин, а не за отрови. И аз съм един от тях И както написа един колега преди това " и метал " А относно: "веднъж се живее" - не виждам защо това трябва да означава да пия и пуша (никога не съм пушил). Просто необичам безсмислените работи. А това за мен е крайни безсмислено. Пия много рядко и по малко. Наблягам на хапването п.п. Знаете ли каква е разликата между пушач и НЕпушач ????? отг.: НЕпушача умира по-здрав ! ;) Редактирано 4 Декември, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #97 Отговорено 14 Декември, 2008 Не пуша. Дрога не вземам. И не защото , както каза колегата, който цитира некъв Шиничи Нам кой си, ще живея 100 години. Представи си колега, че на някой хора не ни доставя удоволствие, а не че си умираме да пушим, но искаме да живеем дълго. Остави ни правото на личен избор. А иначе удоволствието да седна в хубав бар на 1 (2 или 3) малко уиски не го заменям с нищо, даже Хондата оставям в гаража за да мога да се насладя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #98 Отговорено 14 Декември, 2008 Това за Шичи Хоши и 100те години беше майтап. Естествено, че уважавам правото на избор!И един виц по този повод! Майка обяснява на сина си за вредата от пушенето. - Който пуши, сине, живее по-малко!А хлапето я пита:- Мамо, дядо пуши, пък е на 72 години?!- Видя ли! Ако не пушеше, да е вече на 90! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #99 Отговорено 22 Декември, 2008 Незнам, ама аз тия 2 месеца почнах да "живея" в един клуб swingin'g hall и всеки път едно и също бири, бири,цигари и накрая след свиренето на групата,мои приятели се мятаме на домашно и миналата седмица до обяд изкарахме,вчера пак така, само че в стара загора и мисля да изкарам така до нова година пак и после почвам пълна Поста - никво пиене, нокво пушене,само ядене, трениране,Свирене на бас китара,ходене на лекции и ако имам късмет след нова година като зема да си изпълнявам всички тия задължения 2 месеца някъде...па да зема и секс да почна да прая, че дотогава май ше стане 3 години без....малее даже и написано звучи трагично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BRAINIAC 1 #100 Отговорено 22 Декември, 2008 Нито пуша нито пия,а вече не ми дават и по жени да хода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #101 Отговорено 23 Декември, 2008 Аз все още не пия... не съм кусвал дори бира вече 4 месеца.... ама ми е добре да ви кажа чесно Ами тогава ела да черпя една минерална вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TSX 0 #102 Отговорено 26 Март, 2009 Пуша, пия само на кръчма по 1-2 ракий! ,но пари за бензин най-много давам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #103 Отговорено 26 Март, 2009 нормално в месеца по два -три пъти,но по-добър алкохол от хубавата кола няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bitex100 1 #104 Отговорено 27 Март, 2009 аз пък не пия алкохол... вода от чешмата може , иначе пуша но мисля да ги отказвам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #105 Отговорено 27 Март, 2009 Не пуша, но като има повод си пийвам доста стабилно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sisenceto 0 #106 Отговорено 27 Март, 2009 мм и аз съм от тея дето нито пушат ,нито пият.. без значение дали съм в компания или не.. не кусвам алкохол... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #107 Отговорено 27 Март, 2009 Аз пия мн рядко в годината 3-4 пати се по малко ама ма фаща ммного 2 малки уискита и сам тасма а за пушенето не пуша нищо и мн мразя някой до мен да пуши мн е гадно поне за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #108 Отговорено 27 Март, 2009 мм и аз съм от тея дето нито пушат ,нито пият.. без значение дали съм в компания или не.. не кусвам алкохол... И аз бях така до едно време, но това беше отдавна.Пийвам само в компания и само марков алкохол. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #109 Отговорено 27 Март, 2009 пуша цигари и маам алкохол, чак пушак се вдига... НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове