Jump to content
Аз-съм споко

Тунинг.бг с/у Хондите

Recommended Posts

Здравейте ...темата може да е малко тъпа ,ноя пускам само по една причина :P !Откакто влизав у въпросния сайт забелязвам ,че се сипят сякви пумии за Хондите кво толкоз сме им направили на тея момчета ,че плуят така ?Според вас що е тъи аджеба? :P Накрая са ядосам и ще има :rolleyes::);) ;) ;) ;) Сори ако съм сгрешил нещо ама ми е много интересно тва нещо ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен завиждат :) на тунинг феста сигорно 1/5 бяха хонди !!!какво говори това ?защо повечето хора тунинговат хонди !!! сигорно щото са лоши коли нали :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деца не им обръщайте внимание :rolleyes: Плюс това тунинг.бг има много потребители и не мисля , че заради 10-20 си заслужава да се вдига патардия !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да са живи и здрави хората ама сега като се замисля всеки се застъпва за неговата кола.Да си тропат колкото искат аз другата година ще им спукам гумите :) (маитап си прая). :rolleyes: Пък те да говорят квото си искат :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега гледай на нещата така - тунинг.бг - не е за определена марка, хранят всички марки, Хонда хранят повече, понеже вървят повече :cool:И тук храним други марки, Опел, Фалве, Форд и т.н нали се сещаш :) В тунинг.бг има адски много потребители, следователно адски много различни мирогледи :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто не си заслужава да се ядосваме все пак колегите от тунинг бг имат право на мнение;) а и аз щях да плюя ако имах БМВ320И 150 кс и някоя малка д 16-ка ми вземе 2 коли на 402 метра;) успехче:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки има правот си да има грешно мнение :) Така че не се коси ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е там има всякакви фанатици на тема опел, голф и т.н. а привържениците на тези марки не обичат хондите незнам защо. Но попиташ ли някой за хонда първата му дума е, че са бегачки говоря за хората които не са сектанти на други марки автомобили :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....аз влизам в тоя Форум и има доста свестни хора с някой от тях сме приятели търсили са ме за мнения за Сивици и на всеки съм помагал даже с един пич се срещахме и го возих да разбере повече за Купетата общо взето има точни момчета а за гонките там няма как да не прехвърчат искри повярвай ми аз с големи приятели яко се дърлим за Опел срещу Хонда :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шот хондите са мноо бързи, а няма една бърза на практика. Голата истина :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.............авторитетно мнение на един от доайените на Тунинг.бг ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Velicko_ko

Какво искаш да кажеш с това ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дай да ги видиме тея теми :);) Те Хондите да оставят на нас ;) ;) и да си карат лагерните колички :> ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в Tuning.bg е пълно и с фенове на Рено, Пежо, Ситроен, Фиат и т.н. Нормално е такава аудитория да отрича Хонда.Иначе форумът не е зле.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F20A4

Абе, метнете си ги н*я тези!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Нека плюят, но не трябва да им падаме на нивото. Това, че караме хонди, не значи, че Хонда е най-добрата кола. Всяка марка си има плюсовете и минусите. Хонда за мен е златната среда, между бързина, мощ, комфорт, сигурност, здравина, цена. Има много по-бързи коли, много по-мощни, много по-комфортни, много по-сигурни, много по-здрави, много по-евтини. Както и обратното. Въпрос на личен избор. Карайте си колите и не им обръщайте внимание на фанатиците. Нито един от нас, независимо, колко голям фен на марката е, не може да отрече че БМВ е БМВ, че MB е MB и че Ауди е Ауди примерно. Доказани марки с годините. А това, че някой отрича Хонда, че е Хонда си е негов проблем.Истинския фен на Хонда е фен на Хонда, но не е противник на другите марки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M.R.Tuning

Защото повечето са Опелджии и нататака просто става ясно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

хонда е марка която от скоро набра популярност, до скоро се мяркаха от дъжд на вятър по улижите ни, да не говорим ако тръгне човек по родните автоборси да си търси Honda, всеки ""лауреат" тръгва да ти разправя как Honda са куци колички с прекомерно скъпи чаркаляци, а всъщност даже не са се качвали в Honda. Хонда си е МОЯТА марка и не бих я замения нито за BMW или Audi и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Хонда си е МОЯТА марка и не бих я замения нито за BMW или Audi и т.н.

:huh: Много добре казано :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оффф , кво пак се впрегнахте в размисли и страсти :huh: темата е изчерпателно безсмислена вече !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво искаш да кажеш с това :P :P :P

Има ли 13секундна хонда у форума? Отговора е не! Тогава къде са толко бързите хонди?Марките дето храните например като например ситорен, фиат, бмв, опел, фолксфаген, ауди и т.н. имат коли в 12-те секунди и доста по-надолу, даже някои от тях и в 10-те. За т'ва ви хранат във форума, шот на практика няма нито една бърза хонда.Като стоковици са много добре балансирани коли, но това там е тунинг форум!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Сливен го мани, там и аз ще дам 14. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми сега къде другаде ще се мерят след като затвориха Божура ?! :P Аз продължавам да се придържам към мнението от предишния си пост ... просто колегите си правят количките за свое собствено удовлетворение или удоволствие му речи ... пък нека си ги хранят в тунинг.бг рацерите.Мисля че преди време в подписа на Greenwater бях чел нещо от рода на ... "Голфовете си лаят ... Хондата си върви ..." Просто не им обръщайте внимание на закачките, всички знаем че има не малко добре направени хонди, но просто хората не обичат да се хвалят ... според мен е лош символ на високо самочувствие ... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BoykoBorisov

Парадоксе,моля да поясниш що да махнем Божура и с лека ръка да отхвърлим доста труд,който е дал резултат.Моля заповядай на 07.09.2008 г. на писта Сливен за 4-ти кръг от НШДР и покажи ти накъде си.Също така искам да те поправя за безмисленото ти изказване,относно това,че в БГ няма бързи Хонди-има и то доста.Това,че не съм виждал Ниагарския водопад или кулата в Пиза,не значи,че не съществуват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

Ша се плюем начи а? :P добрем :P Тогава защо вече почти не се среща нетунингован голф, астра и тнт от тоз тип все?Защото за да замязат на нещо трябва да се наринат пари колкот за още една такава "бегачка" :P:D И защо всички са със чипове, и силови тунинги? Защото явно не са доволни от вървежа им? :P а на Хондата едни джанти и е бомба :P относно силов тунинг на хонда, че и оптичен тунинг - фанатици и хора, които винаги има какво още да желаят ще има навсякъде :) Абе кой каквото иска да си кара, просто сега нямам какво да правя и драсвам тука нещо из форума :):P Това, че имам Хондичка, не си мислете сега, че и аз както тея сулиовци дето само лаят ще започна да пропагандирам, че е дъ бест и тнт ;) Има по-хубави коли, има по-бързи, има по-комфортни... не е НАЙ... Просто понякога се дразня като лаят :P:P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

На Darcosi сивика не даваше ли под 14 на божура?Според мен лично ни хранят толкова там, защото нямаме достатъчно представители в официалните състезания, а постоянно се хвалим, че много вървят хондите.Другата причина е, че този форум е пълен с хлапаци, който са се качили на кола по 150 коня и си мислят че са хванали самолет, а особено като бият някоя 90 коня хонда и почват да плюят. Просто не им обръщам внимание вече. Оставете тунинг.бг и комплексарчетата там!

Редактирано от PoweRG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво значи 13сек. на драг?!?(само тогава една кола,наистина е бърза ли?)Я ми кажете кое е бмв-то ауди-то опела които постига това време и частите под капака са си негови и заводски(като изключиме тези за по 50бона и нагоре)?!?.За такова постижение са нужни както много пари така и време и маисторлък,то няма нищо нейно само една прогнила коруба и двигател с турбота и всевъзможни тунинг чарколяци..Да застават на чертата голи като пушки,както немците,французите или японците са ги създали и да се мерят..тогава може да има истински шампион!Другото за мене си е мерене на възможности,поради простата причина че ако имам 15-20 хиляди евро излишни и аз мога да си закарам колата дали в Япония дали в Щатите и да я върна готова за драг да направи 9 сек,и кво?!?Ще бъде едно купе с хиляди подсилващи мотора и мощноста части които няма да имат общо с Хонда и т.н..!Да си мерят колите така както са създадени,и тогава ще си говориме!Хонда е една прекрасна марка,от която не мисля да се отказвам..поне за бълрарските условия е доста добре,като се има в предвид качеството и здравината на автомобилите им..я питаите опелите по колко пъти правят предница, ситроените и т.н ?!?Не ми пука коя ГСИ-ка ще ме дръпне,и преди съм го казвал аз я бия само с голямото "Х" на бронята.Не съм сектант,но на черното бяло не може да се каже!!!а относно това че колегите от незнам си кои форум хранят Хонда,мога да им кажа че Когато не можеш да стигнеш гроздето и много бързо става кисело и гадно!Нищо лично,това си е мое мнение и аз така мисля!П.С аз също се пускам и искам да си направя колата по-вървежна..но защото това ме радва и ми доставя удоволствие!Никога не съм се подигравал на някои че колата му е по-бавна или нещо от сорта..но е тъпо така да се храниме!Има стотици опели по-бързи от колата ми,мога да им кажа само дорбе свършена работа.а не да почна да им обиждам возилата щото ме били дръпнали...!Поздрави на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно зад отговора на Дилян Митев. Както се казва взе ми думите от устата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен лично ни хранят толкова там, защото нямаме достатъчно представители в официалните състезания, а постоянно се хвалим, че много вървят хондите.Оставете тунинг.бг и комплексарчетата там!

...те тва е най точния пост !!!По едно време се бяха стреснали като се появиха доста Хонди на драга и говориха с респект за шуменската,но реално след като нямаме постижения като техните 1-во или 2-ро място и надигат глави и се бъзикат с нас и то най вече само Опел феновете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не казвате за постиженията на Хонда на писта Дракон в дисциплината италиянско преследване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако става дума за прочутата Корса...еми предлагам да сложиме една К20-ка в Хонда Джас и да почваме и ние :) шегувам се. Шуменската е добра дам спор няма..с риск да се изложа ама да питам.Знам че колите предназначени за драг не е нужно да са годни и за ежедневно шофиране,но тези опели на 1-во и 2-ро място в състояние ли са да бъдат карани по улиците и особено на дълги разстояния?Ако могат значи наистина им правя евалата!Доста ходнди са 15сек и надолу и пичовете си ги карат и си возят хора без проблем..И като гледам така доста колеги от форума са тръгнинали и ще стигнат до тези 1-ви места,но просто им трябват пари и време..за съжеление само с голямо желание и мерак не могат да се купят части!Но им желая късмет и много успехи :D Скоро и нашите момчета ще изригнат с хонделите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ги всякакви хора с различни мнения. Лично аз имам трима фанатици опелджии за приятели, като си купих моята Хонда, и тримата ме тупаха по рамото и се кефиха много, ама не само защото са ми приятели. Возиха се, караха......само хвалби. Даже единия сподели, че е трябвало и той да си вземе такава (англичанка) вместо астра като полицейските. Така че мога да кажа само едно - Хонда РУЛИРА !!! Само субективни хора могат да плюят нещо до което не са се докосвали или са гледали през крив макарон.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво искаш да кажеш с това :D;):D

Има ли 13секундна хонда у форума? Отговора е не! Тогава къде са толко бързите хонди?Марките дето храните например като например ситорен, фиат, бмв, опел, фолксфаген, ауди и т.н. имат коли в 12-те секунди и доста по-надолу, даже някои от тях и в 10-те. За т'ва ви хранат във форума, шот на практика няма нито една бърза хонда.Като стоковици са много добре балансирани коли, но това там е тунинг форум!!!
да, на пистата е така.ама има ли ХОНДА ВЪВ ФОРУМА ДЕТО ДА Е СТОК И ДА ОПЪВА ДО СТО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 13 СЕКУНДИ?НЯМА!!!ходи да видиш в рено пежо Фолксваген и т.н. да видиш дали има.и като говориш за тунинг, ХОДИ НАПРАВИ силов тунинг на хонда и на VW да видиш от финансова гледан точка кво се случва.А относно пистата колега, ние тука във форума повечето сме да си караме колите, да пестим от части, подръжка и разход на гориво..И сме фенове на хондата щото е супер динамичен сток автомобил.не е нужно да и правиш подобрения да я съживяваш.ВСЯКА ЕДНА ХОНДА Е ТАКА.който ме разбра, ма е разбрал, който не не мога да повтарям повече че и аз се обърках ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сори, ама само да добава още нещо дет са сетих.ВЗЕМИ НАЙ-МАЛКИЯ ДВИГАТЕЛ или по-скоро НАЙ-БАВНАТА КОЛА НА ЕДНА МАРКА.ВЗЕМИ И НА ХОНДА НАЙ-БАВНАТА.и да ги сложим на чертата.това ти го пиша че да ме разбереш кво имам предвид.така си направи сравнение с 10тина марки автомобили и ще видиш кво се случва в повечето случаи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен лично ни хранят толкова там, защото нямаме достатъчно представители в официалните състезания, а постоянно се хвалим, че много вървят хондите.Оставете тунинг.бг и комплексарчетата там!

...те тва е най точния пост !!!По едно време се бяха стреснали като се появиха доста Хонди на драга и говориха с респект за шуменската,но реално след като нямаме постижения като техните 1-во или 2-ро място и надигат глави и се бъзикат с нас и то най вече само Опел феновете :)
Как да няма батка, в рали шампионата на Българиа Хондите винаги се представят на ниво, където и да участват. А в пистовия шампионат на българия Цветан Илиев с синия Сивик, където и да участва става първи с неговата хонда, като се има в предвид че я кара от близо 5 години и още върви като пушка. http://http://forum.rally-club.bg/gallery2...g2_itemId=62073http://forum.rally-club.bg/gallery2.php?g2_itemId=54365

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шот хондите са мноо бързи, а няма една бърза на практика. Голата истина ;)

като не ти 'аресват купи си опел ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тц Тц Тц абе какво им се връзвате всеки да си кара каквото си иска, за мен както и за много други марката е ЕДНА, и както казаха доста хора за сток кола си е много добре като съотношение разход гориво и пъргавина аз не се сещам за бмв до 1997 -98 кадето да гори под 12 примерно, но неискам да убидя хората с бмв-та просто всеки по вкуса си. Аз от доста време съм се намърдал в тунинг.бг и съм научил доста неща във всяко стадо си има черни овце, но има и много свестни хора.Кефете се с хондите и оставете хората да си говорят каквото искат. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Пишете си квото искате, но на чертата само се излагате с малки изключения, Факт :) Като са толкова добри що няма една бърза да попитам аз? Отговора го знам ама много ше ми се обидите. :)

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Парадоксе,моля да поясниш що да махнем Божура и с лека ръка да отхвърлим доста труд,който е дал резултат.Моля заповядай на 07.09.2008 г. на писта Сливен за 4-ти кръг от НШДР и покажи ти накъде си.Също така искам да те поправя за безмисленото ти изказване,относно това,че в БГ няма бързи Хонди-има и то доста.Това,че не съм виждал Ниагарския водопад или кулата в Пиза,не значи,че не съществуват.

Kато ти ги показват на картинка не значи че ги и има нали? Тия клишета дето ги пишеш не са интересни. Аз не ти отхвърлям труда бе пич, евала, само че до сега мерилката беше Божурище и на Сливен по-бавните коли (над 14 сек на Божура) даваха по-добри времена. Та в тоя ред на мисли на Божурище ще дадеш време доста над 13.Относно труда, освен да въртиш мотори за к'во друго иде реч? :) Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

немога да я рабера тая пишкомерия хондите са хубави коли почват да върваят след извесни деликатеси на изпускателния колектор наистина и аз несъм видял онда в 13 ки ( моито пунто даваше средни 12 ки ма според мен е гадна кола ) примерно карам бмв и от него съм доволен ..( BMW сектант си падам ) аз лично не бих си купил хонда !! щот толкова съм направил и съм се мъчил по тях и занам кво може и колко върви тази кола след определено вложение Аз съм на мнение че има силни и хубави хонди но не и бързи (като времена то пспеед и тн)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...