Jump to content

honda killer

Фен
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно honda killer

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Сигурно щях да си спестя доста главоболия ако бях започнал по този начин. Така си се запазва уплътнението за входящия въздух в купето и всички нужни малки планки и закрепващи детайли щяха да са си на място. На животното STI-to ще го направим по тоя начин. Друго е да вървиш по отъпкана пътека.Поздрави на всички.
  2. Кои части са скъпи по - точно?Мога да ти дам няколко , които са ми трябвали.Ангренаж 280 лв включва ремък 281 зъба х 30мм + 3 паразитни ролки + 1 обтяжна ролка. Водна помпа 110лв понеже върви с ангренажа я смених и нея. Гарнитури за капаците на клапаните 2бр по 15 лв включват и гарнитури за около свещите. Накрайници по предницата са по около 30-35лв стават същите от 1.6 мотор пробвано е. Всъщност си купих още една импреза за части на цена под 1500 лв. От нея си взех рейка, табло, парно + всички малки неща като планки и т.н. за закрепяне на лявата дирекция. Педали си купих от форестер понеже импрезите атмосферки са със съединител с жило, а на мен ми трябваше хидравличен. Ламарината между пътниците и двигателния отсег е направена симетрична на щампа , но отворите са изрязани съответно за лява и дясна дирекция.Има си място къде точно да дупчиш за волан и за съединител и т.н.Кабелите са най- изнервящото нещо всъщност от цялата работа. Понеже се удължават повечето и навсякъде се запояват и после термосвиваем термошлаух и прочие.Части от STI всъщност няма да ви се налага да търсите по моргите освен ако не ви се скапе нещо по колата и да ви потрябва на по - късен етап.Части за 1.6 и 1.8 и 2.0 мотори има бол.
  3. Ако се захванеш с обръшането на STI ще помагам имаш думата ми.На мен ми отне около 200 часа работа и 3 месеца време понеже ходех и на работа.Не е кой знае какво когато вече си минал по този път.
  4. Трябва да ти дам да пробваш моя на някой паркинг дали ти е удобен може на срещата месечната ако се засечем. 52 коня 4 цилиндъра 400 кубика съвсем спокоен мотор ако се кара до 6000 оборота и почва да става леко нервен след това, но нищо плашещо.
  5. Само това ли са алтернативите за теб? Кросов и Ендуро?Карал ли си и други типове мотори за да видиш дали са ти удобни?И нещо важно да не забравя А категория извади ли си или после ще мислиш за нея?
  6. honda killer

    Ч.Р.Д.

    ЧРД и догодина 200+
  7. Оказва се , че ми е нужно по-голямо турбо затова е на пазара. Луфтове минимални.Цена 200лв. Ето и за кои модели коли става. По оригинален номер излиза за Соренто дизел. http://www.turboost.ru/catalog.php?m=Garrett&fam=GT1752S тел. за връзка 0896404074
  8. Ето го въпросното кръстовище в Люлин 1 близо до Фантастико.Няма знаци на него и определено тези които излизат от основата на буквата Т си завиват без да чакат никой наляво.Аз лично когато съм идвал като по пътя на зеления и съм карал на право и е имало кола която завива или надясно или наляво винаги съм я чакал да премине и след това аз минавам.Със червено е фантастико със синьо е кръстовището.цък 1цък 2
×
×
  • Създай нов...