Jump to content

batemisho

Фен
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно batemisho

  • Ранг
    Civictory
  • Рожден ден 10.04.1985

Profile Information

  • Кара
    Civic 5th gen.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.twitter.com/batemisho
  1. ХвалА на такЪви ентусиасти. Прелюдът е страшен. Да се надяваме, че собствениците ще го водят често по срещите.
  2. Insight е мек хибрид - т.е. електромоторът само подпомага работата на бензиновия и не може 100% да задвижва колата както при пълните хибриди. В това отношение смятам, че Toyota Prius е по-добрият автомобил. Hо истината е в електричките като Nissan Leaf - ще сринат цялата петролна индустрия .
  3. batemisho

    Photos

    Ето така биха могли да изглеждат все повече базови версии.
  4. При хубаво време: пътувания, каране по хубави пътища, почивка сред природата -море/балканПри лошо време: ТВ, забавни клипчета в нета, четене, отскоро и писане на блог (www.3madmonkeys.wordpress.com).
  5. И аз така си имам 2-3 любими местенца, но ако са заети не е драма и си търся друго. Но понеже хондата не я карам през седмицата, а джъткам със служебна, ако реша да я изкарам надвечер, паркирам служебната на нейно място, да си го пазя, иначе като си дойда по нощите трябва баш на улицата да я оставя.Но един път ме изпревариха - един пришълец от друг блок се шмугна точно в промеждутъка когато изкарах хондата и щях да паркирам служебната. Ама се засмях, кво толкова, няма да му нацепя гумите или да му издера боята я. Даже го оставих да си стои там. Той май не разбра каква маневра бях замислил.
  6. Возеха ги в Аccord, FR-V, CR-V и Legend. Но като гледам прекрасните и лъскави съквартирантки, едва ли някоя е оценила това. Тяхната ценностна система е тясно специализирана и ограничена до Мерцедес и БМВ, а по-интелигентните могат да назовт и Ауди, което си е голямо постижение.
  7. Бая Хонди имаше и в Китен, ама с лепенка така и не видях.
  8. в Tuning.bg е пълно и с фенове на Рено, Пежо, Ситроен, Фиат и т.н. Нормално е такава аудитория да отрича Хонда.Иначе форумът не е зле.
  9. Радиопредаване, обажда се слушател в ефир:- Добър ден! Искам да съобщя, че днес намерих в центъра портфейл, притежание на Иван Иванов, с $5000 и две златни кредитни карти в него.- Сигурно искате да ви се обади, за да му ги върнете? - предположил водещият.- Не, искам да го поздравя с някоя тъжна песен.
  10. Цеца Мецата - така наричам ц-петицата - един Ситроен за служебно ползване.Иначе Хондата си е просто Хондата, или Сивика- никакво друго име не отива.
  11. Да кажа все пак - за тия дето са от РВ и ги сполети същото:сервиз за автоаларми и електроника на ул.Гладстон, преди кръстовището с Васил Априлов посока Пещерско шосе. Майсторът се казва Ицо.
  12. Въйййй къде съм спал и къде съм блял че нямам билет....Пак ми се губят моменти. Даже не съм разбрал, че Снап идват в Бг и то в РВ.Ами догодина ако им хареса, пак могат да дойдат и тогава ще ги гледам.
  13. Ето и част от кандидатките за Мис Хонда 2008 - март:
  14. Фаровете ти са малко по-различни, а и задните мигачи са сиви. Това на пръв поглед, може фейслифтът да е обхванал и някои детайли - напр. и отвътре по таблото.
×
×
  • Създай нов...