Jump to content

Zapry

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Zapry

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Floridsdorf
  1. Zapry

    Honda Insigth Hybrid

    Незнам да ли точно тук е мястото, но ми се искаше да чуя мненията ви за този модел.Предварително благодаря!
  2. Колега, имах подобен проблем при д14а3. При мен беше дало на късо, но ми изгаряше бушона след като покарам малко (1 - 2 км). Установи се, че от късото ми е изгоряла някаква плочка на антернатора, която регулитала токовете и когато се вдигнат оборотите падаше бушона. Ако проблема е подобен мога да ти кажа къде го открих.
  3. Колеги, сега съм с въпросното масло, купих го 7-8 евро литъра от Австрия еднолитрови опаковки, за 7 хиляди ми изгоря към 500-600гр, но много тропа сутрин. Преди карах с Кастрол (за 10 хил. от мах. на мин. без доливане) и мисля сега пак на него да се върна.
  4. Колеги, нуждая се от помощ.Преди десетина дни както си карах и изведнъж светна лампата на имото (става въпрос за ej9/японка) и колата изгасна. Първо мислех, че е имото, но се оказа , че си е здраво. Един приятел замери тук-там и каза, че на динамото е изгорял някакъв реле-регулатор, който подавал много силен ток и ми изгаря предпазител 15, а колата работи като на 3 цилиндъра. Смених динамото, сложих нов предпазител и запалих. Всичко беше наред първите 5 мин, но предпазителя пак изгоря (стрелката на километража ми отиде на нула). Спрях смених го, но като запалих изгоря, но този път веднага. Имате ли идея какво може да дава на късо?Незнам дали има нещо общо, но от както изгоря за първи път дясната врата не ми се отключва централно (може да е случайно). Къде мога да намеря схема на ел. инсталацията.
  5. Абе то е комично, но да питам:Развих му болтовете, малко беше клеясало, но го откачих. Опира отгоре в колекторните тръби и не мога да го извадя.
  6. Оказа се, че динамото е дефектирало и при високи обороти подава много силен ток (или нещо такова), изгаря предпазител 15 (към който е имото), светва лампата на имото, колата работи като на 3 цилиндъра, и като я изгасиш - няма палене. Засега е това.Благодаря за помощта и извинявайте, ако съм досаждал!
  7. Колеги, Намерих човек да замери разните там неща. Имото е здраво, но на неговото захранване има още нещо, което укасява, гори предпазителя (15) и от там спира захранването към имото.Всичко това се развива около 5 - 10 мин след запалването.Знае ли някои, какво е вързано към предпазител 15?
  8. Благодаря, колега!Пробвах и с двата ключа. Аз се надявах, че е ключа, но и с двата не става.За съжаление не сам в БГ, а тук (Австрия) незнам къде точно да търся подходящ ключар или друг човек, който да разбира от тези неща.Май ще трябва да се обърна към някои от сервизите на Хонда. (А там тежат яко )Благодаря все пак!P.S. А знаеш ли случайно, ако трябва да се сменя имото, трябва ли да сменям ключове и ключалки или то се програмира някак към ключовете.
  9. Откачих акумулатора, свалих и кората, откачих буксите на имобилайзера - след 40 мин. събрах всичко отново, но Не ще да пали. :lol:
  10. Имах същия проблем, неможех сам да се оправя и ходих при един майстор - та той ги регулира. Зад барабаните се натяга някакво болтче става за 10 минути, само да знаеш какво да правиш.Успех, не е трудно!
  11. Не съм мил двигателя, но валя последните два дни та може да е от влагата. В един немски сайт намерих описание, по което може да се изолира имобилайзера, но е за предишния модел ( 92 - 95 ). А сега незнам дали имобилайзерите на двата модела са еднакви. Пише EG\EJ , но все пак ?!?
  12. Моят проблем е по-различен, ще разкажа накратко, някои ако може да помогне.Имам ej9, днес се качвам тръгвам както обикновено и след 5 мин. (около 3км) лампата на имобилайзера започва да свети, след секунди колата изгасва и до там. След замерване ми казаха, че проблема е в имобилайзера.Въпросът ми е:Какво да правя сега? Може ли да се изолира имобилайзера?Предварително ви благодаря!
  13. смених накладките на задните спирачки /барабанни са спирачките/
  14. Здравейте, смених си задните спирачки на ej9, но ръчната я няма никаква ???Някои може ли да ми каже от къде мога да я регулирам.
  15. По- ясна снимка: Става въпрос за планаката долу вдясно
×
×
  • Създай нов...