Jump to content
Данчо

бай Данчо, пазете се

Recommended Posts

след като вече мина почти месец от последния инцидент с един майстор и се успокоих мисля че е време да ви разкажа какво причиниха на акорда ми.Карам си аз колата и идва време за смяна маслоооо и ангренаж.Сменям аз маслото и ангренажа, но колата се скупява.Връща.м колата при същия майстор да ми зацепи пак ангренажния ремък на белези.Взимам я след ден, ония вика ОПРАВИХ Я.Викам хубаво, качвам се, същата работа.Викам си, тоя видимо е некъдърен и няма да се справи.Отивам при един ''майстор'' в пловдив дето правил само хонди.Отивам аз там, вика:ооооооооо всички хонди са с един зъб напред фабрично.Викам си....тва е тъпо, ама добре, прай квот знаеш(първата ми грешка).Взимам колата, тръгвам за София(тва всичко става в Плд).Тръгвам за София, минах 10-15 километра на автомагистрала тракия и колата почва да надува яко и да загрява, повече от 140 не върви...Връщам колата, обеснението на майстора:предишния майстор, дето си сменял маслото, като не ти е сложил както трябва ангренажа и си спукал гарнитура, аз сега като ти го нагласих на колата и дойде силата и изплякала гарнитурата.Виках, кряках, оставих я.Идвам си в София щот мене работа си ме гони тука.Тоя разглоби колата за 10 дни.Вика купи гарнитура и ми я прати аз дадох главата за шлайф.Купувам и му казвам(ИСКАМ ПРЕДИ ДА Я СЛОЖИШ ДА Я СРАВНИШ СЪС СТАРАТА).Той вика няма проблеми.Слага я, затваря колата.Сипва антифриз и почва да тече(гарнитурата се различавала минимално и не бил забелязал, тя струва 120 лева).Купувам нова пращам я.Става тая гарнитура, затварят колата, НЕ СМЕНЯТ МАСЛОТО.Взимам си колата на края на 3-тата седмица, ТРЪГВАМ ЗА СОФИЯ.Само да поясня че му отбелязах на второто оставяне на колата че искам РЕМЪКА ДА Е НА БЕЛЕЗИ.Взимам си колата, той вика ремъка е на белези, нп.Тръгвам си за София, ПАК НАДУВА, гасне когато намалям скороста(за капак колата е афтомат и още по гадно).Само че тоя път надуваше 1928319823 пъти повече.Викам си така не става де му.... пичката лелина.Звъни на омбре сервиз и по точно на Джони Бой в неделя следобед(съжалявам че го притесних, още веднъж се извинявам).Той ми каза кво данаправя ако искам да стига до София, аз го направих.Едва едва 4 часа стигнах до София с 2398429834 спирания и със скорост 50 км/ч.УСПЯВАМ да стигна до месечната в София, където Джони ме посреща и предлага да оставиме колата в Омбре сервиз 2 понеже е близо(напомням че колата гаснеше и е афтомат).Оставям колата неделя вечер и понеделник право при Джони.Разглабя той: АНГРЕНАЖНИЯ РЕМЪК ПАК ЕДИН ЗЪБ НАПРЕД.ДВАТА БАЛАНСИРАЩИ ВАЛА КАКТО СИ ПОИСКАТ ЗАСТАНАЛИ.продължаваме нататак.Сваля той главата.Гарнитурата на главата(метална)ОМАЗАНА ЦЯЛАТА СЪС СИЛИКОН.Гарнитурата на главата ВЕЧЕ спукана на 293849283432 места(тоя затворил двигателя без въобще да провери, или по скоро на око е гледал.) .Буталата като ги натисенш отгоре ИГРАЯТ РЪЧЕНИЦА.ДВЕ ЧУПЕНИ БУТАЛА И СЕГМЕНТИ ЗА СМЯНА.И сега в крайна сметка хвърлям двигател и слагам нов, защото не си струва.Та така,ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ.Хиляди благодарности на ОМБРЕ И ДЖОНИ за съдействието и бързото и адекватно действие, благодаря Ви.Тоя майстор си ми върна парата, яде боя, ако някой има подобни проблеми, вече съм толкова превъзбуден че отивам и него да магана.Успех на всички и умната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:P съжалявам колега, коя година е твоя акорд? Това си е направо филм на ужасите......и къф е тоа "бай Данчо"???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи му адреса на тоя, като минаваме покрай сервиза да му благодарим и ние от твое име!Имаше една тема за зацепването на ремъка с един зъб напред :P !Мани,колко разбирачи има на тоя свят..............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЗ Я БЯХ ПУСНАЛ ТАЯ ТЕМА след като оставих колата втория път.Майна тва в пловдив е след търговита на брезовско,лподминаваш я и има един угмаджия, преди гумаджията в дясно точно влизаш в един стопански двор там вътре му е гаража.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:P съжалявам колега, коя година е твоя акорд? Това си е направо филм на ужасите......и къф е тоа "бай Данчо"???

а казвам бай данчо, джони ми обесни че това е станало нарицателно за тея майстори дето разваля.Иначе се казва Стоян.(не знам кое от двете ме питаш)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аиде пак с тия гадняри тъпи дет все ни омазват колите. Имал съм доста патения и все със тъпанари дет ми разправят колко тъпи клиенти им идвали и кво им говорили. Един спомен мил за БАШМАИСТОР:мои приател има вана ама каза че я е продал и затова отидох при един дет бил много старателен Утивам и му викам искам да ми исчистиш инжекторите ->ОК утре ела ще е готова.Утивам и ми вика нищо не стана държах ме ги 12 часа аиде даи 20лв. за банята и бегаи да зимаш новиВикам му каде ги чисти->при ЗдравкоЗвънкам му това е моя познат и му викам пред маистора що ме лъже че е продел ваната->???@@@????Вика даи ми го на телефона ->МА...ТИ ДА Е.АВзех си колата и на тръгване му теглих една.Дали като му теглих една ми стана по добре->ДАДали някои ще продължи да ме лъже->СЪС СИГУРНОСТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сори че давам трети отговор ама ми е много нервно и се обърках съвсем.майна акорда е 97 купеч.2.2 иес

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аман от майстори, просто без коментар, куцо и сакато вече се пише майстор и само Хонди прави. Да им изсъхнат ръчичките на такива дано. И вместо да кажат не знам как става на тоя двигател, не съм го правил, не разбирам те давай ще го оправим и после ходи си троши главата с прецакана кола. Как ще е фабрично един зъб напред бе тоя луд ли е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аман от майстори, просто без коментар, куцо и сакато вече се пише майстор и само Хонди прави. Да им изсъхнат ръчичките на такива дано. И вместо да кажат не знам как става на тоя двигател, не съм го правил, не разбирам те давай ще го оправим и после ходи си троши главата с прецакана кола. Как ще е фабрично един зъб напред бе тоя луд ли е ?

видимо е луд...или тъп може би

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо не ми се мисли колеги. Да са ни живи и здрави съфорумниците, че са по големи майстори от половината Бай Данчовци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след прочетеното оставам потресен това ни навежда на мисалта да не се ходи при кварталния маистор , много кофти че толкова време и пари и целия мотор на вятъра... ;()(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два пъти съм ходил на майстор, и двата пъти все проблеми.Първия скъсах стабилизираща щанга. Направиха я, смениха и тампоните, това добре, ама ми изчезнаха половината инструменти от багажника, а бяха невероятно качествен немски комплект.Втория ми протече водната. Смениха я, това добре, ама от двигателя странен шум. Нова била помпата, щяло да се оправи. След няколко дена не издържах и свалих предпазния капак, хванах се за главата. Сменили ми ремъците, които бяха на няма 5 000 километра и сложили по-широки, които се търкат един в друг и вече станали на парцали, на границата на скъсването, а това сервиз при познати, поддържах им софтуера.От тогава майстор не ми е виждал колата, или сам или в гаража на едно приятелче.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От тогава майстор не ми е виждал колата, или сам или в гаража на едно приятелче.

По добре от това няма, но не винаги имам време и не всичко разбирам. Не знам как бих реагирал при толкова горчив опит като на колегата. Сигурен съм че ще ми идва да ги ... тези майстори. Като не разбират да си кажат, какво правят? Не са ли попадали на ненормални клиенти, които биха ги ..., ако нещо им се прецака на колата? Ума ми не го побира. От къде такава смелост?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко колега новият ти мотор идва скоро и пак 6те дава6 газзз :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко колега новият ти мотор идва скоро и пак 6те дава6 газзз :)

i am waitig my friend ;):cool::D;):D;):D :D :D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и сега продължението:вчера ми звъни бай Данчо(аз нали си взех парата от него) и ми обеснява че се сетил що така станало и той не е виновен да сам му бил върнал парите :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

К"во чакаш,ходи му ги върни :D ,баси наглите копелета !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov

К"во чакаш,ходи му ги върни :) ,баси наглите копелета !

да колега, ще отидя, но след като ми стане готова колата, като излезе тотал колко излиза всичко няма да забравя да го посетя да му обесня колко пара ми е излезнал ремонта.повярвай ми...няма да забравя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е,това вече е кошмар!От цялата история ще стане прекрасен сценарий за поредния епизод на "Баш майстора"!Пич,приеми съболезнования за постигналата те беда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

е не! Ако събера информацията от тоя пост, мога да напиша сценарий за добре тиражиран комедиен трилър.Колега, дай парите на мен, аз ще ида да му ги върна бе........... с едни мои познати :rolleyes:Не се коси, случват се такива простотии на много хора. Важното е да сме живи и здрави, да бъдем заедно и ето точно в такива моменти да си помагаме дори само със съвети. Аз лично ти благодаря за тази информация

Редактирано от ПЕРФЕКТЕН_29

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми напиши кой е и каде е да не ревне още някой :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не се лъжете , че в оторизираните сервизи е по-добре :) Според мен всичко е до късмет :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и е така и не е така колега.хубавото в оторизиран сервиз е че като отидеш след като са ти направили проблем с един скандал си решаваш проблем, а при друг баш майстор трябва да го биеш.умната колеги...умната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е за тва си права колата сам да знам че като строша нещо поне аз си го права пък и се уча така. Виждал съм какво ли не един приятел му щракаха каретата отива в сервиза да ги смени сменяват му ги само че той си ги плаща за нови те му слагат старите само че рециклирани примери доста

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov

!!!

е за тва си права колата сам да знам че като строша нещо поне аз си го права пък и се уча така. Виждал съм какво ли не един приятел му щракаха каретата отива в сервиза да ги смени сменяват му ги само че той си ги плаща за нови те му слагат старите само че рециклирани примери доста

Колега, не е това начина да имаш спокойствие. Да правиш и да трошиш е тъпо, поне според мене де, това е и проблема на българина, мисли си че всичко може сам да си прави. Има хора, които са учили, чели и имат много опит, просто трябва да подбираш много внимателно майсторите. Аз вече го направих и нямам намерения да сменя сервиза никога повече. Дори и да сменя града където живея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov

продължение на темата:днес ми звани тоя бай Данчо, бил ми намерил блок от 1 и 8 акорд 96-та и глава от 2-ка акорд пак 96, общо 500 лева.Нямал да ми вземе пари за труд, да съм му бил дал колата той щял да я спастри и нямало съм да мога да я позная...немам думи, ееееееееееииииииииииииииииииии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Wyvern

Ей тоя голям майстор бе че и без пари работи. Тоя блок и тая глава да се са 8 употреба вече или са му останали от предишните хонди дето е ремонтирал. Колега ако бях на твое място и имах един излишен Акорд щях да му го закарам само от любопитство да видя какво ще скалъпи и дали скалъпеното ще тръгне. Много нахален тоя и явно за голям майстор се има

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тоя голям майстор бе че и без пари работи. Тоя блок и тая глава да се са 8 употреба вече или са му останали от предишните хонди дето е ремонтирал. Колега ако бях на твое място и имах един излишен Акорд щях да му го закарам само от любопитство да видя какво ще скалъпи и дали скалъпеното ще тръгне. Много нахален тоя и явно за голям майстор се има

тва за акорда е МНОГО хитро колега, заклевам се...не се бях сещал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ecs

колега кво ти кажим същия проблем го имам и в Б-с само че моя майстор не ми е сложил ... сегментите както трябва гори ми масло.. доста направо ме страх да отворя ... :) пак наливане на пари дадох му списах с нуйните неща и скоро ше влизам пак в бокса ама ше седа с една щанга до него а обърка ше мъ праим главата мека друг начин нема.смених белни лагеври викам му аз даи сменим сегментите ... той не добре са... а на ся маслото го папа кат топал хляб...д...е...м....му :bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov

... и тя отново запали благодарение на профитата в омбре сервиз, тя е истински самолет отново :cool: , остава едно обслужване и вече съвсем ще е наред.хора, пазете се от бай Данчовци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва със самолета имали не6то об6то с мене :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не малък процент от това със самолета е твоя заслуга драги4 :lol: :lol: мерси за което

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги направо нямам думи за многото малумни майстори ,който има и се мислят за голяма работа .Също както едни разбирачи прецакаха на един колега колата и викат аве маниги тия хонди много са умрели .А пича щеше да ми се разреве по тела и като отидох оправихме нещата и им викам :Абе вие п...майни правили листе хонда до сега ? Ми не само голфове .Ами пе.... с пе.... като незнаете питаите бе или несе захващаите после хондите им били криви . ^_^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дали наистина е толкоз сложно да правиш хонда колкото говорят майсторите?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва малко да се чете, а ти майстор да отвори и да прочете как се прави нещо да си виждал?Направо хваща чука и почва ремонта...

Редактирано от DundyTheCroc

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... а ти майстор да отвори и да прочете как се прави нещо да си виждал?Направо хваща чука и почва ремонта...

Виждал съм ... в Омбре сервиза ;)Знаеш ли колко страници за четене има за 4WS системата на Prelude 4-та генерация ?Това да не е голф ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Омбре не говорим изобщо, там книгите може да ги пишат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Омбре не говорим изобщо, там книгите може да ги пишат ;)

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега при мен майсторът на колата ми е като личният ми стоматолог само него слушам и само на него давам да я пипа(наистина е добър и прави всичко като ново в буквалният смисъл)Ако някой има проблем с колата или му е писнало от майстори-шарлатани да ми пише от Варна съм(много моля това да не се възприема като реклама)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

не малък процент от това със самолета е твоя заслуга драги4 :lol: :lol: мерси за което

Не се 4ухме пове4е и не знаех какво се слу4ва.Дано няма6 пове4е подобни проблеми :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...