dida81 0 #1041 Отговорено 9 Януари, 2010 Кви са тия срещи по никое време бе....много съм ви разпуснала нещо Ако намеря как да се довлека ще дойда,ама искам и да ме върнете после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #1042 Отговорено 10 Януари, 2010 Кви са тия срещи по никое време бе....много съм ви разпуснала нещо Ако намеря как да се довлека ще дойда,ама искам и да ме върнете после Така е така е няма мой да ни стяга само айляци сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1043 Отговорено 10 Януари, 2010 Уж имаше много ентусиасти, а пак бяхме 5 човека. Не ви е срам За следващата среща предложението е да е на 31.01 и да е на един паркинг до тенис кортовете останалите да пояснят на кой точно, за да може все пак да разберете. Поздрави на всички и лек ден! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1044 Отговорено 10 Януари, 2010 (Редактирано) много силно присъствие на редовните като цяло ДОСТА СЛАБА СРЕЩА ПРИСЪЩА за град БУРГас..нямам думи Редактирано 10 Януари, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1045 Отговорено 10 Януари, 2010 (Редактирано) Среща за неделя 31.01. 2010 - Паркинг на Хотел "ПАРК" Поне до колкото разбрах сбирки там имат: "FIAT" от 16:00"ALFA" от 16:00"BMW" от 15:00 мдам и опелджиите си правят там срещата..Последно разбрах, че правят на покрива на "МОЛ" , също и на паркинга на "Метро". Допълвайте или поправяйте, и да си изберем един час опс: Може пак в 13:00 Редактирано 10 Януари, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1046 Отговорено 10 Януари, 2010 (Редактирано) в 13 и 30 ми се струва добре или в 14 часа Редактирано 10 Януари, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1047 Отговорено 10 Януари, 2010 Идеята за 14:00 не е лоша. Така или иначе ще сме на 2 крачки от капаните. А след като БМВ-тата идват в 15:00, предполагам, че един час ще е достатъчен да си кажем по едно "здравей" ; да зяпате под капаците на Хондите и евентуално да се съберем повечко хора. Та аз вдигам ръка за 14:00 , ако часът не е "зает" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #1048 Отговорено 11 Януари, 2010 Съжалявам че не успях да доида колеги но неочаквана работа ме застигна.Искъм да попитам понеже съм от Поморие къде е тоя паркинг на хотел "Парк".и 14:00 е добре като цяло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #1049 Отговорено 11 Януари, 2010 Споко, като дойде време ще го намерим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1050 Отговорено 11 Януари, 2010 Още с навлизането в Бургас минавате "колелото" и вече сте на улица "Димитър Димов". Движите само направо. Преминава се един единствен светофар. Малко след това отдясно ще видите бензиностанция "Shell". След още 200-300 метра се намира единствения ЖП прелез (знаете го), но не се преминава през него, а се свива в ляво от островчето! (има знак) Веднага след това вдясно, и след първата сграда която видите пак надясно, (минава се по едни досадни гърбици) и СТЕ на паркинга.... Реално с навлизането в града се правят един ляв, и два десни завоя за да се види паркинга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1051 Отговорено 12 Януари, 2010 (Редактирано) Ето и карта за по лесно. Червената линия е от входа на Бургас от към Поморие. Хората от бургас предполагам няма смисал да им се обяснява, а ако има могат да се ориентират по картата, като пренебрегнат червената линия. П.С. Само да добавя че единственото място от където може да се влезе с коли е именно при ЖП прелеза. Редактирано 12 Януари, 2010 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1052 Отговорено 15 Януари, 2010 аз също съм съгласен за хотел Парка там паркинга то е точно до нас и 14:00 е перфекно следващата среща се очертава на 31.01 :? нали :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfu 3 #1053 Отговорено 16 Януари, 2010 От както съм в Бургас, само веднъж дойдох на среща (тази на 20-ти). Много слабо място ви е това, че се събирате на майната си и се чакате по половин час. A чакенето тогава беше доста кофти преживяване - мене лично така добре ме наваля дъжда, че се прибрах веднага, т.е. аз само си калих тялото, на срещата не присъствах Така както го мислите да се събирате направо "на място" е къде по-удобно - сядате и си лафите, пък кой когато дойде. И в Сливен срещите ги правим така - избрана е 1 бензиностация, която не е в натоварената част на града, има 6-7 маси на закрито и винаги достатъчно от тях са свободни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1054 Отговорено 16 Януари, 2010 Гледам за сега има само положителни отзиви за часа и мястото. Предлагам да го обявим официално: на 31.01.2010 г. от 14:00 ч. на паркинга на хотел "Парк" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G.Popov 2 #1055 Отговорено 16 Януари, 2010 Тоя път ще взема да ви посетя ... тей и тей съм в Бургас вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1056 Отговорено 16 Януари, 2010 Кофтито е че в Бургас такива бензиностанции по към центъра и на ненатоварено място, че и с маси на открито или закрито НЯМА! Единствената за която се сещам е лукоила на трапезица ама там маси никви. ОМВито на колелото на младост/мираж е натоварено и пак е на майната си и не съм сигурен за маси пак. Така че на цурка ми се струва ОК и капана е на хвърлей място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #1057 Отговорено 19 Януари, 2010 Аз се сещам за екото на околовръстния за Меден Рудник.Има си паркинг има и маси (откити и закрити).А и може да се приказва с собсвеника на кафето кадето бяхме ходили (ИнтерАуто ако се сещате)....Само предлагам..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valio.civic 1 #1058 Отговорено 20 Януари, 2010 Привет колеги! От скоро съм притежател на един брой сивик 5 (по точно от седмица и половина ). Ще се радвам да се присъединя към вас, така че броите и мен към присъстващите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1059 Отговорено 27 Януари, 2010 Нали ще сме на линия в неделя ? Все пак го дават да се затопля времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1060 Отговорено 27 Януари, 2010 Ако са разчистили алейките в парка не виждам причина . Поне за мен де, че клиренса ми е малко проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1061 Отговорено 27 Януари, 2010 Аз тоз месец няма да пропусна затъжих се много за вас така че аз съм на линия ако ще и 2м сняг да има купувам си едни рибарски ботуши и идвам :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valio.civic 1 #1062 Отговорено 27 Януари, 2010 Тъкмо си бях помислил, че сте в зимен сън . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1063 Отговорено 27 Януари, 2010 аа не е вярно ние никога не спим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1064 Отговорено 27 Януари, 2010 Как да не спим бе, вечер к'во правиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1065 Отговорено 27 Януари, 2010 (Редактирано) аз никога не спя аз съм сумнамбулче страдам от безсъние и за да не спамя. Нека се похваля вчера(то вече е оня ден като съдя часовника) си пуснах документите и до 10 дена някъде вече ще имам книжка Редактирано 27 Януари, 2010 от Phoenix_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1066 Отговорено 27 Януари, 2010 И кво ше караш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1067 Отговорено 27 Януари, 2010 Еми за съжаление в началото няма да е хонда ама да се надяваме че до няколко месеца ще е хонда вече за сега трябва се задоволя само с един джип Опел Фронтера и от време навреме едно мерцедесче Ц220 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1068 Отговорено 27 Януари, 2010 (Редактирано) Аз само да вметна, че преди малко минах през прелеза - дано се постопи малко снега до неделя, че аз с мойта ниска машинка няма да вирея там ще ви викам да ме вземете от паркинга на стадиона Редактирано 27 Януари, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #1069 Отговорено 28 Януари, 2010 Аз ще пропусна че няма да съм в бургас, накой да не ме нарежда че съм забравил.Духом съм с вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1070 Отговорено 28 Януари, 2010 То ако е толкова много снега май и мен ще ме взимате от паркинга Днес ми ремонтираха гърнето, че много ръмжах и не искам да рискувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valio.civic 1 #1071 Отговорено 29 Януари, 2010 Аз мога да взема един човек (няма повече свободни места ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #1072 Отговорено 30 Януари, 2010 Айде аз утре съм в играта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1073 Отговорено 30 Януари, 2010 Последно в колко и къде , че скоро не съм минавал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1074 Отговорено 30 Януари, 2010 По нагоре сме описали "новото" място, има и приложена карта. Най-общо казано ще сме на паркинга на хотел "Парк"в 14:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1075 Отговорено 30 Януари, 2010 И аз съм във играта ама няма да съм за дълго смисл ще мина само да ви видя за 30 мин и там като отидете на заведение ще заминавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #1076 Отговорено 31 Януари, 2010 Пишете ме и мен .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1077 Отговорено 31 Януари, 2010 Днес ще пропусна! Have fun! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1078 Отговорено 31 Януари, 2010 (Редактирано) Гледам за сега има само положителни отзиви за часа и мястото. Предлагам да го обявим официално: на 31.01.2010 г. от 14:00 ч. на паркинга на хотел "Парк" Слабо присъствие. Пък и днес също толкова официално разбрахме, че 14:00 не е удобен за нас час. Засичаме се все пак със феновете на БМВ, не след дълго приижда и италиянската част Мястото бива, но дайте да мръднем часа надолу - 12:00 примерно??? Предлагайте и вие, но 14:00 твърдо не става... п.п. Знаех си, че ще закъсам Редактирано 31 Януари, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #1079 Отговорено 31 Януари, 2010 (Редактирано) Много слабо представяне Предлагам повече да няма такива ОФИЦИАЛНИ предложения като не се изпълняват П.П. Несериозници такива еле най-вече sanchesss. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ДОЙДОХА И СИ ИЗКАРАХМЕ ЧУДЕСНОСПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА НОВОДОШЛИТЕ, КОИТО НИ УВАЖИХА И ДАНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА НЕ НИ ЗАБРАВЯТ Редактирано 31 Януари, 2010 от daddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1080 Отговорено 1 Февруари, 2010 Ами аз...такова.....бях на село. Правих снежни човеци с братовчедките. Иначе щях да дойда, но се реши в последния момент. п.п. Дидо, ти не дойде предния път, аз бях на линия. п.п. Съгласна съм за 12:00 часа . А кога ще е следвашата среща, на 14.02. ??? Пак ли на този паркинг на хотел Парк ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове