Jump to content

G.Popov

Фен
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно G.Popov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 10.03.1990

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic UK
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Здравейте колеги. Днес качих колата в един сервиз понеже от няколко дни ми мирише на бензин. Оказа се, че 4-те тръбички който са от двигателя до резервоара + 2-те за спирачките са започнали да ръждясват фрапиращо много. Веднъж вече сменях едно парче от което течеше. Казаха ми, че тези медни тръби са доста скъпи и моля някой ако се е сблъсквал с този проблем да ми каже някакъв алтернативен вариант или да помогне с мнение какво да правя. Парите ги нямам определено в момента, а колата ми трябва плътно за цялото лято. След него евентуално мога да я вкарам да ги сменят. Благодаря предварително !
  2. Искам да попитам дали някой знае нещо по въпроса за 2-та свята. Последното което помня беше, че за промяна в талона 2-рият цвят трябва да е поне 30%. Интересувам се понеже моя капак е частично черен(не целия дори) и ми направиха проблем. Естествено полицая който го направи не можа да докаже със закона...явно и той не беше много наясно. Каза ми да се поинтересувам. Та някой може ли да ми копира тази част от закона, понеже не можах да я намеря лично аз. Искам да си го преснимам
  3. Айде другия път ще опитам и аз да дойда... така и така съм все в Бургас вече
  4. Разубедиха ме Няма да го бъде. Мислех схеми да си го прая и сам и чудесии ама благодарение на 1 колега съфорумник се отказах Явно е глупост.
  5. А ако се направи така,че да се контролира от жилото на газта ? колкото повече газ токова по силно да се върти перката... или пак няма да има файда.... извинвам се ако питам глупави въпроси просто ми е интересно
  6. ощо взето никаква файда няма от туй нещо така го разбирам аз добре де и тоя е електронна турбина и при него има ефект явно...
  7. TURBO KIT за всички видове бензинови двигатели това е електрическо турбо, което прави надув до 2-3 PSI тоест увеличава мощността с около 15 - 20% , и работи на 12V. инсталира се елементарно може да се направи с копче ръчно да се натиска както и да се сложи под педала на газта Интересно ми е дали някой от Вас има някаква долълнителна ингормация за това чудо. Изобщо ще върши ли работа наистина както пише. И някой знае ли каде се продават Ето и снимки малко :
  8. Тоя път ще взема да ви посетя ... тей и тей съм в Бургас вече
  9. Благодаря, ако имам още въпроси ще питам. Нека първо взема лупите
  10. Няма да откажа помощ от теб, точно заради това,че си минал по този път. Има неща който ме интересуват понеже не съм от най-вещите по тея неща. Как закрепи лупата за фара? Рефлектора няма ли опасност да се счупи като му сложа болтчета... А ти с какво уплатни фара... аз мислех със силикон...нещо качественно разбира се. Обмислям все още дали да се захващам с лупи или просто да си прасна един ксенон...И още нещо да питам... а angel eyes-a ... мога ли да си направя ринга да ми свети габарит или....Ganchev , колега комплекта е 220лв.
  11. Тази тема я зная. Благодаря се пак,че ми напомни за нея но си мислех че нещата ще станат по-лесно от колкото е показано в темата.
  12. Така.. та въпроса ми е следния харесал съм си еи тея лупи с ксенона и т.н.. за Англичанка 95-та преди феиса.снимка 1снимка 2това е информацията : БИКСЕНОН КОМПЛЕКТ С ЛУПИ ЗА ВГРАЖДАНЕс ANGEL EYES около лупата светещи в бялоH4, 4,3К, 5К, 6К 35WСъдържание: 2 биксенонови крушки,2 бр. лупи, 2 баласта, рингове ANGEL EYES CCFL,светещи в бяло, релета, лепило, щипки,кабели, болтове и инструкции за монтаж.Вградена защита от късо съединение,пренатоварване, прахо и водоустойчив,UV-защита на крушките, намалениелектромагнитни смущения. Харесал съм си ги от сайта на 1 колега... (harpi). Ще се посъветвам и с него , но исках да се консултирам и с Вас,колеги. Та относно въпроса - Ще ми бъде ли мн зор да ги сложа и как точно ще монтирам лупите. Ксенона е ясен. Благодарен съм на всеки който помогне с мнението си .
×
×
  • Създай нов...