Guest Brutalism #201 Отговорено 25 Юли, 2008 (Редактирано) ще бъде публично порицан и отнемане на контролни.Току що ми взеха книжката,ама майната му идвам пак с колата! Редактирано 25 Юли, 2008 от Brutalism Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #202 Отговорено 26 Юли, 2008 добре бе приятелю,как ще ходим сега в ст.загора,може ли да ме светнеш? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #203 Отговорено 26 Юли, 2008 Ухаааа! вече съм в Бургас Утре 19:00 ч. ще се скиваме колеги СТАРТЧЕ................... а ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #204 Отговорено 27 Юли, 2008 EEeeeeeeeeeeeeee сън не спа бре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #205 Отговорено 27 Юли, 2008 СТАРТЧЕ................... а ? Ще имааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #206 Отговорено 27 Юли, 2008 хихихихихихих )))) ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #207 Отговорено 27 Юли, 2008 аз ще пропусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #208 Отговорено 27 Юли, 2008 аз ще пропусна Тц тц тц тц тц Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #209 Отговорено 27 Юли, 2008 (Редактирано) Аз пак съм първа със снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268116 Пак са малко ама от сърце Срещата беше супер! Искам публично да благодаря на Сисето и Станислав, че чакаха с мен на Метро Задължена съм ви ! Редактирано 27 Юли, 2008 от Sanchesss Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #210 Отговорено 28 Юли, 2008 Тцтцтц, всичко хубаво, само дето не можах да се запозная с почти никой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #211 Отговорено 28 Юли, 2008 да, кръчмето беше добре ама трябва да се промени малко сбирката по мое мнение. Може би един пикник целодневен, или някой плаж на скали + скаричка и бира. Че да се видим като хората, а не на групички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #212 Отговорено 28 Юли, 2008 Идеята за пикника ми допада. Даже мнооооого. Хайде да се организираме и да ходим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #213 Отговорено 28 Юли, 2008 Тцтцтц, всичко хубаво, само дето не можах да се запозная с почти никой Браво бе аз никой ли съм ааааааааааааааа?ХихииихиххихиП.С.Ако има пикник да пишете тук еееееееееей,и аз искам да присъствам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #214 Отговорено 28 Юли, 2008 Интересна идея за пикника.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #215 Отговорено 28 Юли, 2008 Дае яка идея за пикника ама само да не го прайте и него последната седмица от месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #216 Отговорено 28 Юли, 2008 само дето толкова хора на пикник е = на групички няма как...... ние бяхме 30-се души ) все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #217 Отговорено 28 Юли, 2008 Обаче странното е, че на всички снимки,където е снимала санчес са излязли добре,обаче има там един мустаг,който само той е замазан все едно нарочно,само да се догатва,че го има.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #218 Отговорено 28 Юли, 2008 ааааааааааа как така ще омащат мустага е ама той защо се цепи от хондите трябваше да спре до нас ! там кадето спря той явно вятъра и атмосферните условия са предразполагали за размазване на снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rogue #219 Отговорено 29 Юли, 2008 ааааааааааа как така ще омащат мустага е ама той защо се цепи от хондите трябваше да спре до нас ! там кадето спря той явно вятъра и атмосферните условия са предразполагали за размазване на снимки мноооого смешно мнооогооо смешно другия път си искам снимките! ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vallski #220 Отговорено 29 Юли, 2008 Искам да помоля колегата от поморие, който каза че разполага с coreldraw файл с логото на фен клуба да го прати, а пък аз ще направя нещо рекламно като подарък за всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #221 Отговорено 29 Юли, 2008 Sorry .cdr файла съм го затрил, имам .jpg ама е много бледо, ако мислиш че може да се направи нещо с него да ти го пратя, или да снимам моя на колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #222 Отговорено 29 Юли, 2008 Аз се включвам малко късно но срещите в бургас стават все по добре и по добре.Идеята да пикник е яка самоче предполагам няма да е кам 7 чеса а преди 7 повечето от нас са на работа и не се знае да ли ще се оцелим.И дано следващия пат да има повече стартове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #223 Отговорено 29 Юли, 2008 за стартове щеше да има още но.... както се видя .... това движение беше ужасно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #224 Отговорено 29 Юли, 2008 Август месец с това движение, кви стартове? Ще ни отнесе някой недоскифф! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #225 Отговорено 29 Юли, 2008 за стартове щеше да има още но.... както се видя .... това движение беше ужасно След кръчмето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #226 Отговорено 30 Юли, 2008 Какво стана с пикника малдежи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #227 Отговорено 31 Юли, 2008 Какво стана с пикника малдежи ? Младежо ти каде се дяна не мой та види човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #228 Отговорено 31 Юли, 2008 Разработва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #229 Отговорено 20 Август, 2008 Ъъъъъъ.....наближава края на месеца Бръм!Хайде бургазлии, стягайте бегачките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #230 Отговорено 20 Август, 2008 Аз ще се постарая да дойда този път! Дано успея с отпуската Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #231 Отговорено 20 Август, 2008 Колега, последната неделя този месец се пада 31.08 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #232 Отговорено 20 Август, 2008 Е значи сме там .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #233 Отговорено 21 Август, 2008 можем да направим един плаж с барбекю след влас има хубави скалички които стават за тази цел.Хем и лятото да изпратим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #234 Отговорено 24 Август, 2008 Колеги очаквайте и една раградска хонда да дойде специално от Германия На 26-ти вечерта палим с жена ми за България, от 30-ти сме в Китен и мислим да уважим месечната среща в Бургас.Ако може някой да ми даде упътвания как да стигна до мястото на срещата и в колко часа започва, ще съм много благодарен. можем да направим един плаж с барбекю след влас има хубави скалички които стават за тази цел.Хем и лятото да изпратим Е за това съм много навит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #235 Отговорено 25 Август, 2008 В 19:00 на паркинга на МЕТРО.А МЕТРО се намира като идваш от посока София, влизаш в Бургас и точно преди първото колело поглеждаш на ляво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #236 Отговорено 26 Август, 2008 Аре Бургас къде сте???Аз съм в Широка лъка,на 4км от пампорово.Тука е скука и времето тече Мега бавно,ама намерих някви компютри,цели 3..и викам да си резервирам една бройка за капани или кото и да е.Ще се върна точно в неделя за мой късмет,ама да не бързам да казвам,че все нещо се прецаква,направо от тука идвам на срещата.Аре отивам на мегданя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #237 Отговорено 28 Август, 2008 Здравейте на всички,но тази месечна няма да мога да присъствам,няма кой да гледа децата.............та ако искате да ви запазя места,напишете се да ви напрая списък и да се обадя за резерве,както прецените.Ще чакам снимки......весело прекарване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #238 Отговорено 28 Август, 2008 жалко за теб, за поморииците традиционното ) ,барзи коли с малко жени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ecs #239 Отговорено 29 Август, 2008 ще поканя един колега от поморие така и така ба4кам там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #240 Отговорено 29 Август, 2008 Еее Дидке, няма пък, ще дойдеш ?! А иначе аз искам едно местенце в кръчмата. Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове