Miroslav.Ivanov 0 #1 Публикувано 14 Април, 2008 Колеги, има ли някъде подлакътници за 6 ген Сивик хечбек и може ли някак да се сложи хубав подлакътник. Не говоря за тия от 20 лева от Auto Mania, а за нещо, което да може да се прикачи само за шофьорската седалка, та да може другата спокойно да се движи. Продават ли се такива и ако да къде? Ако не се продават, има ли някой при когото мога да си поръчам да ми направи. Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #2 Отговорено 14 Април, 2008 във e-bay съм виждала оригинален за 6-та хеч, даже тапицерията му е същата, само че излиза над 200 лв с доставката/за Европа, за Бг конкретно дали ще доставят незнам/ и той си върви заедно с конзолата, т.е. трябва да махнеш старата конзола където е ръчната. Можеш да провериш и в сайта за поръчки който използва форума.Не си заслужава според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EAGLE EYE 0 #3 Отговорено 14 Април, 2008 Ах тези подлакатници! Най си е добре оригиналния, каквото и да сложиш друго няма да е сполучливо!Оригиналните трудно се намират и са много скъпи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 14 Април, 2008 За Английския хе4бег ли? ако да го имам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Angelov 0 #5 Отговорено 15 Април, 2008 Аз имам същото търсене, за англииски сивик, 6-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #6 Отговорено 15 Април, 2008 А някой да е пробвал от английска на японска? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #7 Отговорено 15 Април, 2008 Японски сивик е колата - няма ли да стане от англичанка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #8 Отговорено 15 Април, 2008 няма да стане поразгледаи моята галерия даже и тема имах излиза около 300 лв оригинален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #9 Отговорено 15 Април, 2008 (Редактирано) Този подлакътник е от Мазда МХ-3, пасна идеално на сивика ми със съвсем малки преработки Редактирано 15 Април, 2008 от chopper1969 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #10 Отговорено 28 Юни, 2009 този подлакътник от Мх3ката смисал корекциите които се правят по захжата ли???И има6 ли още снимки да ми пратиш че мн ми допадна идеята емаила ми е ekzotik_22@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #11 Отговорено 28 Юни, 2009 Наложи ми се да поизрежа малко тук-там зада пасне върху старата конзола понеже не съм я махал, поизрязах например отзад за да може да се отваря задният пепелник и да се нивелира хоризонтално новата конзола от маздата, отдолу май изрязах някакви ребра дето ми пречеха, на дъното на джоба под капака пробих 2 дупки за да хвана с витла старата и новата конзола но така че да не пречи на ръчната...повече не беше нужно - стана здраво. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #12 Отговорено 19 Септември, 2011 Току що и аз се сдобих с такъв и след малко отивам да го сложа може и да направя снимки и да кача, ако някой реши да си слага ( Усещам, че подлакътниците от мазда ще се свършат и те ) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #13 Отговорено 19 Септември, 2011 Защо трябва да се преправят и да се търсят от илиенци разни боклуци, като си има заводски такъв и то доста сполучлив. За мен недостатък е, че така е проектиран, че идва доста далеч от волана и скоростния лост и дори за мен, дето съм доста висок и с дълги ръце ми идва далече да си подпра ръката и да държа волана или да сменям скорости. Ето как изглежда и в колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #14 Отговорено 19 Септември, 2011 Защото за Сивик 5 вървят по 80-100 лв, а аз го взех за 30. Другото което е, за 1 час занимавка резултата ме удовлетворява доста. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #15 Отговорено 20 Септември, 2011 Ако някой иска подлакътник за ангийски сивик, тези от Роувър 4** са 100% съвместими. Моя го взех за 50лв. Всичко над тази цена за мен е неоправдано. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #16 Отговорено 20 Септември, 2011 Ами те англичанките са си Роувър 4** с малки промени по ламарините, няма как да не си пасне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #17 Отговорено 20 Септември, 2011 Ако някой иска подлакътник за ангийски сивик, тези от Роувър 4** са 100% съвместими. Моя го взех за 50лв. Всичко над тази цена за мен е неоправдано.А с леко преправяне става и в 5та, аз съм с такъв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #18 Отговорено 20 Септември, 2011 (Редактирано) Напълно съм съгласен с колегата. Всичко над тази цена за мен е неоправдано. Редактирано 20 Септември, 2011 от Вен_РВ1456ВС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #19 Отговорено 20 Септември, 2011 А една снимка на подлакътника от роувър може ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #20 Отговорено 20 Септември, 2011 хаиде де небъдете свидльовци постнете малко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #21 Отговорено 27 Септември, 2011 Какво става със снимките любопитен съм и азМеждудругото бях гледал някакъв пич сложил цялата пластмаса от прелюд 4 май тая около скоростната и ръчната с подлакатник и беше много красиво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #22 Отговорено 27 Септември, 2011 (Редактирано) Ровър 400/45http://www.ebay.co.uk/itm/Rover-45-Centre-Console-Armrest-Leather-/260859430299?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cbc6f059bЕ така изглежда отпредhttp://www.ebay.co.uk/itm/Rover-400-420-97-Console-arm-rest-4-x-window-switches-/380367205283?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item588fa6f3a3 Редактирано 27 Септември, 2011 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Too_SloW 4 #23 Отговорено 27 Септември, 2011 аз съм виждал пригаждане от 5-та ген на 6-та трябва да попитам как точно и ще пиша .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове