tols 2 #1201 Отговорено 25 Септември, 2010 Абе ти все се пробваш Ам... ай да се видим на кафенце де Дали ще има желаещи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1202 Отговорено 25 Септември, 2010 (Редактирано) Цецо желаещи ще има да редовните ако ви е приятно с нас заповядаите адаша зе да санува б16,б18 ки да се гони се иска голям рацер еи, ам нии кат не сме от клуба на 8 генерация да идваме ли Редактирано 25 Септември, 2010 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1203 Отговорено 25 Септември, 2010 (Редактирано) ........ ам нии кат не сме от клуба на 8 генерация да идваме ли Не та знам за кво говориш!?!?!? Аз съм с Дел Сол Редактирано 25 Септември, 2010 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1204 Отговорено 25 Септември, 2010 ........ ам нии кат не сме от клуба на 8 генерация да идваме ли Не та знам за кво говориш!?!?!? Аз съм с Дел Сол що се праиш на скромен нали караш 8 генерация само те базикнах лекинко по триъгълните аспуси да не се разсардиш пак сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1205 Отговорено 25 Септември, 2010 (Редактирано) И аз се базикам бре !!! ай.. утре ще се видим !!! Нека пак да припомним ... Всяка последна неделя на месеца (демек утре) 26.09.10 Лукойл Лясковец в 19:00ч. (май ще трябва да се сменя часа, но това кат се видим) Редактирано 25 Септември, 2010 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1206 Отговорено 25 Септември, 2010 Не бе пртосто вече имам една победа над б16 и не мога да сляза на земята от кеф още, ама май нещо счупих маторя и спря да върви тука от два дена !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boggieman 0 #1207 Отговорено 16 Октомври, 2010 Хайде колеги и аз се сдобих с японец, само че Мазда 323ф Кога ще правите пак сбирка да присъствам и аз ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1208 Отговорено 17 Октомври, 2010 Хайде колеги и аз се сдобих с японец, само че Мазда 323ф Кога ще правите пак сбирка да присъствам и аз ?то си пише последната неделя от месеца от 19 часа на ЛУКОИЛ в Лясковец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1209 Отговорено 17 Октомври, 2010 Хайде колеги и аз се сдобих с японец, само че Мазда 323ф Кога ще правите пак сбирка да присъствам и аз ? Объркал си форума пич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boggieman 0 #1210 Отговорено 17 Октомври, 2010 Хайде колеги и аз се сдобих с японец, само че Мазда 323ф Кога ще правите пак сбирка да присъствам и аз ? Объркал си форума пич Аз не съм се объркал ... ама да обменик данни едно друго те Мазда толкова и правят... само 1 в Габрово има от време на време, а мин седмица бяхме на Селика събор 14 коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1211 Отговорено 19 Октомври, 2010 За мен е малко странно, само заради това че имаш японска кола да ходиш по всякакви срещи, но ти си знаеш. Аз лично нищо не разбирам от мазди, така че няма да мога да съм полезен с информация, ако търсиш такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1212 Отговорено 19 Октомври, 2010 Той не ходи само по японски ходи и по опел, фиат може би и други Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1213 Отговорено 19 Октомври, 2010 (Редактирано) Както казало мечето Ръкспин "Колкото повече толкова повече" Редактирано 19 Октомври, 2010 от airbrush Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1214 Отговорено 19 Октомври, 2010 Както казало мечето Ръкспин "Колкото повече толкова повече"Адаш ти като караш хонда идваш ли на хонда срещите, оставете го момчето кат има мерак да идва може ние да научим нещо от него, адешче ништо лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1215 Отговорено 20 Октомври, 2010 Не може да бъде имало живи в темата бре Другата седмица на 31.10 се надявам да се съберем качествено Поздрави от батко Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1216 Отговорено 21 Октомври, 2010 Дано да съм сглобил болида до тогава.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #1217 Отговорено 21 Октомври, 2010 Дано да съм сглобил болида до тогава....Хаха и аз така доно да съм сглобил до тогава ма не болида а хондата че и прелюда и тои се окоти ще сменям лява полуоск. Абе надявам се поне да успея да сглобя сивика и ще доида, малко ме самнява да ми доидат частите до тогава ама нищо не се знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1218 Отговорено 21 Октомври, 2010 (Редактирано) Е аз към момента съм без двигател.... ....само по кабели.. Редактирано 21 Октомври, 2010 от UglyDucky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1219 Отговорено 21 Октомври, 2010 За кво ти е тоя двигател, само да ти тежи в колата Айде сглабяй я тая кола, че да имам малко конкуренция поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1220 Отговорено 21 Октомври, 2010 Пусни са с Цецо с новата хондела - не ти ли е конкуренция ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1221 Отговорено 21 Октомври, 2010 Той няма да се навие иначе мен не ме бърка Мойта кола вече лека полека си отива, аз и взех здравето, така че трябва да се мисли за нещо друго, ама няма пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1222 Отговорено 22 Октомври, 2010 (Редактирано) ...... Мойта кола вече лека полека си отива....... Абе само майкати засичам с нея на последък... пък не знам Не ме вкарвайте в грях Новият Сивик не е за гонки ейЙййЙйй... тои е за ГазАрлЪк ха ха ха Виж.... Дел Сол-а.... СтАвА... Нека затворим устата на Данчо, че ми писна от него ПуУууу..стоОоООо... Редактирано 22 Октомври, 2010 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1223 Отговорено 22 Октомври, 2010 Ем като тя я кара няма как да не я засичаш Аз на работа ходя с друга кола. Айде идвай се дел сола да ти накъсам гащите :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1224 Отговорено 22 Октомври, 2010 ........Айде идвай се дел сола да ти накъсам гащите... Е вече стана бойя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1225 Отговорено 22 Октомври, 2010 Ухааа супер. Само гледай да не те мина, че много пуша отзад и да не се отровиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vsemkoma 0 #1226 Отговорено 23 Октомври, 2010 Разполагам с телевизор Велико Търново 884, на който му изгоря ТХО-то/те сигурно за това са ми го подарили/ ,обаче кинескопа му е добър. Търсил съм в Централна Северна България но ТХО за такъв телевизор не открих.Днес случайно минах край бившият фирмен сервиз на тв. В.Търново и там ме открехнаха , че тези ТХО-та са Филипсови.Някой може ли да ми помогне ако не с оригинално то поне с номера на аналога му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1227 Отговорено 23 Октомври, 2010 Разполагам с телевизор Велико Търново 884, на който му изгоря ТХО-то/те сигурно за това са ми го подарили/ ,обаче кинескопа му е добър. Търсил съм в Централна Северна България но ТХО за такъв телевизор не открих.Днес случайно минах край бившият фирмен сервиз на тв. В.Търново и там ме открехнаха , че тези ТХО-та са Филипсови.Някой може ли да ми помогне ако не с оригинално то поне с номера на аналога му Господи Чевече това да не ти е битак?!?!?!???!? Като гледам и ти си объркал форума! Луди ли сте бре хора??? Нямам думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1228 Отговорено 28 Октомври, 2010 Тая неделя ще правим ли сбирка. Ако ще правим викам да е по-навреме, че вече минаваме на зимно време И си вземето повечко апарати да снимате как батко ви Цецо пада от семеен автомобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1229 Отговорено 28 Октомври, 2010 ВъХхХххх... Аз съм зает тази неделя ха ха ха Нека минем към зимното време за срещи 14:00ч. неделя 31.10.10 Лукойл с. Лясковец ... Упс! Град беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1230 Отговорено 28 Октомври, 2010 Аз май на срещи няма да идвам вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1231 Отговорено 28 Октомври, 2010 (Редактирано) ЕйЙЙйййййй... Данчо престани Наплаши ОрАтА... да не идват по срещи с този седан пУууУуУУ... Редактирано 28 Октомври, 2010 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1232 Отговорено 28 Октомври, 2010 (Редактирано) Ако го видиш как пуши, наистина ще се уплашиш Редактирано 28 Октомври, 2010 от Most_Wanted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1233 Отговорено 31 Октомври, 2010 ОпаАаАа..! Ша сЪ гледаме ли днес? Както винаги всяка последна неделя на месеца (демен днес) 31.10.10 (неделя) бензиностанция "Лукойл" гр.Лясковец вече в 14:00ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1234 Отговорено 31 Октомври, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1235 Отговорено 31 Октомври, 2010 Добре се получи 12 коли бравусСсССсссс... следващия път 20 да сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1236 Отговорено 31 Октомври, 2010 Браво на вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1237 Отговорено 31 Октомври, 2010 Е как 12 бе. Те после дойдоха още, чак не можахме да се съберем на паркинга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1238 Отговорено 31 Октомври, 2010 ....и аз щях да дойда ама имам проблеми с инсталацията и скоростите на "новия" двигател, ама надявам се да съм готов в края на седмицата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1239 Отговорено 1 Ноември, 2010 (Редактирано) Е как 12 бе. Те после дойдоха още, чак не можахме да се съберем на паркинга Е! Аз си тръгнах бре Данчо от де да знам, че са дошли още Извинявам се, че подведох хората във форума Редактирано 1 Ноември, 2010 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1240 Отговорено 26 Ноември, 2010 Късмет е, че тая неделя ми се пада почивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове