Most_Wanted 180 #1161 Отговорено 6 Юли, 2010 Благодаря на всички, които ме подкрепяха и вярваха, че ще успея въпреки, че бях доста скептично настроен.Благодаря и за хубавите думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko 1.4is 2 #1162 Отговорено 6 Юли, 2010 (Редактирано) Искам да се оплача от вашите хонди Снощи минавахме с приятели през Търново и къде да ядем аиде на пицария. Случайно попадаме на пицария с 3 хонди паркирани отпред (прелюд 5ген, crx 2 ген и сивик 5ген с логото на пицарията ). Започвам аз да обясняжам на приятелчетата за хондите колко са велики и тн. общо взето фенски приказки, като видимо ги отегчавам но не млъквам. Скоро прелюда пали и тръгва. Дотук добре, но скоро след това рекса аха да тръгне и пали от 1231243423 превъртане, почват да ме бъзикат приятелчетата ама айде нормално е и това. След 10 минути и сивика и той трудно запали и си навлякох адските бъзици. Скоро няма да се отърва. Само споделям случката нямам намерение да се заяждам(уточнявам го защото не винаги се изразявам еднозначно). Поздрави на групата от Велико Търново! Пс: пицата много ми хареса Редактирано 6 Юли, 2010 от Nasko 1.4is Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1163 Отговорено 6 Юли, 2010 Тва ше е на Цецо рекса дет мн варти и трудно пали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1164 Отговорено 6 Юли, 2010 Искам да се оплача от вашите хонди Снощи минавахме с приятели през Търново и къде да ядем аиде на пицария. Случайно попадаме на пицария с 3 хонди паркирани отпред (прелюд 5ген, crx 2 ген и сивик 5ген с логото на пицарията ). Започвам аз да обясняжам на приятелчетата за хондите колко са велики и тн. общо взето фенски приказки, като видимо ги отегчавам но не млъквам. Скоро прелюда пали и тръгва. Дотук добре, но скоро след това рекса аха да тръгне и пали от 1231243423 превъртане, почват да ме бъзикат приятелчетата ама айде нормално е и това. След 10 минути и сивика и той трудно запали и си навлякох адските бъзици. Скоро няма да се отърва. Само споделям случката нямам намерение да се заяждам(уточнявам го защото не винаги се изразявам еднозначно). Поздрави на групата от Велико Търново! Пс: пицата много ми хареса Ха ха ха! АмМмм... Рехсчо нещо се ебава и не иска да пали на газ инати се от няколко дена и то с претенции бе не иска само боб апва му се и лещичка от врем на време П.С: Nasko 1.4is Оцелил си най-фенската пицария бе момче за големи фнове на марката правим специялни порачки ама да беше се обадил П.С2: Данчо няма да ти честитя в темата да не я палня с честитки честитих ти по телефона много ша ти стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivohondacivic 0 #1165 Отговорено 22 Юли, 2010 ще има ли нещо тази седмица,както обикноенно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1166 Отговорено 22 Юли, 2010 Би трябвало, последната седмица е, но за съжаление аз няма да съм тук да присъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1167 Отговорено 22 Юли, 2010 Аз ще ходя на рали у Русе п.п. От събота минавам на ГАЗЗЗЗЗЗЗЗ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #1168 Отговорено 22 Юли, 2010 И мен няма да ме има ще съм малко в Несебър така . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1169 Отговорено 25 Юли, 2010 Нещо ще има ли днес ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1170 Отговорено 25 Юли, 2010 Намерих една бяла боя в гаража и черните жанти станаха бели http://mikobe.snimka.bg/tuning/honda-del-sol-tuning.511947За срещата каквото кажете, аз съм си в горна няма да мърдам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1171 Отговорено 25 Юли, 2010 Миташки знаем, че си в Горна въпроса е дали ще си на Лукойл - Лясковец? Аз може да се врътна за едно кафенце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivohondacivic 0 #1172 Отговорено 25 Юли, 2010 И аз мога да намина,дано има повече хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1173 Отговорено 25 Юли, 2010 от колко часа беше?от 7 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1174 Отговорено 25 Юли, 2010 от колко часа беше?от 7 ?да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1175 Отговорено 25 Юли, 2010 Ок там съм,пък дано да има хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1176 Отговорено 25 Юли, 2010 Пак нямаше никой от Търново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #1177 Отговорено 25 Юли, 2010 как беше ? ще има ли снимки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1178 Отговорено 25 Юли, 2010 Ами 4 хонди няма снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1179 Отговорено 26 Юли, 2010 Чесно колеги този път направо забравих ПууУУуУ... един не се сети да ми звъне.... сакън да не се набутате значи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1180 Отговорено 26 Юли, 2010 Чесно колеги този път направо забравих ПууУУуУ... един не се сети да ми звъне.... сакън да не се набутате значи Аиде ЦЕЦО оправдания или рекса не запали,че даи си номера щи званем бре,за неявка ще черпиш по една пица пак ниии си я платим оккккк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1181 Отговорено 26 Юли, 2010 Аз тая пица още я чакам Вчера не можах да дойда, че ходих на рали Русе. Най-важните събитя от там: Хондата на Омбре отпадна; Габровската Хонда на Ара-та и тя отпадна; в Х2 1-ва стана синия сивик 6г; и най-важното Царски пак отпадна - дори познах в коя обикола ще се счупи хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1182 Отговорено 27 Юли, 2010 Рехса го продадох бре за сега съм само с Дел Сола На рехса ще му се радват в Габрово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1183 Отговорено 27 Юли, 2010 Ще му се радват, ако успеят да го запалят хахаха ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1184 Отговорено 27 Юли, 2010 Нищо и няма на колата не говорете така Просто имаше нужда от реголиране на газта и сега си работи перфекно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1185 Отговорено 1 Август, 2010 Днес ще има ли сбирчица на ЛУКОИЛА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1186 Отговорено 13 Август, 2010 Честит рожден ден на Емо. Желая ти много здраве, щастие, късмет, много бъзрзи хонди и за каквото друго се сетиш Приятно изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mupo 16 #1187 Отговорено 14 Август, 2010 Ще има ли група към с.Калояново за Jap Fest? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #1188 Отговорено 25 Август, 2010 Честит рожден ден на Емо. Желая ти много здраве, щастие, късмет, много бъзрзи хонди и за каквото друго се сетиш Приятно изкарване на празника Мерси с 50 дена закъснение ама то наща тема толкова на зад че трябва с търсачката да я вадиш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #1189 Отговорено 25 Август, 2010 А да попитам някои ще ходили на Japan festa тази събота и неделя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #1190 Отговорено 25 Август, 2010 Нещо няма много активност но аз да кажа, който ще ходи в неделя на 29-ти ще се събираме на Практикер в 6:30АМ (по хамерикански ) демек сутринта . Ако някои ще идва да каже че да се знаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1191 Отговорено 25 Август, 2010 Аз имах голямо желание и за Jap Festa и за битката м/у Японскити и Немските каски, но ще съм на море по това време, така че съм пас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1192 Отговорено 27 Август, 2010 Ха кажете кво ще праим таз неделя сбирка ще има ли или всички сте на море, МИТАК ти кво ще кажеш ЦЕЦКО да доиде да почерпи за новия сивик ааааааааааааа да му е ЧЕСТИТ И ДА ГО КАРА СЪС ЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1193 Отговорено 27 Август, 2010 ... и сбирка от 19.00 в неделя ще има ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1194 Отговорено 28 Август, 2010 Аз утре ще намина за по кафе !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1195 Отговорено 28 Август, 2010 ок-USA ,супер и аз така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #1196 Отговорено 30 Август, 2010 ха ха ха.... ами пак бяхме ,този път 4 Хонди ама беше яко.Поздрави на Цеци tols за новата придобивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1197 Отговорено 4 Септември, 2010 (Редактирано) Наш Пешо рожденик днес бре Честит Рожден Ден и от тук.... !!! А...! Дано... някои се сети да ти подари нова Хонда днес Редактирано 4 Септември, 2010 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #1198 Отговорено 24 Септември, 2010 Последната неделя идва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #1199 Отговорено 24 Септември, 2010 и ко да праим там сме редовните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1200 Отговорено 24 Септември, 2010 Баси таз тема съществувала все още - чак не мога да повярвам. Айде наздраве от мен и може да направим среща, че седана напоследък взе да върви много и ако има нещо б16 б18, може да се пробваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове