teror1sta 43 #641 Отговорено 15 Февруари, 2009 (Редактирано) Бива ли така ? Една Габровка Хонда да ви отупа всичките и дори да не я споменете в клиповете .... Разбрах че тези .. какви бяха .... а да DEL SLOOW, са паднали и те :D А уж нашенската не вървяла добре и човека не можел да кара (за нашия делсол става въпрос) Редактирано 15 Февруари, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #642 Отговорено 15 Февруари, 2009 Наистина много вървеше май само аз успях до някаде да се движа с нея ,но на 3-та вече ми дръпваше ,но нашите са стокови да не забравяме . Иначе аз съм доволен много от моята и от себе си за добрите стартове ,чакам с нетърпяние пак да застанем на линията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #643 Отговорено 15 Февруари, 2009 Да не забравяме че неговата е 1.4 И не е CRX Следващия път като идвате насам драснете един ред Че искам да си пробвам парахода с някоя сток кола. А и да си направим весело п.п. Most_Wanted, следващия път ще взема да ти сложа едно нинтендо вместо комп, може и да се отпуши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #644 Отговорено 15 Февруари, 2009 Сега забелязах, че два видео клипа не се отварят за което се извинявам ето го....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #645 Отговорено 15 Февруари, 2009 днес мисля че се получи перфектна срещичка надявам се от тук нататак да ставаме все повече и повече поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Panayotov 0 #646 Отговорено 15 Февруари, 2009 Радвам се, че се запознах с повечето то вас, а също и че видях някои стари муцуни На пистата си бях като SafetyCar ... всмисъл най-отзад та да съм сигурен че всичко е както трябва ... Въпреки това беше хубаво и ще чакам следващата! Дано се съберем дори повече ентусиасти! Поздрави от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #647 Отговорено 15 Февруари, 2009 малко ми е странно...защо се пускате по 4-5 коли едновременно...а пистата на колко километра е от Търново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #648 Отговорено 15 Февруари, 2009 Пистата е широка и го позволява Иначе е на около 40 тина километра от Търново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #649 Отговорено 15 Февруари, 2009 е тя и нашта писта не е тясна но не правим така... и в коя посока са тея 40-тина километра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #650 Отговорено 15 Февруари, 2009 (Редактирано) Пистата е широка и го позволява Иначе е на около 40 тина километра от ТърновоАз най-се радвам, че успях да те бия поне веднъж. Иначе на другите пускания вървях почти наравно с теб. Общо взето на старта беше най-голямата борба, но като цяло мойта Д15-чица се представи много добре. Хубаво е така от време на време да ходим на пистата да поразпуснем малко Редактирано 15 Февруари, 2009 от Most_Wanted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #651 Отговорено 15 Февруари, 2009 Посока Габрово , малко след Дряновския манастир Не знам що ма трябва пак да се пуснем , добре ти върви колата , но аз като цяло никак не съм доволен от тия галоши и от себе си най-вече. Иначе беше забавно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #652 Отговорено 16 Февруари, 2009 Страхотна среща ще сформирали пак,виждам че не сте скучали Прекрасни клипове и снимки галещи окото Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PB8774HH 9 #653 Отговорено 16 Февруари, 2009 каква е колата която бие в 7-мия клип ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #654 Отговорено 16 Февруари, 2009 каква е колата която бие в 7-мия клип ?не е 7-мия а е 3-я клип и първи е червения Дел Сол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #655 Отговорено 16 Февруари, 2009 на края на пистата бия винаги аз така че не спорете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PB8774HH 9 #656 Отговорено 16 Февруари, 2009 интерезува ме колата от 7-мия клип която бие защото не се вижда хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #657 Отговорено 16 Февруари, 2009 (Редактирано) Радвам се ,че се запознах с момчетата от Хонда клуба и се надявам в най скоро време отново да заформим някоя срещичка! Дано до другият път да съм се сдобил с това,което чакам да излезне и ми пратят(1.6 VTI) че иначе тежко му и горко на сивика на жена ми! Поздрави на всички Редактирано 16 Февруари, 2009 от buleka vti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #658 Отговорено 16 Февруари, 2009 -Аз,само не разбрах до къде да давам газ и винаги си оставях повече метри за спиране .Между другото ,ако и на мен ми удряше със 1000 оборота по късно прекъсвача не се знае кой ще е първи .Така и не разбрах със сигурност голфчето колко коня беше ,а много ме човърка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #659 Отговорено 16 Февруари, 2009 Така и не разбрах със сигурност голфчето колко коня беше ,а много ме човърка...Ако не се лъжа голфа трябва да е GTI 150коня. А иначе аз с мойто седанче на няколко пъти, се бях залепил на задния ти калник и живот и здраве да и оправя настройките с един по-хубав старт, ще стане много интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #660 Отговорено 16 Февруари, 2009 и се надявам в най скоро време отново да заформим някоя срещичка! Върти ми се 22.03.09 (неделя) тъкмо за празника на града Така че се гответе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #661 Отговорено 16 Февруари, 2009 Добре ми звучи И ако има пак Междене , мисля тоя път нещата да са маалко по различни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #662 Отговорено 16 Февруари, 2009 (Редактирано) Междене е отворено за сега почти всяка неделя и ние сме там така че на някой ако му се идва Редактирано 16 Февруари, 2009 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #663 Отговорено 16 Февруари, 2009 (Редактирано) Малко новини: Гоуфа 3 GTI е 100% 150 коня . Ламера се е хвалил че е наказвал ХОНДИ Това го знам от братчеда, който е на 100% агент Следващия път ще го карам да слага 200 лв и да наказва 1.4 :) После да се почерпим за недово здраве :) Редактирано 16 Февруари, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PB8774HH 9 #664 Отговорено 17 Февруари, 2009 Може да го пробваме тоя голф с товаhttp://img397.imageshack.us/my.php?image=img8482du2.jpghttp://img397.imageshack.us/my.php?image=img8480ep4.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #665 Отговорено 17 Февруари, 2009 Аз мисля ,че не трябва да стигаме да крайности-най голям срам ще е да се накаже с 1.4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #666 Отговорено 17 Февруари, 2009 (Редактирано) Абе имаме си сивик 160 кончета хеч в Търново ....... голям зор му е да идва по срещи нещо преди си идваше, но на последък го няма нещо и телефона не си дига Николчо... за теб става въпорс Редактирано 17 Февруари, 2009 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #667 Отговорено 17 Февруари, 2009 Аз ей сега, ще отида да му счупя прозорците, таман си е спрял пред блока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #668 Отговорено 20 Февруари, 2009 Какво ще кажете за времето навън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #669 Отговорено 20 Февруари, 2009 Времето е екстра само да можех да изкарам някоя от Хондавелките, ама не мога Голям сняг бре Коремчетата опират и няма мърдане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #670 Отговорено 20 Февруари, 2009 Аха смееш ми се ти, че карам седан и бил пенсионерски, ама колата си я изкарах и нямам никви грижи, пък ти с твойте ниските си стой у вас и се наслаждавай на снега през прозореца мухахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #671 Отговорено 20 Февруари, 2009 малко зор ми беше и на няколко пъти вадих лопатата но успях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #672 Отговорено 20 Февруари, 2009 Хаха Митко ай ся няколко рачака Аз моята няма да я намеря и няма и да се опитвам да я вадя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepi 1 #673 Отговорено 20 Февруари, 2009 В Дряново има един метър сняк ако искарам Прелюда ще стриже под снега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #674 Отговорено 20 Февруари, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #675 Отговорено 20 Февруари, 2009 Мале, много сняг. Утре ще, Ви пусна една инициатива. Дано срещна съмишленици, че голяма мизерия е настанала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #676 Отговорено 20 Февруари, 2009 Ми пусни я от сега, че да можем до утре да обмислим преложението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #677 Отговорено 21 Февруари, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #678 Отговорено 21 Февруари, 2009 Така, така..... питате ли ме, какво чистене падна днес без кръс,ръце и крака останах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #679 Отговорено 21 Февруари, 2009 Кво се плашите от малко сняг. Иначе пътя сутринта беше мн гаден. Където на места се е стопил снега, се бяха образували много гадни дупки и все едно карах през някой поляна, даже там нямаше да друса толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lari I 0 #680 Отговорено 22 Февруари, 2009 Мале, много сняг. Утре ще, Ви пусна една инициатива. Дано срещна съмишленици, че голяма мизерия е настанала.Матьо,да не става дума за taste it?http://www.honda.bg/index.php?option=com_c...ed1fa565f3f1912 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове