Most_Wanted 180 #1 Публикувано 6 Април, 2008 Тоя път времето не беше с нас, но важното е че все пак успяхме да се съберем. Следващия път дано повече хора се отзоват на поканата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #2 Отговорено 6 Април, 2008 Няма смисъл да се отварят нови и нови теми. Дайте за Търново да е една, и да е старата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #3 Отговорено 6 Април, 2008 Здравейте колеги,здрасти браточка Като за начало добре се справяте Вапрвки гадното и дъждовно време Избрали сте добро място за срещи Съжелявам,че нямах вазможност да доида следващтя пат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #4 Отговорено 6 Април, 2008 Няма смисъл да се отварят нови и нови теми. Дайте за Търново да е една, и да е старата.Здравей и на теб пич На срещтата всички решихме да отворим нова тема със тези заглавия и за напред всичко което става във В.Търново да се пише тук,а старата я забравяме понеже заглавието е неподходящо От тук на татък това е нащта тема и няма повече да се пуска нова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #5 Отговорено 6 Април, 2008 Айде хора. Аз отлитам за Свищов. Ще се видим в неделя. Дано има повече желаещи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dundeeee 0 #6 Отговорено 6 Април, 2008 Здравейте, Следващата среща е идеалка . Ще гледам и аз да съм там вече Сега ще разгледам снимките от днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PeXa 0 #7 Отговорено 6 Април, 2008 здравеите,съжалявам че не можах да доида на срещата ама си бях в Бургас за уикенда.надявам се сте си изкарали яко Колкото до това с флаерите,аз също съм зает по цял ден,даже по едно кафе с толс не мога да изпия в ласкала,но не ми е пречило да сложа флаер като видя хонда някаде спряна.Много се радвам че колегата започна тази инициятива, и вместо 4 хонди както преди,сега можем да сме повече.Матео надявам се колата ти да е готова за следващата среща и да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #8 Отговорено 6 Април, 2008 Здравей Пешо Топна ли дупето в морето Добре си ни дошъл Тази неделя да си на линия,4е идвам в Горна и......... Момчета направил съм нови флаери,както се разбрахме ето как изглеждат....................... Така смятам,че по добре би се ориентирал някои нов в сайта Който иска флаери нека се обърне към мен на лична Нека не превръщаме форума в чат Благодаря на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #9 Отговорено 6 Април, 2008 Благодариа на Matheo ,че забеляза грешката вав флаера ...... нови - ноиви прятели! В бързината не сам обърнал внимание,че съм сложил "И" по погрешка Флаерите които съм направил,грешката е поправена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iasho #10 Отговорено 6 Април, 2008 преди година и повече неможехме да се съберем повече от 4 човека на среща.И сега какво излезе , че Русенската група е виновна така ли , ако не бяхме дошли за празника и да направим шоуто пред "Ласкала" , tols , daddy и други все още нямаше да знаят за фен клуба Радвам се че се организирате така добре и не забравяйте за националната на Узана 6-8. 06.2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #11 Отговорено 6 Април, 2008 преди година и повече неможехме да се съберем повече от 4 човека на среща.И сега какво излезе , че Русенската група е виновна така ли , ако не бяхме дошли за празника и да направим шоуто пред "Ласкала" , tols , daddy и други все още нямаше да знаят за фен клуба Радвам се че се организирате така добре и не забравяйте за националната на Узана 6-8. 06.2008Май, така излиза горе-долу Та, то тогава вие бяхте мнозинство пп: Цецо, кво си се закъхарил, че Сол-а реве, не реве, вади си много добър звук, не е силен, не бучи, а един такъв остър, много кефи даже Да не съм чул, че ще си слагаш катализатора обратно Ама, че припушва, верно е, като я напомпа днес на Лук Ойл-а, на високите обороти излизат сини облачета, по тоя въпрос трябва да поработиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #12 Отговорено 7 Април, 2008 iasho е прав за това,че ако не бяха Русенската група,едва ли сега щях да съм във фотума п.п: колеги от Русе имаме да ви връщаме жест и очакваите в скоро време и ние да ви гостуваме qearborn относно това,че моето бебе Хонда пушч работя по въпроса а за бръмченето,радвам се,че ти харесва не ме питаи мен кво ми е бръмчи ми главата,а като махна кабриото..... познаи рраамммм........аммм...амммм....! ха ха ха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesko-coupe 0 #13 Отговорено 7 Април, 2008 здравеите,съжалявам че не можах да доида на срещата ама валеше и си помислин че ниама никои да додер поне винаги ставаше така като организирахме гонки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #14 Отговорено 8 Април, 2008 здравеите,съжалявам че не можах да доида на срещата ама валеше и си помислин че ниама никои да додер поне винаги ставаше така като организирахме гонки Там бяхме, само на Междене не сме ходили, полафихме, пихме кафенце и айде... Тази неделя, да дойдеш, тоест всички да дойдат 12:00 на Лукойл-а до ДАП-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #15 Отговорено 8 Април, 2008 здравеите,съжалявам че не можах да доида на срещата ама валеше и си помислин че ниама никои да додер поне винаги ставаше така като организирахме гонки Не се цупи колега за друг път да знаеш,че дори и да е лошо времето сме на уговореното място или преди да тръгнеш за среща,влизаш във форума да се информираш дали е отложена п.п: В неделя да си на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #16 Отговорено 9 Април, 2008 как сте момчета?тази неделя очаквам наплива да е голям п.п: брато искам нова лепенка,че моита се прецака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #17 Отговорено 9 Април, 2008 (Редактирано) тази неделя очаквам наплива да е голям А дано, че аз ще гледам да се откача от работа, поне за по кафе на Лук Ойл и да се запознаем, с тези с които не се познаваме Редактирано 9 Април, 2008 от gearborn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Tols_ 0 #18 Отговорено 9 Април, 2008 Хей здравейте и аз ще съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mass.invite 0 #19 Отговорено 9 Април, 2008 така зна4е ве4е думата ФЛАЕР като я 4уя и ме връ6та назад в времето демек толкова много ми се видяха 30 флаера цхе не мойе да буде >не съм свикнал на кирилицааааа<=грешкииихора мисля 4е този път схте сме не много ама поне доста пове4е хора от по-рано и нали знаете ЛУЙОИЛ на пишмана абе до телферите 12:00пп. Цецо скоро и аз мойе да доида да пиина едно кафе у ЛаСкалла хора хаиде 4ао аз заминавам на хоузе в НЕГРО музик плеис ЦЯЛА нощ хаиде буууе3е3е3е3е3е3еззЗзЗз... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #20 Отговорено 9 Април, 2008 така зна4е ве4е думата ФЛАЕР като я 4уя и ме връ6та назад в времето демек толкова много ми се видяха 30 флаера цхе не мойе да буде >не съм свикнал на кирилицааааа хора хаиде 4ао аз заминавам на хоузе в НЕГРО музик плеис ЦЯЛА нощ хаиде буууе3е3е3е3е3е3еззЗзЗз...Aбе, Стефчо, защо не се научиш да пишеш на БГ 30 флаера ти се видеха много, а? Искаше 100 lИ стига с това Негро, знаем, че шефката ше ни от секс Имаме си друг клуб с наш представител - "Деколте" Мале мноо съм пиян - едва виждам клавиятурата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mass.invite #21 Отговорено 10 Април, 2008 ааа Лиубо не така тоВа не ми хареса...казвам ти 4е наистина ми се увидяха 30наистна изпеках се като...та както и да е заслужавам 1 БРАВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #22 Отговорено 10 Април, 2008 (Редактирано) така зна4е ве4е думата ФЛАЕР като я 4уя и ме връ6та назад в времето демек толкова много ми се видяха 30 флаера цхе не мойе да буде >не съм свикнал на кирилицааааа хора хаиде 4ао аз заминавам на хоузе в НЕГРО музик плеис ЦЯЛА нощ хаиде буууе3е3е3е3е3е3еззЗзЗз...Aбе, Стефчо, защо не се научиш да пишеш на БГ 30 флаера ти се видеха много, а? Искаше 100 lИ стига с това Негро, знаем, че шефката ше ни от секс Имаме си друг клуб с наш представител - "Деколте" Мале мноо съм пиян - едва виждам клавиятурата Пиян значи! я кажи на хората що си пиян? Ако Skype ти не лъже днес си имаме РОЖДЕНИK���� Я си пизнаи без бой Редактирано 10 Април, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #23 Отговорено 10 Април, 2008 Алкохолици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #24 Отговорено 10 Април, 2008 Не лъже скайп-а, вярно е, ама сутринта имах много лоша изненада и не ми се говори. А сигурно ще пропусна и срещата в неделя или поне няма да съм с моята кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #25 Отговорено 10 Април, 2008 А честит рожден ден тогава Жив и здрав и още дълги години Хондичката да продължава да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #26 Отговорено 10 Април, 2008 ааа Лиубо не така тоВа не ми хареса...казвам ти 4е наистина ми се увидяха 30наистна изпеках се като...та както и да е заслужавам 1 БРАВО Браво на Стефчо Момчето много помогна да се разхварлят флаерите в града Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #27 Отговорено 11 Април, 2008 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #28 Отговорено 11 Април, 2008 (Редактирано) Насам народеееееее....... днеска има,утре няма.......... !!! Ето,че батко ви Цецо си държи на думата Както обещах лепенките на Хонда-фен клуб са готови Който дойде в неделя на срещата може да си вземе Ето как изглеждат............ Искам да кажа,че дори и да е дъждовно срещата си остава неделя 13.04.08 Лукойл 12:00ч. Редактирано 11 Април, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #29 Отговорено 11 Април, 2008 Браво. Най-накрая да се намери един сериозен човек. Радвам се, че има организация и дано хората оценят това и се съберем повечко !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Tols_ 0 #30 Отговорено 11 Април, 2008 Искам такава лепенка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #31 Отговорено 11 Април, 2008 Даи бате и на Габровци че ние няамаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #32 Отговорено 11 Април, 2008 Даи бате и на Габровци че ние няамаме Нямате никви грижи Неделя Междене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #33 Отговорено 11 Април, 2008 Нямате никви грижи Неделя Междене Не знам дали знаете но пътя през Донино е затворен,минава се под моста и може би не може да стигнете до отбивката за Междене.Трябва да влезете чак в Габрово и оттам вече към Междене .Ако има друг път ще е хубаво някой от габровците да каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #34 Отговорено 11 Април, 2008 Аз по предната неделя минах през Дряново и некво село със "С" пътя си беше ехстра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mass.invite 0 #35 Отговорено 11 Април, 2008 здравеите,съжалявам че не можах да доида на срещата ама валеше и си помислин че ниама никои да додер поне винаги ставаше така като организирахме гонки Не се цупи колега за друг път да знаеш,че дори и да е лошо времето сме на уговореното място или преди да тръгнеш за среща,влизаш във форума да се информираш дали е отложена п.п: В неделя да си на линия което не мойе да бьде това отлагане не не не немога да си го представя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mass.invite #36 Отговорено 11 Април, 2008 ooooooooooo spi mi seeee... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #37 Отговорено 11 Април, 2008 Ооо Любчо, ти изтрезня ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #38 Отговорено 12 Април, 2008 Ооо Любчо, ти изтрезня ли? Да съм трезвен, се случва толкова често, колкото ти да си измиеш колата Е значи не се случва :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #39 Отговорено 12 Април, 2008 Остава още малко до срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #40 Отговорено 12 Април, 2008 ooooooooooo spi mi seeee...Малък Стефчо пиши глупости,но ще му простим Днес циял ден пича кисни на светофара за София и раздава флаери на минаващтите Хонди Браво Сефчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове