Еди Ведър 135 #281 Отговорено 16 Май, 2009 mcros...колега да си минавал в четвъртък покрай хижа Приста един такъв като твоя избръмча с доста силен звук и бързо покрай мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcros 1 #282 Отговорено 4 Юни, 2009 mcros...колега да си минавал в четвъртък покрай хижа Приста един такъв като твоя избръмча с доста силен звук и бързо покрай мене Колега често минавам оттам и е много възможно пак и друг такъв Прелюд тук няма до колкото аз знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #283 Отговорено 5 Юни, 2009 ...мислех да те понастъпя и да те догоня ама майка ми беше в колата и нямаше да го понесе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #284 Отговорено 9 Юли, 2009 Айде да вдигнем малко темата по навреме, че да няма после: ама аз забравих кой ден сме и т.н.За всички желаещи - часа и мястото на срещата са известни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pickpocket 1 #285 Отговорено 11 Юли, 2009 Пичове само да попитам че съм нов къде, кой де и от колко часа се провеждат срещите.Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #286 Отговорено 11 Юли, 2009 Всеки четвъртък от 19и30 на метан станцията на олимпа(Мгаз) и всяка последна неделя от месеца имаме месечна среща на ТВ кула от 12и30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pickpocket 1 #287 Отговорено 12 Юли, 2009 мерси колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RAMBO 0 #288 Отговорено 21 Юли, 2009 Отново има промяна на деня на седмичните срещи, но това е с цел да извлечем максимална полза от тях. Предложението, да се премести в четвъртак е за да можем след срещата да се преместим на нощните гонки на полигона. Мястото си остава метан станцията Мгас на бул. Липник. Това е засегасори за въпроса, но съм новобранец - разрешават ли да се паркира в метан станцията или да си търсим място покрай блоковете? За мен не е проблем, но има един идиот от блок РОДОПИ с червен пасат, който постоянно ме затваря като му спра на мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #289 Отговорено 21 Юли, 2009 Колега до сега никой нищо не е казвал за паркирането, а и те си имат малък паркинг на метанстанцията, който не е достатъчен в някой случай. Може да спираш вътре където намериш само да не пречиш на работния процес на момчетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RAMBO 0 #290 Отговорено 21 Юли, 2009 Колега до сега никой нищо не е казвал за паркирането, а и те си имат малък паркинг на метанстанцията, който не е достатъчен в някой случай. Може да спираш вътре където намериш само да не пречиш на работния процес на момчетата благодаря. На следващата сбирка може да дойда, макар че HONDA-та ми не е много за пред хора в момента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #291 Отговорено 21 Юли, 2009 Дам....така както се развиват нещата може и ние да наминем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #292 Отговорено 30 Юли, 2009 опа ще се сабирамели днеска или срещата е вече от 20.00 часа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #293 Отговорено 6 Август, 2009 Гледам има нови ентусиасти за седмичните срещи, но само на чат. Айде престрашавайте се и идвайте. Хора още не сме почнали да ядем И да не забравите - днес в 19 часа пак на манежа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #294 Отговорено 6 Август, 2009 А някой кара КОЛЕЛО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #295 Отговорено 6 Август, 2009 Не вярвям днес лошото време да ви е попречило да присъствате на срещата?!?Най-официално заявявам, че за мен вече седмични срещи няма, поради големия интерес и хубавото чувство да си 1 час сам на масата.Поздрави на всички, които ще продължат да упорстват.За всички желаещи да се виждаме, имаме си координатите и може да го правим по всяко време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #296 Отговорено 10 Август, 2009 Не вярвям днес лошото време да ви е попречило да присъствате на срещата?!?Най-официално заявявам, че за мен вече седмични срещи няма, поради големия интерес и хубавото чувство да си 1 час сам на масата.Поздрави на всички, които ще продължат да упорстват.За всички желаещи да се виждаме, имаме си координатите и може да го правим по всяко време. !!!То вече незнам как са нещата там ама щом си сам кофти трьпка! Скоро ще се завьрна да станем двама пак кот ще да става ! А за разцепването на клуба си има виновници един от тях се чувствам и аз макар че, почти нищо не сьм направил освен че, не идвам в последно време заради шибаните смени който давам за да ви пазя и заради кризата която ме е ударила в джоба якоо. А нали имаше едни сериозни Хондажии който не пропускаха срещи !!! и така ! А НЯКОЙ КАРА КОЛЕЛООООО ВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #297 Отговорено 10 Август, 2009 Колелото е гадна работа,не е като прелюда ама ко да правя съдбЪ.Ще му лепна една емблема от хонда и може ли с него да идавам на срещите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #298 Отговорено 10 Август, 2009 ...ми то и на месечната бяхме едва 7/8 човека явно се разрежда отбора ама поне да драснат някой ред които няма да идват да не се получава така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bayilijan 1 #299 Отговорено 12 Август, 2009 (Редактирано) Пишете ме и мене утре ... за 1-ви път аз (русенецът) ще бъда на сбирка в Русе =) Редактирано 12 Август, 2009 от Bayilijan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #300 Отговорено 14 Август, 2009 Много ми е интересно как е минала вчера срещата. Моля споделете ако не ви затруднявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #301 Отговорено 15 Октомври, 2009 малко да повдигна темата ще има ли среща днес! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #302 Отговорено 15 Октомври, 2009 ще има,ще има че и 2ма нови фена нося Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pickpocket 1 #303 Отговорено 22 Октомври, 2009 днеска ще има ли среща и къде и от колко часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #304 Отговорено 22 Октомври, 2009 Днес беше мн интересно...Разходих се малко, поседях си 20 минути... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #305 Отговорено 22 Октомври, 2009 Ами кординацията не е в ред нещо,звънете си по телефоните за да не се случват такива неща,аз няма как да идвам за което мн съжалявам но нямам книжчижа а и съм на работа до доста късно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #306 Отговорено 24 Октомври, 2009 На мен ми се случи 2 пъти това нещо и за това вече звъня първо на 2-3-ма и тогава отивам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #307 Отговорено 29 Октомври, 2009 Абе днеска сьм на линия в 7,00 сьм на метана ако има още фенове моля да заповядат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #308 Отговорено 29 Октомври, 2009 Скоро може и аз да пак да идвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #309 Отговорено 29 Октомври, 2009 Аз най-вероятно ще пропусна тая седмица. Митаче още колко остана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #310 Отговорено 29 Октомври, 2009 Още ЕДИН! :P Обжалвах и края на другия месец си я взимам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #311 Отговорено 29 Октомври, 2009 Тоя път съм доволен 8-9 4овека е по-добре от 1 както предната "среща" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #312 Отговорено 29 Октомври, 2009 Здравейте и от мен, аз които ви позабравих и нямам оправдание за това. Но това е живота, всеки с грижите си. Аз който работя на 20 метра от МГАЗ обещавам другия четвъртък. ПОЗДРАВИ на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #313 Отговорено 5 Ноември, 2009 Днеска кой ден е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phillip 1 #314 Отговорено 5 Ноември, 2009 Днеска кой ден е?Ден за срещаааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #315 Отговорено 9 Ноември, 2009 малеее хора какво става с вас.преди на срещите на фемили се събирахме по две маси народ че и три а сега не можете да се съберете 5 човека на една маса..Явор идва ли на срещите?ленооо ще ти подаря моето колело с емблемата на Хонда хехеххххе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #316 Отговорено 9 Ноември, 2009 момчета тази седмица и аз ще се включа в отбора с моито хонде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #317 Отговорено 9 Ноември, 2009 (Редактирано) малеее хора какво става с вас.преди на срещите на фемили се събирахме по две маси народ че и три а сега не можете да се съберете 5 човека на една маса..Явор идва ли на срещите?ленооо ще ти подаря моето колело с емблемата на Хонда хехеххххеНелка Явор не идва а колелото не мерси карай си го а защто не се сабираме много хора знамм лиии но така като гледам нови членове нови хора запьлват редиците ни и пак се сьбираме но не на Фемили а на МЕТАНА както доброто старо време и после на полигона а не на крьчма !! Редактирано 9 Ноември, 2009 от LENO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #318 Отговорено 12 Ноември, 2009 Днеска ще има ли фенове на метана ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #319 Отговорено 13 Ноември, 2009 Абе май имаше, ама се сещат да пишат след свършен факт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #320 Отговорено 18 Ноември, 2009 искам и аз да доида пак на тия срещи но няма с кои Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове