Guest artifuckt #161 Отговорено 3 Октомври, 2008 С тема и без тема ние нали си знаем часът и мястото на срещата, но ти нещо липсваше. Стига с тая работа почини си малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #162 Отговорено 8 Октомври, 2008 И така за утре искам да напомня на всички от Русе да доидат на "Фемили" в оречения час.Аз лично ще закаснея защото сьм на работа до 20,00 и може би ще сьм там в 20,30 така че време е за среща Ако има нови членове моля да заповядат: и между другото не ми вземаите колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #163 Отговорено 16 Октомври, 2008 Ето че отново е време за седмична Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #164 Отговорено 16 Октомври, 2008 Ехеееееее! живи ли сте бе колеги Поздрави от В.Търново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #165 Отговорено 16 Октомври, 2008 Ние че сме живи живи сме, ама да видим неска колно от нас ще си покажат живеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #166 Отговорено 16 Октомври, 2008 Ще станем милиони : Бтв Цецо обади се на,абе не го знам как се казва ама е от Евро 07 каза че ти е загубил тел-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #167 Отговорено 16 Октомври, 2008 (Редактирано) Ще станем милиони : Бтв Цецо обади се на,абе не го знам как се казва ама е от Евро 07 каза че ти е загубил тел-аНе знам за кой говориш Редактирано 16 Октомври, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #168 Отговорено 16 Октомври, 2008 Утре ще питам колегите как се казва,че той е в долния магазин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #169 Отговорено 23 Октомври, 2008 Пак е врема за среща хайде палете гумите и на фемили да сте в 19.00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #170 Отговорено 23 Октомври, 2008 Аз съм до 19:30 на работа сигурно ще дойда към 20:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #171 Отговорено 2 Ноември, 2008 Тоя четвъртак пак ли ще се събирате на фемили?? Може да намина за някоя друга минута, но с един ВАЗ понеже нямам купе за двг-то още. Айде някой ако може да ми донесе стикери на фенклуба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #172 Отговорено 3 Ноември, 2008 Да колега в 4к от 19и30 сме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #173 Отговорено 6 Ноември, 2008 маи днес е четвартък.време за седмична срещичка.да се чувстват поканени новобранците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #174 Отговорено 10 Ноември, 2008 (Редактирано) :D :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P що не идвате на срещите????ще конфискуваме Хонди в полза на клуба))) Редактирано 10 Ноември, 2008 от nelka26 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido_dimov 0 #175 Отговорено 12 Ноември, 2008 Колко хора идват по принцип?Уте нали ще е четвъртък, пак там и пак в толкова ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boban 1 #176 Отговорено 13 Ноември, 2008 Ела и ще видиш , колко хора идват. Все ще намерим някое място и за теб. Колеги ,, довечера и аз ще се отсрамя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #177 Отговорено 20 Ноември, 2008 Аз само така да питам, днес ще имали хора на срещата или като предния път обичайните заподозрени събрани на една маса. Много несериозно отношение имате колеги. Айде да се представим добре тая вечер, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #178 Отговорено 20 Ноември, 2008 а дано да сме повечко днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #179 Отговорено 20 Ноември, 2008 Аз както ве4е ми стана навик пак 6те дойда кат Директор по някое време ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #180 Отговорено 20 Ноември, 2008 аааа няма да стане така.вече се знаем кои идваме .аиде и другите да не спят а да дойдат поне на фемили.предния път бяхме към 9 човека само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #181 Отговорено 20 Ноември, 2008 Към 7и нещо ще се пусна и аз ,че мн отсъствия ми станаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #182 Отговорено 27 Ноември, 2008 Сега, за понеже бързо схващам, но трябва малко повече да ми се обяснява, имам следния въпрос: Тази вечер ще има ли седмична среща или няма да има? Може само обичайните заподозрени да участват в нея или никой да не присъства. Да знам дали да се разходя до "Фемили" или да си почивам активно. Айде да ви видим сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #183 Отговорено 27 Ноември, 2008 ще има среща довечера.предполагам пак ще сме същите както досега))))предлагам да се отменят седмичните срещи и да има само месечна.които има мнение по въпроса да сподели. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #184 Отговорено 27 Ноември, 2008 аз съм там на фемили.за другите незнам.може да го обсадим това наистина.да се разберем за друг ден и час удобен за тези които идваме най често.защото маи на повечкото им е писнало да виждат едни и същи мутри или просто нямат какво да споделят.тези които се оправдаваха с цената на бензина вече е неоснователна причина 95-1.79 лв. аиде аз ще съм там и ще чакам пак който доиде доиде които не жив и здрав да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmax-honda 0 #185 Отговорено 27 Ноември, 2008 довечера ще сам там. А повапроса за срещите предлагам да са двапати седмично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #186 Отговорено 27 Ноември, 2008 Яяяяя, то имало някъкав интерес!?!? Както каза Нелка, предполагам, че това ще е последната седмична среща, тъй като се събираме 10-тина все едни и същи. Айде довечера ще го обсъдим и ще пуснем окончателното решение в темата за тези, които "ще са възпрепятсвани" да присъстват от 19 часа на "Фемили" тая вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #187 Отговорено 27 Ноември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #188 Отговорено 27 Ноември, 2008 Аз сьм сагласен ако няма да има такьв интерес вече дане се сабираме щото се обичайните заподозрени сме там другите не идват и немисля че трябва да им се молим днеска сьм сагласен нека да гласуваме ще има или няма да има седмични срещи . Кьм 19,30 ще сам там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #189 Отговорено 27 Ноември, 2008 ...аз не идвам на седмичните срещи,но забелязах,че като се организираха и месечната яко западна може би е хубаво да се разредят за да има малко но качественни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #190 Отговорено 27 Ноември, 2008 Може би не съм аз човека който да го каже (но пък и защо да не съм след като нелка пуска такива предложения, а всички знаем каква и е връзката с Хонда), но като кажете "обичайните заподозрени" все едно искате всеки път да идват все нови и различни хора... малко трудно може да се получи това. Напоследак малко рядко идвам, но това не ме прави по малко фен от който и да било друг а е хубаво да има такива събирания, но просто явно момента е такъв, че дадени хора нямат вазможност да идват за известно време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #191 Отговорено 28 Ноември, 2008 Ей чи ши въ дерааааа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #192 Отговорено 29 Ноември, 2008 (Редактирано) Може би не съм аз човека който да го каже (но пък и защо да не съм след като нелка пуска такива предложения, а всички знаем каква и е връзката с Хонда), но като кажете "обичайните заподозрени" все едно искате всеки път да идват все нови и различни хора... малко трудно може да се получи това. Напоследак малко рядко идвам, но това не ме прави по малко фен от който и да било друг а е хубаво да има такива събирания, но просто явно момента е такъв, че дадени хора нямат вазможност да идват за известно време.каква ми е връзката с хонда митак ?????моля те поясни ми,защото не схващам Редактирано 29 Ноември, 2008 от nelka26 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #193 Отговорено 29 Ноември, 2008 аз идвам на срещите защото ми е готина компанията на другите и за разлика от някой хора идвам редовно.може да нямам хонда и да не разбирам от коли но виждам че не съм единственото момиче там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #194 Отговорено 29 Ноември, 2008 утре ще се разберете.айде до утре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #195 Отговорено 1 Декември, 2008 Може би не съм аз човека който да го кажеМного правилно си започнал, но защо си продължил изобщо? Кога ще пораснеш и ще четеш между редовете , и защо спамиш по темата , след като нямаш ясно предложение? Та на въпроса: Понеже от доста време(конкретно за теб Митак - 2 месеца) идват малко хора на сеДмичните срещи , което показва че интереса на хората спада . Аз имам предложение да направим тези срещи на по-голям интервал от време , а имено : Всяка 2-ра седмица от месеца да има среща на досега познатото ни място - "Фемили"(срещу Русенския Университет) от 19:00ч. , а всяка 4-та седмица да се съмираме за месечна среща както до сега , на паркинга на Левента от 12:30ч. Моля , поне тези които четат темата и имат някакво предложение по нея , да го впишат . Тази седмица , ако се съберем повече от 6-7 човека ще го обсъдим и да вземем някакво решение. Много моля, спамаджии да пропуснат коментарите. Благодаря предварително. С най-добри чувства Яшо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #196 Отговорено 1 Декември, 2008 (Редактирано) Може би не съм аз човека който да го кажеМного правилно си започнал, но защо си продължил изобщо? Кога ще пораснеш и ще четеш между редовете , и защо спамиш по темата , след като нямаш ясно предложение? Та на въпроса: Понеже от доста време(конкретно за теб Митак - 2 месеца) идват малко хора на сеДмичните срещи , което показва че интереса на хората спада . Аз имам предложение да направим тези срещи на по-голям интервал от време , а имено : Всяка 2-ра седмица от месеца да има среща на досега познатото ни място - "Фемили"(срещу Русенския Университет) от 19:00ч. , а всяка 4-та седмица да се съмираме за месечна среща както до сега , на паркинга на Левента от 12:30ч. Моля , поне тези които четат темата и имат някакво предложение по нея , да го впишат . Тази седмица , ако се съберем повече от 6-7 човека ще го обсъдим и да вземем някакво решение. Много моля, спамаджии да пропуснат коментарите. Благодаря предварително. С най-добри чувства ЯшоАЗ подкрепям идеята и мисля че това е решението на вапроса Редактирано 1 Декември, 2008 от LENO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #197 Отговорено 2 Декември, 2008 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1304/796223287.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #198 Отговорено 2 Декември, 2008 тая седмица и аз ще дойда от Търговще съм само да каже някой де е тоя Университет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #199 Отговорено 2 Декември, 2008 тая седмица и аз ще дойда от Търговще съм само да каже някой де е тоя УниверситетРусенския бе бате не го ли знаеш ВИМЕС ПИТАИ И ЩЕ ТИ КАЖАТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #200 Отговорено 3 Декември, 2008 аз смятам повече да не идвам на хонда срещите.както каза митака аз нямам връзка с хонда клуба.пък и дали с мен дали без мен все същото.пожелавам успех на всички хондаджий. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове