Jump to content
Dragi4

Записване за национална среща

Recommended Posts

Guest bate_em4o

Хора подпомогнали изяждането на АГЪНЦЕТО:bate_em4odida81kickogogo(приятел с RENAULT-няма да го бием нали :angry: )ian X 2Big Blonde Wolf(пристигнаха :angry: )ОБЩО СЪБРАНИ ПАРИ -195 лв. :cry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявам се за закъснението ама има ли още свободни места за 2 човека просто сега видях темата а и наскоро си купих хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Местата свършиха, но ти не се притеснявай. Заповядай, все ще се намери къде да преспиш. Хотели колкото искаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря все пак за поканата ако няма къде да се спи аз съм от Казанлък и няма да ме бърка ако се прибера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

видях че има и агънце ще пусна по сметката и моите 15лв.и едно въпросче ако сме двама значи трябва да пусна 30лв.

Пускаш колкото искаш :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Diego

Как е пътят до там?Може ли да се появя с моята 8 см кола?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Направи я 4 см. и пак ще дойдеш.

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам питане към Matheo: Там има ли банкомати/POS терминали или само кеш тряа си носим?bate_em4o Дай и едно именце към IBAN-а че ми го искат като пращам през epay :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o
Отговорено (Редактирано)

bate_em4o Дай и едно именце към IBAN-а че ми го искат като пращам през epay :fun:

Ето и за феновете на банките :worthy: :UnicreditBulbankIBAN номер:BG03UNCR75271056125810Емил Василев Унарев Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

пратих....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора подпомогнали изяждането на АГЪНЦЕТО:bate_em4odida81kickogogo(приятел с RENAULT-няма да го бием нали :D )ian X 2Big Blonde Wolf(пристигнаха :D )МайнатаmanniakkОБЩО СЪБРАНИ ПАРИ -225 лв. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам ако нещо несъм разбрал :D.Имали още свободни места и предварително ли трябва да платим по банка или като доида си давам паричките :D .Благодарности :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, отново. Местата в хотел "Импулс" свършиха. Това не бива да отчайва другите, които със сигурност щс присъстват на купона.

Както писах по-горе, има доста хотели на не повече от 500- 600 метра от х. Импулс в които със сигурност ще има места за нощувка.

Днес ми се обажда управителя, пита за някакво меню, съгласете се, че ще е доста трудно да се изхранят 120-50 човека ако всички,

влезем по едно и също време в ресторанта, и всеки с различни искания. Идея нямам как да постъпя затова моля, давайте предложения.

Закуската влиза в цената, блок маса всяка сутрин. Има външно барбекю и доста добра поляна за разполагане на палатки. Ще бъде,

пуснато ел. захранване на барбекюто и ще има осветление на района с палатки. Хората с агнето от Пловдивско да са готови.

Сега най - важното нека всеки които мисли, от списъка по-долу, че няма да присъства /евентуално/ да ми пише на лични, за да не

стой резервацията му напразно. Резервацийте се пазят до 19.30 часа петък 06.06.2008 г. Ако има закъсняващи нека се обадят

на 0895477213 или на 066 / 807 - 005; 0895 / 633 - 650 за да потвърдят резервацията си. Всички непристигнали до 19.30 или необадили се

резервацията им се отменя. Всички имате поименна резервация. Ето и списъка:

1 Miamoto двойна стая петък - събота

2 Dragi4 двойна стая петък - събота

3 B. Angelov двойна стая петък - събота

4 Hronos двойна стая петък - събота

5 arsen двойна стая петък - събота

6 lookcho двойна стая петък - събота

7 policeman двойна стая 2 бр. петък - събота

7,1 policeman двойна стая 1 бр. петък - събота

8 Майната двойна стая петък - събота

9 Matheo + Hondu апартамент петък - събота

10 M I T A K A апартамент + двойна стая петък - събота

11 Benji двойна стая петък - събота

12 REDPOWER двойна стая петък - събота

13 Al Capone двойна стая петък - събота

14 ma4o двойна стая петък - събота

15 plamoni апартамент петък - събота

16 kicko + DJONY двойна стая петък - събота

17 Founder тройна стая петък - събота

18 emko тройна стая петък - събота

19 Road Racer двойна стая петък - събота

20 Krelion двойна стая петък - събота

21 Milena Z двойна стая петък - събота

22 addevil двойна стая петък - събота

23 Plevelcho двойна стая петък - събота

24 manniakk двойна стая петък - събота

25 Power RG двойна стая петък - събота

26 V- tec двойна стая петък - събота

27 Victor двойна стая петък - събота

28 darcosi двойна стая петък - събота

29 SteeetStyle двойна стая петък - събота

30 BOSS'HOGG апартамент петък - събота

31 iasho двойна стая петък - събота

32 KU4E DUX двойна стая петък - събота

33 skiller двойна стая петък - събота

33,1 skiller троина стая петък - събота

34 element + Diego двойна стая петък - събота

35 VTEC inside LUDA апартамент петък - събота

36 dida81 апартамент петък - събота

37 kvento двойна стая петък - събота

38 KIKO HONDA двойна стая петък - събота

39 Ritcoo двойна стая петък - събота

40 dantes двойна стая петък - събота

41 Ombre апартамент петък - събота

42 1net тройна стая петък - събота

43 Iceman тройна стая петък - събота

44 joro_pr тройна стая петък - събота

45 paleca тройна стая петък - събота

46 dkb тройна стая петък - събота

47 ian тройна стая петък - събота

Темата вече не е за записвания така, че дайте воля на предложения всякакви, за едно наистина приятно прекарване!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Matheo
Отговорено (Редактирано)

Да подържаме темата жива. Не съм виждал да има пос терминали на Узана така, че носете си пари кеш. Най - близкия магазин е на 25 км. тоест Габрово. Носете си всичко необходимо за 3 дни - пиене, храна, и др. необходими неща. В хотела ще ни изхранят малко трудно, но на място ще изясним менюто. За сега знам за една свободна стая ако времето е лошо /да не дава Господ/ - човека ще къмпингува :D ама се е застраховал.

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мое да земем 100-200 кебапчета сурови (има един цех по 42ст бройката). стига да има къде да ги опечем...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мое да земем 100-200 кебапчета сурови (има един цех по 42ст бройката). стига да има къде да ги опечем...

Трябва да ти кажа, че преди 3-4 месеца в Стара загора ядох кебапи по 40-тина стотинки в закусвалня, изпечени, в тарелка с виличка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Матео има ли наоколо условия да се сборим с атмосверките... ако не са се отказали де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Матю,прати някоя бройка от плакатите да разлепя из Плевен ;) ......и да стягаме куфарите,че не остана :rolleyes::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Метни няколко и насам по Еконт до поискване ! Ивайло Иванов ... тела го имаш ! :) Не останаааа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest saveman

леле как ми се идва горе на узана на срещата ама точно тогава съм дежурен на работа .... :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем случайно разбрах, че и Клуб Рено също ще имат среща на Узана на 7-8 юни. Те са в Еделвайс. Нека всички колеги, които мислят да идват и нямат места, да си резервират спане в някои от хотелите.Ще има много хора така, че побързайте. http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=43258.0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Аз тая вечер почвам да разлепям ;) Колегата Матео -> :dry::):P Страхотни плакати!Брат ако имаше повече хора като тебе в тая държава щяхме да сме много по-добре!Респект!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем случайно разбрах, че и Клуб Рено също ще имат среща на Узана на 7-8 юни. Те са в Еделвайс. Нека всички колеги, които мислят да идват и нямат места, да си резервират спане в някои от хотелите.Ще има много хора така, че побързайте. http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=43258.0

....Ше имат "Следобед от 14-15 часа - спортно състезателна част. " ... мое да се включиме лекичко !! :dry: Па и на пиене моо ги пробваме .... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем случайно разбрах, че и Клуб Рено също ще имат среща на Узана на 7-8 юни.

Истина ли това???Тъкмо двама души има мераклии да идват с рендетата на наща среща, и тях ще ги угрее, ще се зарадват пичовете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalmara

Колеги, аз тамън се кандардисах да си довлеча Д-то, финанси намерих, време намерих ..... а то пък хотела запълнен. Палатка нямам, кола нямам - ко ша прайм? :spoko:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Matheo
Отговорено (Редактирано)

Потърси тук - избери си хотел, обади се и си запази стая. Направи го по- скоро понеже така като гледам ще има доста хора. http://www.uzana-tourism.com/bg/hotels.htmУтре мога да говоря с някои хотел евентуално. В хижата на горското съм говорил - естествено ако искаш там само да не те притесняват условията.

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Matheo, прати ми плакати заедно с другата пратка да разлепиме :spoko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, аз тамън се кандардисах да си довлеча Д-то, финанси намерих, време намерих ..... а то пък хотела запълнен. Палатка нямам, кола нямам - ко ша прайм? :) :)

Палатките са по 20лв.А ПАЛАТИТЕ по 120лв.Като си вземеш одялца и си перфектенГрупата ще то даде другото :) Вербувам за полянатаДа не ме удари някой контраразузнавач или двоен агент

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

go6i11 Е от Видин :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CIVICwarrior

Matheo оти не пратиш плакати насам, кажи как да станат нещата, колко ще струва и т.н. Айде, че има много Хонди тука във Враца, ама не са от клуба! (засега)Колега Калмар, то и аз се надам някой добър самарянин да ме фърли до тама ама :) ....май нема да ме огрее, така че треа да се мисли нещо друго! Можем да правим партия с парите за бензина, стига някой да ни вземе...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, да земем да си купим 1 кашон баджове да си напишем никовете, а? Много бързо ще се ориентираме кой кой е така, като по симпозиумите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мен ми е много странно да наричам някой по ник ... ако някой прави такова нещо - нека да има и име не само ник :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние няма да сме по колите а на маса, а и имената, но и никовете да се разберем от начало кой кой е, поне за тези които не се познават ... Име и Ник и после на масата ще се доопознаем кой кум кой сват, кой бадженак ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз предлагам като се запознаваме да си казваме и името и ника, за да е по-лесно за всички...другия вариант е да си изпринтим всички темата "кой как се казва" и да зубкаме :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе ползвайте универсалната фраза "Наздраве, колега" кво се правим на супершоу невада?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се записах, само за петък ама кво да се прави трябва да се ба4ка :) В хот. Прима С има още стаи ...айдеееее не остана :) петък по обед съм там ..да проверя има ли живи от 4етвъртъка :):P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стягайте куфарите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...