Guest Road®aceR #41 Отговорено 24 Юни, 2008 Обложката на новия БГ-филм "Рейсъри в планината" .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #42 Отговорено 24 Юни, 2008 За тая снимка, приятелката ми, малко се сърди, че не е на преден план, но свиква ... Пак на същото място, красота... А, тази е с на колега, сигурно най-красивата "пета" във Варна! Надявам се да ви харесат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #43 Отговорено 25 Юни, 2008 (Редактирано) Редактирано 25 Юни, 2008 от Sonse Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #44 Отговорено 26 Юни, 2008 И аз да се разпиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #45 Отговорено 26 Юни, 2008 (Редактирано) Малко арт и от мен,ама от по - гадната светлина Редактирано 26 Юни, 2008 от Brutalism Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #46 Отговорено 27 Юни, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #47 Отговорено 27 Юни, 2008 (Редактирано) нека се пробвам, да видим, колко съм арт. Кoлите не са мои,а са на колеги от форума, правени са от мен с фотоапрата на русия вук /дано нито той, нито колегите, на които са колите, нямат нищо против, че пускам снимките/ а пък тази е от моя фотоапрат Редактирано 27 Юни, 2008 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #49 Отговорено 7 Юли, 2008 (Редактирано) Ако решите че не е арт-снимка махнете я. Редактирано 7 Юли, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prozium #50 Отговорено 7 Юли, 2008 Ето я и моята количка , скоро си взех фишай обективче само да набарам хубаво време, съчетано с чиста кола и ще прасна малко по-арт снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Animal #51 Отговорено 8 Юли, 2008 (Редактирано) не е моя снимката и не е много арт, но кордона хонди кефи ядски /и най-вече JDM look петунката водеща/: Редактирано 8 Юли, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mandylion #54 Отговорено 19 Август, 2008 Красавица :) П.П. Снимката е на Honda Killer, който всъщност е един Honda Lover Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #55 Отговорено 20 Август, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Roxy #56 Отговорено 20 Август, 2008 View My TinyFxView My TinyFx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #57 Отговорено 21 Август, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #58 Отговорено 28 Август, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Muggs 0 #59 Отговорено 28 Август, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #60 Отговорено 28 Август, 2008 (Редактирано) е не е моята но си е арт офф:подписа на колегата над мен ме кара да се смея Редактирано 28 Август, 2008 от xNETZx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #61 Отговорено 6 Септември, 2008 (Редактирано) мое произведение Редактирано 6 Септември, 2008 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #62 Отговорено 23 Септември, 2008 ей го на курника,замаскиран: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #63 Отговорено 8 Декември, 2008 Ще си позволя да повдигна темата малко и да кача една снимка от последната Пловдивска сбирка за 2008-ма година неин автор е ICEMAN (отново както и последния пътк когато вдигах тази тема). Него май ще го правим фотограф на форума А ето я и снимката! П.С. Тя е като за календар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #64 Отговорено 8 Декември, 2008 Ето моята Хонда на центъра на България! И една по арт! И тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #65 Отговорено 8 Декември, 2008 (Редактирано) Ето я и моята любов Редактирано 8 Декември, 2008 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #66 Отговорено 4 Февруари, 2009 (Редактирано) Ето едно творение на колегата hEka, което мноооого ми харесва и реших да го покажа на всички. Неговата шестичка, обработена доста добре на фотошоп пак от него. Ето и линк за желаещите да си я свалят: Honda Civic Редактирано 4 Февруари, 2009 от Gothic Angel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #67 Отговорено 4 Февруари, 2009 (Редактирано) Редактирано 4 Февруари, 2009 от Most_Wanted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #68 Отговорено 5 Февруари, 2009 пумпал (Gothic Angel) слагам re-build-натата версия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #69 Отговорено 5 Февруари, 2009 Ето една и от мене... Малко е размазана, ама това я прави само по-АРТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #70 Отговорено 5 Февруари, 2009 (Редактирано) Да ви имам разбиранията на половината от вас за арт снимка... и тук, и в моята тема. Целта е да са "арт" снимките, да има някакво чувство в снимката... а не папаражки снимки от крив ъгъл, калпава композиция и снимката да е с качеството на китайски етикет. Сериозно бе хора!Примери за арт снимка от тази страница: hEka, Al_capone, Activity и една от снимките на bate_em4o ... Редактирано 5 Февруари, 2009 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #71 Отговорено 5 Февруари, 2009 две години се кефя на този пейзаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #72 Отговорено 5 Февруари, 2009 Задължително ли е снимките/колите да са наши? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #73 Отговорено 5 Февруари, 2009 Не е задължително да са наши хондите на снимката, идеята на снимките е да си "хванал" момента както се казва. Първата снимка в темата която съм постнал е на S2000. Което очевидно не е мое. Другата ми снимка е една моя механизация (с двигател хонда).П.С. Малко по-късно ще почистя темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #74 Отговорено 10 Февруари, 2009 ето ви истински Хонда арт. направена от мен с моя никон Д60 на последната среща в пловдив за 2008г. суров вариант, но от работа толкова айде малко и моята да я има засега толкова, по-нататък ще кача и някоя обработена снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #75 Отговорено 10 Февруари, 2009 Малко пролетна буря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #76 Отговорено 10 Февруари, 2009 още една в суров вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #77 Отговорено 11 Февруари, 2009 абе,Капоне,ти ли ми триеш снимчицата бе ей? ще се караме кво не й харесваш , че ми я триеш?всеки ден ще я слагам,внимавай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #78 Отговорено 11 Февруари, 2009 (Редактирано) Еми... трие я човека, защото не е никак арт. Вярно, хубав мотор, но не е АРТ снимката. Поне композицията да беше наред, ама и тя не е. Няма какво да се сърдиш, просто щракни нещо по-така и ще ти я остави. Вярно, има още бая дето хич не влизат в тази категория, ама не съм модератор иначе темата да имаше 2-3 страници сигурно. Редактирано 11 Февруари, 2009 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #79 Отговорено 11 Февруари, 2009 Красавец: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #80 Отговорено 11 Февруари, 2009 не е снимка, компютърна анимация но поне според мен влиза в графата Хонда арт, просто тотално ме изкефи, ако някоъ сметне че не е за тук да я трие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове